Skip to main content
padellessen

Lessen

Organiseer op een efficiënte en gestructureerde manier lessen met de lessenmodule, beheer inschrijvingen en communiceer met trainers en deelnemers. Door de vele functies en mogelijkheden van de lessenmodule kun je lessen aanpassen aan specifieke behoeften van jouw vereniging en deelnemers.

tennisser met mobiel in handen

Communiceer binnen lesgroepen

Communiceer snel en eenvoudig met alle deelnemers van een lesgroep via de ClubApp. Ideaal om korte berichten of om leuke momenten met elkaar te delen. Bekijk je lesrooster in jouw persoonlijke agenda. Is er geen training? Dan staat deze les ook niet in jouw agenda.

presentie bijhouden

Eenvoudig presentie bijhouden

Breid de lessenmodule uit met de digitale presentie module. Groepsleden kunnen op voorhand hun aanwezigheid doorgeven. Een trainer/coach of docent kan direct zien hoeveel personen deelnemen aan de training en voert de volledige presentielijst in via de ClubApp.

Meer voordelen van de Lessenmodule

Herhaalfunctie

Met onze gebruiksvriendelijke herhaalfunctie plan je lessen eenvoudig op wekelijkse, maandelijkse of andere gewenste intervallen – een echte tijdbespaarder.

Vakantieperiodes

Een pauze inplannen tussen de reeks met lessen? Geen probleem. Voeg vakanties of speciale perioden toe, om aan te geven dat er geen lessen plaatsvinden. 

Diverse lessen

Of je nu trainings-, muziek-, gymlessen of cursussen organiseert, onze lessenmodule staat klaar voor al je behoeften, zodat je een breed scala aan activiteiten kan beheren.

Inschrijven en betalen

Schrijf je in en betaal digitaal, een voordeel dat we zowel aan leden als niet-leden bieden. Voor extra gemak is er zelfs een iDEAL-link voor directe betaling.

Locaties toevoegen

Heeft je vereniging meerdere locaties? Voeg deze toe aan specifieke lessen, zodat leden altijd de juiste locatie en route kunnen vinden.

Voorkeuren

Bij AllUnited stem je het aanbod af op je doelgroep. Definieer leeftijdsgroepen, bied proeflessen aan en personaliseer de ervaring.

Koppel trainers/docenten

Koppel trainers, coaches of docenten aan lesgroepen voor heldere verantwoordelijkheidsverdeling en communicatie.

Uitgebreide rapportages

Krijg inzicht in je activiteiten met onze uitgebreide rapportages, zie wie er een tijdje niet is geweest en houd de bezettingsgraad van de lessen bij.

Bulkmutaties

Met onze bulkmutaties kun je lesgroepen in één keer aanpassen, handig bij een nieuw seizoen of leeftijdsgroep.
Atletiekles en atletiektraining

Stel je vereniging open voor proefleden

AllUnited faciliteert het aanmaken van proeflessen en registreert de inschrijvingen, waarbij facturatie voor proefleden geblokkeerd kan worden. Met onze rapportage tool houd je eenvoudig bij hoeveel proeflessen leden al hebben gevolgd of hoeveel ze er nog mogen volgen. Daarnaast kan je deze inzichten mooi gebruiken om de proefleden over te halen om volwaardig lid te worden van jouw community!

Maak kennis met onze lessenplanning en ontdek hoe wij jouw community kunnen versterken