Skip to main content
collega's in overleg met whiteboard

Software voor jouw maatschappelijke organisatie

Wil je stappen maken binnen jouw patiëntenvereniging, belangenorganisatie, hondenvereniging of andere maatschappelijke organisatie? Kies voor effectief beheer van je maatschappelijke initiatieven en vergroot de impact van je organisatie in de community.
gitarist

Oplossingen voor elke maatschappelijke organisatie

AllUnited biedt gespecialiseerde ondersteuning voor een breed scala aan patiëntenverenigingen, belangenorganisatie, natuurorganisaties en goede doelen. Zo helpen onze aanvullende modules bij het voldoen aan de unieke behoeften en uitdagingen van jouw community. Of het doel nu is om de betrokkenheid van patiënten te vergroten, belangen effectief te behartigen, hondenliefhebbers te verbinden, of een ander maatschappelijk doel te dienen, ons platform faciliteert in het soepel en efficiënt beheren van jouw organisatie. Ontdek de mogelijkheden die AllUnited biedt!

Ontdek de ClubApp: De App die het hart van jouw vereniging vormt

In een wereld waar digitale communicatie koning is, speelt effectief en naadloos contact binnen communities en verenigingen een belangrijke rol, zo ook bij culturele clubs! Ontdek in ons artikel – ClubApp: Digitale smaakmaker, óók voor niet-sportverenigingen – hoe de Amsterdamse studentenvereniging D.E.R.M. de veelzijdigheid van de ClubApp Premium benut om leden en reünisten te verbinden, geïnformeerd te houden en activiteiten te plannen.

Handig voor jouw maatschappelijke organisatie

Ontdek de handige modules en funtionaliteiten die jouw maatschappelijke organisatie zoals een patiëntenvereniging, belangenorganisatie of hondenverenigingnaar naar een hoger niveau tillen. Optimaliseer eenvoudig het clubbeheer, verbeter de communicatie en behaal de beste resultaten.
 • ledenadministratie icon

  Ledenadministratie

  Vergeet de kopzorgen van ledenadministratie. We staan voor je klaar met onze extra services, waarmee we het complexe werk versimpelen en jouw community ondersteunen.
 • clubapp icon

  ClubApp

  Vormt het hart van jouw community. Met de ClubApp deel je berichten, creëer je ledeninteractie, verstuur je pushnotificaties, integreer je social media kanalen en meer!
 • facturatie

  Facturatie en debiteurenbeheer

  Wil je het debiteurenbeheer en facturatieproces verbeteren? De Facturatie-module biedt de oplossing voor jouw financiële administratie!
 • boekhouding

  Boekhouding

  Profiteer van geavanceerd financieel beheer met de Boekhoudmodule! Beheer je verenigingsfinanciën, geldstromen en krijg meer inzicht in de financiële situatie.
 • ledenportaal icoon

  Ledenportaal

  Door leden in staat te stellen hun eigen gegevens en privacy-instellingen te beheren, zorgen wij ervoor dat verenigingen voldoen aan de laatste AVG-voorschriften.

 • Evenementen

  Beheer en organiseer evenementen eenvoudig met de Evenementenmodule van AllUnited. Plan, registreer, communiceer en evalueer evenementen efficiënt.
 • Digitale presentie

  Presentielijsten en -mappen behoren tot het verleden! Met de Digitale presentie-module kan de presentie voor lessen, trainingen gemakkelijk worden bijgehouden.
 • dienstenplanner

  Dienstenplanner

  Dit is dé oplossing voor de planning en verdeling van vrijwilligerstaken binnen de vereniging. Zo bespaar je tijd en organiseer je met gemak vrijwilligersdiensten.

  Hoe we verschil maken voor jouw maatschappelijke community

  Inzicht en overzicht

  Krijg inzicht en overzicht met onze rapportagetool. Genereer snel rapportages en communiceer eenvoudig met leden via mail, sms en pushberichten.

  Brede ondersteuning

  Onze verenigingsexperts zijn er niet alleen om te helpen bij het optimaal gebruik van AllUnited, maar geven ook waardevol inzicht om het beste uit je zwemclub te halen.

  Multisport mogelijkheden

  Beheer meerdere sporten in AllUnited met eigen seizoenen en contributiestructuren. Leden worden automatisch uitgewisseld en kortingsregelingen verrekend.
  Meer weten? We vertellen je graag hoe we jouw maatschappelijke organisatie verder kunnen helpen.