Kijk wat deze bestuurders over ons pakket te zeggen hebben!

Een overgang naar een nieuw systeem brengt altijd onzekerheden en vragen met zich mee. Zo ook bij de overgang naar AllUnited. Een papieren handleiding volstaat dan niet altijd om alles op te lossen. Gelukkig is er dan een goed bereikbare, vriendelijke en deskundige helpdesk die alles snel oppakt en zorgt dat je weer verder kunt. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de overgang naar AllUnited.

- Paul Maas, TV Strijdo -

We zijn nu het 3e jaar bezig met AllUnited. De eenvoud waarmee de facturen aangemaakt worden en de ontvangsten via de bank verwerkt worden is gewoon grandioos. Ik zou zeggen verenigingen verenig u en ga over op AllUnited.

- Gerard Groenestein, Nederlandse Bearded Collie Club (NBCC) -

Een alomvattend systeem waarin je de hele vereniging bij elkaar hebt. Geen rompslomp achteraf maar direct goed op orde en concreet!

- Thijs Cost, ZPC de Rog -

Allunited biedt een goed pakket met prima ondersteuning. Problemen worden opgelost en nu ze nauw gaan samenwerken met de KNLTB verwacht ik alleen maar meer gebruiksgemak.

- Bram Gort, ALTB -

AllUnited biedt de meest complete oplossing voor tennisverenigingen op dit moment in de markt als onafhankelijke aanbieder

- Andy Schuurman, TV Barendrecht -

Echt value for money

- Sandrine Laureau van de Koninklijke HFC werkt al jaren met de AllUnited applicatie. Een voetbalclub met een eigentijdse koers, een rijke historie en moderne kijk op voetbal. Lees haar ervaringen via de knop.  -

Zelfs voor Ouderen die niet uitblinken in kennis over websites en het onderhouden hiervan worden weer jong van geest met de hulp van AllUnited!

- Nico van Beelen, AOBK -

AllUnited ervaar ik sinds het 1e jaar dat ik ledenadministrateur ben als een serieuze partner voor de ledenadministratie. Reageren adequaat op vragen en problemen zo die er zijn. Kortom zeer tevreden.

- Wim Kap, MTC BeQuick -

“Na 8 jaar Clubwebware was het begin wel even wennen maar worden de voordelen en functionaliteit  steeds duidelijker. Hierdoor is aanzienlijke tijdsbesparing in de boekhouding gerealiseerd. Met alle nieuwe ontwikkelingen / functionaliteiten worden we bevestigd in onze keuze voor een snelle overgang naar AllUnited!”

- Edgar Peet, ZTC de Pelikaan -

Klantvriendelijke efficiënte organisatie die voor een redelijke prijs fantastische software heeft. Echt een aanrader, ook voor verenigingen met alleen leden en een jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage.

- Jan Doolhof, Vereniging van Gepensioneerden Koninklijke Volker Wessels Stevin -

“Een professionele organisatie, met een goede staat van dienst. Het product AllUnited heeft zeer uitgebreide functionaliteit. Echter het implementeren en gebruiken vergt gedegen voorbereiding en training.”

- Dick Mandemaker, T.C. Skinlo -

Mijn ervaring met AU is zeer goed. Er wordt zeer adequaat gereageerd op vragen en er wordt geduldig geluisterd ondanks dat ik totaal geen ervaring heb. Daar wordt zeer professioneel mee om gegaan.

- Sjaak van der Pluijm, Atletiek en Wandelvereniging de Kieviten -

Doorslaggevend in onze keuze was dat wij merkte dat AllUnited een compleet systeem biedt dat ook is voorbereid op de toekomst.

- Stefan Huibers, TV Spitsbergen -

In ca. 1,5 jaar is AllUnited gegroeid van amateuristisch naar redelijk professioneel. Verbeterpunt is nog wensen van de klant. Die krijgt geen terugkoppeling over wanneer die wens ingevuld gaat worden. Operationele probleempjes worden goed opgepakt.

- Bert van Tol, LTV Best -

“Een geïntegreerd systeem, door de modulaire opzet flexibel en handig in gebruik.”

- Danielle Bot, VLTC Vlaardingen -

Mijn complimenten naar AllUnited als organisatie en speciaal naar Bea Logtenberg. Zij heeft mij geholpen gedurende het traject en al mijn vragen beantwoord. Sommige antwoorden kreeg ik zelfs maandagavond laat nog binnen. Welke vraag ik ook stelde ze werden altijd volledig en duidelijk beantwoord.

- Tim de Hoog, A.T.V. Scorpio -

Share This