Skip to main content

Jouw bond, onze oplossing

Speciaal voor bonden biedt AllUnited een online oplossing voor het beheer van haar (sport)community. Aangesloten districten of afdelingen, verenigingen, leden en fans verbeteren hun samenwerking, werken efficiënter, verkrijgen up-to-date inzichten en versterken hun binding.
logo service organisatie nederlandsport

Breng jouw community in beeld

Elke community bestaat uit meerdere lagen, waar verschillende administratie, communicatie en organisatie in plaatsvindt. Via de gelaagde structuur worden systemen zodanig gekoppeld dat deze processen optimaal verlopen. Actuele inzichten omtrent jullie community op het hoogste niveau waarbij op elk niveau meer betrokkenheid kan worden gecreëerd door interactieve communicatie, persoonlijke relevantie en eigen autorisaties. 

rugby team

Samenwerken voor sportbonden

Service Organisatie Stichting Nederland Sport en AllUnited werken samen om sportorganisaties te versterken door het faciliteren van sport-overstijgende services. In samenwerking met AllUnited biedt de Stichting Nederland Sport Unify aan, een moderne CRM-oplossing voor sportbonden en sportorganisaties.

Het doel is om sportbonden te ondersteunen bij het organiseren, besturen en ontwikkelen van de sport, waarbij de sportbond als autoriteit in de sport fungeert. Dit wordt bereikt door middel van verbeterde samenwerking, verbinding en het creëren van inzichten. Samen werken Service Organisatie Nederland Sport en AllUnited aan het vereenvoudigen van processen, tijdsbesparing en professionalisering voor sportbonden.

Over de Bondsadministratie

De Bondsadministratie biedt een geïntegreerde en efficiënte oplossing voor het beheren van leden, competities en financiële administratie, waardoor je als sportbonden eenvoudig activiteiten kunt stroomlijnen.
netwerkorganisatie netwerkorganisatie

Functionaliteiten Bondsadministratie

 • Leden- en lidmaatschapsbeheer, clubs, functies en teams.
 • Digitale inschrijving voor directe bondslidmaatschappen.
 • Ledenbeheer door aangesloten verenigingen binnen de administratie.
 • Documentenkluis en opslag per relatie.
 • Financieel beheer van contributies voor verenigingen en bondsleden.
 • Inschrijving en betalingen voor evenementen.
 • Mogelijkheden voor kwalificatie en opleiding.
 • Betaalmodules met mailfuncties.
 • Betaalportaal met incasso-opties.
 • Querytool voor rapportages, grafieken en inzichten.

Haal meer uit de communities

Ontdek de handige modules die de communities naar een hoger niveau tillen. Optimaliseer eenvoudig het clubbeheer, verbeter de communicatie en behaal de beste resultaten.
 • Eigen clubsysteem

  Dit clubsysteem biedt alle aangesloten clubs een eigen administratie aan, waarin elke vereniging/afdeling haar eigen ledenadministratie en facturatie kan beheren.

 • Bondsapp

  Ontdek de voordelen van de BondsApp, waarin de communicatie en community van jouw bond centraal staat. Maak ook gebruik van deze alles-in-één oplossing!
 • Competitie

  Transformeer de competitie binnen de community. Beheer competitieschema’s, teams, wedstrijdformulieren, uitslagen en standen op een effectieve manier.
 • Digitale ledenpas

  Een gepersonaliseerde, duurzame en altijd up-to-date oplossing voor jouw community. Verbeter de gebruikerservaring met een moderne Digitale ledenpas!
 • Locatiezoeker

  De BondsApp bevat een geïntegreerde locatiezoeker, waardoor alle locaties met betrekking tot jouw (sport)organisatie toegankelijk zijn voor de hele community.

 • VOG aanvragen

  Beheer alle VOG’s voor jouw community moeiteloos, behoud het overzicht en ontvang automatische herinneringen wanneer een VOG dreigt te verlopen.
 • Bondsrelaties

  Via de Bondsadministratie worden bondsrelaties met de overkoepelende bond gedeeld. Dit biedt de mogelijkheid om o.a. leden, clubs, functies en teams te beheren.

  American football

  Atletiek

  De grootste en meest veelzijdige beheeroplossing voor atletiekverenigingen in Nederland.

  Biljart

  Cricket

  Dammen

  Dans

  Fietsen

  De grootste en meest veelzijdige beheeroplossing voor wielerclubs in Nederland.

  Frisbee

  Gymnastiek

  De grootste en meest veelzijdige beheeroplossing voor gymnastiek verenigingen in Nederland.

  Hockey

  De grootste en meest veelzijdige beheeroplossing voor hockeyclubs in Nederland.

  IJshockey

  De grootste en meest veelzijdige beheeroplossing voor IJshockey verenigingen in Nederland.

  Jeu de boules

  Kaatsen

  Kegelen

  OMNI

  De grootste en meest veelzijdige beheeroplossing voor atletiekverenigingen in Nederland.

  Racketsport

  De beste verenigingsadministratie voor tennis, squash, badminton en padelverenigingen.

  Roeien

  De grootste en meest veelzijdige beheeroplossing voor Roeiverenigingen, door de KNRB-gecertificeerd.

  Rugby

  Ruitersport

  Schaatsen

  Veelzijdige beheeroplossing voor schaatsverenigingen. Onze oplossing is KNSB-gecertificeerd.

  Skaten

  Taekwondo

  De grootste en meest veelzijdige beheeroplossing voor Taekwando verenigingen in Nederland.

  Voetbal

  De grootste en meest veelzijdige beheeroplossing voor voetbalverenigingen in Nederland.

  Volleybal

  De grootste en meest veelzijdige beheeroplossing voor volleybalverenigingen in Nederland.

  Zwemmen

  De meest veelzijdige beheeroplossing voor zwemverenigingen in één pakket en gekoppeld aan de KNZB.
  kladblok

  Het verkennen van jouw ideale oplossing

  Om de meest geschikte oplossing te vinden, is het belangrijk om samen aan tafel te zitten. We moeten nagaan of de wensen van de bond overeenkomen met onze mogelijkheden. Op basis hiervan wordt de gezamenlijke koers bepaald om de benodigde implementatie te realiseren.

  Wil je meer weten over hoe wij dagelijks dergelijke oplossingen in de markt brengen?

  Hoe wij het verschil maken

  Deel jouw data

  Deel jouw data via API-berichten met externe programma’s, zodat ook zij over de actuele (leden-)informatie beschikken.

  Inspraak in ontwikkeling

  Onze oplossing wordt continu geoptimaliseerd en uitgebreid. Aangesloten bonden hebben inspraak in de benodigde innovaties.

  Maatwerk

  Ondanks de uitgebreide mogelijkheden welke tot onze standaard behoren, zijn maatwerk en bijzondere configuraties mogelijk om tot de gewenste oplossing te komen.

  • Unify biedt de KNCB een modern en eigentijds systeem welk volledig aansluit bij onze wensen en die van de aangesloten clubs en leden. De ervaringen van AllUnited op clubniveau dragen bij aan het optimaal inrichten van het systeem. Unify biedt de juiste mogelijkheden om de leden te registreren en met hen te communiceren. Daarnaast de gratis club-applicatie, uitgebreide betaalmodules en de query-wizzard om informatie uit het systeem op te halen, geven ons de juiste inzichten in onze leden om efficiënt te kunnen sturen.

   Jaap Wals

   KNCB

  • Belangrijk bij de keuze voor een andere ledenadministratie was dat de voor onze Kegelbond gewenste functionaliteit, zoals die bij AllUnited reeds beschikbaar was, aanwezig diende te zijn, alsmede een directe koppeling met de boekhouding. Een rol speelt ook dat het bij het gebruik van Unify mogelijk is om onze wedstrijdadministratie daarin op te nemen.

   Jacob Knip

   KNKB

  • Unify is een moderne sport-CRM applicatie die zeer geschikt is voor kleine en middelgrote bonden en hun verenigingen. Naar een dergelijk systeem waren we al heel lang op zoek, maar liepen vast op de kosten. Door het volume en de investeringskracht van Nederland Sport, wordt dit nu ook voor een kleine bond als de NFB betaalbaar.

   Jos Verhoeven

   NFB

  Maak kennis met het systeem van AllUnited en ontdek hoe wij jouw community kunnen versterken.