Skip to main content
stapels met papieren

Boekhouding voor verenigingen

Sinds het ontstaan van AllUnited bieden wij de optie voor een geïntegreerde boekhouding die specifiek is ontwikkeld voor verenigingen en non-profitorganisaties. Met ons boekhoudpakket kunnen verenigingen hun financiële administratie bijhouden door inkomsten, uitgaven, facturering en betalingen te beheren. 

Volledige integratie

De boekhouding module van AllUnited voor verenigingen biedt volledige integratie met andere modules, zoals Ledenadministratie en Evenementenbeheer. Alle financiële transacties worden automatisch bijgewerkt en het is niet nodig om handmatig gegevens in te voeren. Tevens helpen de diverse communicatiemiddelen om de actuele financiële informatie te delen met de leden of andere relaties.  

Flexibiliteit in financiële transacties

Ons boekhoudpakket voor verenigingen omvat auditbestanden die de penningmeester in staat stellen om een helder en georganiseerd overzicht te presenteren aan de belastingdienst. Binnen ons systeem kan elk lid zowel een debiteur als een crediteur zijn, waardoor bijvoorbeeld jeugdtrainers die tevens spelend lid zijn, hun inkomsten kunnen ontvangen via een andere bankrekening dan die waarmee hun ouders de contributie betalen. Dit vergroot de flexibiliteit en het gemak voor alle betrokkenen. Daarnaast bieden onze geïntegreerde communicatiemiddelen de mogelijkheid om declaratieformulieren gemakkelijk te delen met specifieke vrijwilligersfuncties. Zodra de formulieren zijn ingevuld, kunnen ze eenvoudig ter betaling worden aangeboden aan de penningmeester.

Rapportages opstellen en analyseren

Met de boekhoudingsmodule die door AllUnited voor verenigingen en non-profitorganisaties is ontwikkeld, kun je gebruikmaken van diverse functies voor het opstellen en analyseren van rapportages. Deze mogelijkheden stellen verenigingen en stichtingen in staat om inzicht te verkrijgen in hun financiële situatie en gemakkelijk te voldoen aan wettelijke rapportageverplichtingen. Naast de standaard rapportages die wij al voor jullie klaarzetten, heb je ook volledige vrijheid om zelf rapportages te maken. Er zijn geen beperkingen en je kunt onbeperkt gebruikmaken van deze functionaliteit.

Nog meer voordelen van de online Boekhoudingmodule

Meerdere entiteiten

Verenigingen die bestaan uit meerdere juridische entiteiten, zoals een aparte stichting voor sponsoring of een vereniging voor topsport kunnen gebruikmaken van ons boekhoudpakket.

Uitgebreide autorisaties

Binnen de community kunnen meerdere penningmeesters worden aangesteld, die elk eenvoudig hun eigen autorisaties kunnen krijgen voor specifieke budgetgroepen. Zo behouden we controle en overzicht.

Postbus voor documenten

Financiële documenten, zoals ontvangen inkoopfacturen, kunnen per e-mail worden verzonden naar een AllUnited postbus. De postbus verzamelt alle documenten, zodat de penningmeester ze later kan archiveren.

Boekhoudingmodule aanvragen