Skip to main content

Pakketten

Ontdek onze diverse pakketten: Starter, Admin, Manager en Connected. Kies het pakket dat het beste aansluit bij de wensen van jouw community en breid je pakket modulair uit. Met elkaar vereenvoudigen we het beheer, optimaliseren we de communicatie en brengen we jouw community samen.

Voordelen van onze pakketten

check symbool

Flexibele functionaliteiten

Onze pakketten bieden diverse modules en functionaliteiten, volledig aanpasbaar aan de behoeften van jouw community!

Geïntegreerde oplossingen

Met AllUnited krijg je toegang tot een alles-in-één platform dat verschillende aspecten van verenigingsbeheer integreert.

Deskundige ondersteuning

Profiteer van onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van verenigingsbeheer, en ontvang onze adviezen en best practices.

Starter pakket: de perfecte basis

De ideale keuze voor communities die willen profiteren van eenvoudig relatiebeheer is het AllUnited Club Starter pakket. Met dit basis pakket heb je altijd een AVG-proof en veilige cloud-based relatie administratie tot jouw beschikking. Met de Ledenadministratie en gestroomlijnde communicatie via onze ClubApp, beheer je jouw ledenbestand met gemak, houd je iedereen op de hoogte van nieuws en updates, en bevorder je de betrokkenheid van je community. 

Admin pakket

Het Admin pakket omvat acht modules, waaronder Ledenadministratie en de ClubApp. Daarnaast bevat het ook financiële administratiemodules, zoals Boekhouding en Facturatie, evenals organisatorische modules zoals Dienstenplanner, Lessen, Evenementen en Reserveren en Plannen. Met dit pakket krijg je de benodigde tools voor een efficiënt beheer van jouw vereniging.

Manager pakket

Beheer jouw community als een professional met het Manager pakket. Profiteer van alle modules die ook in het Admin pakket inbegrepen zijn, maar ook van vier extra geavanceerde modules zoals Beoordelingen, Materiaalbeheer, Digitale nieuwsbrieven en een Website in eigen huisstijl!

Connected pakket

Met de inbegrepen Ledenadministratie, ClubApp Start, Boekhouding, Dienstenplanner, Evenementen en Facturatie ben je al goed op weg. Maar wat dit pakket echt uniek maakt, is de mogelijkheid tot een meerlaagse structuur en verbinding tussen verschillende entiteiten. Met de meerlaagse structuur kun je jouw vereniging op een georganiseerde manier beheren. De verbinding tussen verschillende entiteiten stelt jou in staat om naadloos samen te werken en informatie te delen.

We vertellen je graag meer over hoe onze pakketten
jouw community helpen versterken.