Kijk wat deze bestuurders over ons pakket te zeggen hebben!

Een overgang naar een nieuw systeem brengt altijd onzekerheden en vragen met zich mee. Zo ook bij de overgang naar AllUnited. Een papieren handleiding volstaat dan niet altijd om alles op te lossen. Gelukkig is er dan een goed bereikbare, vriendelijke en deskundige helpdesk die alles snel oppakt en zorgt dat je weer verder kunt. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de overgang naar AllUnited.

- Paul Maas, TV Strijdo -

Allunited biedt een goed pakket met prima ondersteuning. Problemen worden opgelost en nu ze nauw gaan samenwerken met de KNLTB verwacht ik alleen maar meer gebruiksgemak.

- Bram Gort, ALTB -

AllUnited, een prachtig geïntegreerd systeem voor verenigingen. Makkelijk te leren en te bedienen voor alle leden binnen de vereniging.

- Peter Bos, PAC Rotterdam -

AllUnited biedt de meest complete oplossing voor tennisverenigingen op dit moment in de markt als onafhankelijke aanbieder

- Andy Schuurman, TV Barendrecht -

Echt value for money

- Sandrine Laureau, Koninklijke HFC -

Zelfs voor Ouderen die niet uitblinken in kennis over websites en het onderhouden hiervan worden weer jong van geest met de hulp van AllUnited!

- Nico van Beelen, AOBK -

Ik heb AllUnited ervaren als een snelle, leuke, vriendelijke, accurate en zeer deskundig bedrijf dat weet wat de gebruikers willen om zo leden meer te bedienen. Verder hebben ze een prima werkend systeem waarin veel mogelijk is. Top voor elkaar!

- Marten Perdok, LTV Randenbroek -

AllUnited ervaar ik sinds het 1e jaar dat ik ledenadministrateur ben als een serieuze partner voor de ledenadministratie. Reageren adequaat op vragen en problemen zo die er zijn. Kortom zeer tevreden.

- Wim Kap, MTC BeQuick -

De service desk van AllUnited is goed ingericht: er wordt snel gereageerd en de medewerkers denken mee met de situatie van jouw vereniging. Daarom zijn zij sterk in hun dienstverlening.

- Carl Weijer, Omnia 2000 -

Doorslaggevend in onze keuze was dat wij merkte dat AllUnited een compleet systeem biedt dat ook is voorbereid op de toekomst.

- Stefan Huibers, TV Spitsbergen -

Share This