Skip to main content
vrouwelijke keeper in doel

AllUnited voor voetbalclubs

AllUnited biedt teamsport specifieke oplossingen om beter te besturen en leden te binden en te boeien. Ontdek onze geïntegreerde totaaloplossing voor voetbalverenigingen die slimmer en beter willen besturen en organiseren. 

voetbal jongens op een bankje

Til jouw voetbalvereniging naar een hoger niveau

AllUnited biedt diverse oplossingen om verschillende gebieden binnen jouw voetbalclub te versterken. Onze geïntegreerde (leden) administratie-, organisatie- en communicatieprocessen vormen hiervoor de basis. Met een veilige relatieadministratie en ClubApp als fundament kunnen voetbalverenigingen onze software-oplossing op maat uitbreiden om aan hun specifieke behoeften te voldoen.

vlag grensrechter

Koppeling met Sportlink Dataservice

Onze koppeling met Sportlink Dataservice maakt het gemakkelijk om de wedstrijdplanning, afgelastingen, uitslagen en standen van de KNVB snel en efficiënt bij te werken. Koppel scheidsrechters aan wedstrijden en toen de uitslagen en standen op jouw website, clubcasting en ClubApp.

Haal het beste uit je voetbalvereniging

Ontdek de handige modules die je voetbalvereniging naar een hoger niveau tillen. Optimaliseer eenvoudig het clubbeheer, verbeter de communicatie en behaal de beste resultaten.
 • Competitie

  Transformeer de competitie binnen jouw voetbalclub. Beheer competitieschema’s, teams, wedstrijdformulieren, uitslagen en standen op een effectieve manier.
 • ClubApp

  In je eigen ClubApp kun je eenvoudig met je teamgenoten communiceren, waardoor je geen gebruik hoeft te maken van een additioneel platform, zoals WhatsApp.
 • dienstenplanner

  Dienstenplanner

  Administreer wie welke functie of dienst uitvoert. Breng onbezette functies onder de aandacht of laat mensen bardiensten of fluitbeurten reserveren.
 • Teamplanning

  Het plannen van teams doe je met gemak! Voetballers en begeleiding kunnen voor verschillende teams en seizoenen als voor veld- als zaalvoetbal worden gepland.
 • Wedstrijdplanning

  Competitiewedstrijden worden opgehaald via Sportlink Dataservice en komen automatisch in de veldplanning, inclusief voorkeuren van veld en tijd per team.
 • scheidsrechtersicoon

  Scheidsrechter planning

  Het wordt een fluitje van een cent om scheidsrechters toe te wijzen aan wedstrijden of teams de taak te geven om een scheidsrechter te regelen.
 • Sponsorbeheer

  Houd sponsorafspraken bij, beheer logo’s en regel eenvoudig het facturatieproces, met de mogelijkheid dit via de penningmeester te laten lopen.
  clubapp allunited

  Persoonlijke communicatie op het juiste moment

  Met onze communicatietools kun je doelgerichte berichten sturen, precies wanneer je ze nodig hebt. Of het nu via pushmeldingen in de ClubApp of via sms is, je leden zijn altijd op de hoogte. Plus, onze geïntegreerde systemen maken het gemakkelijker dan ooit om leden en sponsoren te behouden.

  Samen gaan we voor de winst

  Inzicht en overzicht

  Krijg inzicht en overzicht met onze rapportagetool. Genereer snel rapportages en communiceer eenvoudig met leden via mail, sms en pushberichten.

  Brede ondersteuning

  Onze verenigingsexperts zijn er niet alleen om te helpen bij het optimaal gebruik van AllUnited, maar geven ook waardevol inzicht om het beste uit je voetbalclub te halen.

  Multisport mogelijkheden

  Beheer meerdere sporten in AllUnited met eigen seizoenen en contributiestructuren. Leden worden automatisch uitgewisseld en kortingsregelingen verrekend.
  Maak kennis met het systeem van AllUnited en ontdek hoe wij jouw community kunnen versterken.

  Veelgestelde vragen

  Hoe ziet een overstaptraject eruit?

  Stap 1: relatiebestand toevoegen  
  Voeg jouw relatiebestand toe in de documentenkluis van jouw AllUnited systeem.  

  Stap 2: inrichten systeem 
  Wij importeren de bestanden in jouw AllUnited systeem en zorgen dat alle relaties op de juiste manier in het systeem komen te staan. 

  Stap 3: uitleg systeem 
  Wij plannen een online bespreking in om de werking van jouw administratie uit te leggen.  

  Stap 4: feedback geven 
  Na de uitlegsessie is er de mogelijkheid om het systeem zelf te verkennen en te controleren, zodat jullie feedback kunnen geven en gerichte vragen kunnen stellen.  

  Stap 5: feedback verwerken  
  Wij voeren de gewenste correcties door, waarop jullie de laatste wijzigingen nog eens kunnen controleren.  

  Stap 6: start implementatie en aan de slag met AllUnited 
  Gefeliciteerd, je kunt aan de slag met het volledig voor jou ingerichte relatieadministratie!  

  Indien van toepassing zal de financiële implementatie plaatsvinden.  

  Kunnen wij de administratie uitbesteden?

  Ja, wij bieden het uitbesteden van de administratie aan als een van onze Extra Services. Wij kunnen de meeste uitvoerende taken van de ledenadministrateur en/of penningmeester grotendeels overnemen. Dit gebeurt volledig binnen de eigen administratie en kan op ieder moment weer door de vereniging zelf overgenomen worden.  

  Kunnen wij met een extern boekhoudpakket blijven werken?

  Ja, dit is mogelijk. Wij adviseren de vereniging haar facturatie en debiteurenbeheer via AllUnited te laten verlopen. Daarmee wordt voorkomen dat alle leden ook als een debiteur in het andere financiële pakket onderhouden moeten worden en dat de informatie in het AllUnited systeem vervuilt. 

  Om dubbele werkzaamheden te voorkomen wordt dan een “dummy” grootboekrekening ingesteld in AllUnited, waarop alle posten die geen betrekking hebben op de debiteuren automatisch worden geboekt. In het financiële systeem worden dan periodiek de gegevens vanuit AllUnited ingelezen of via memoriaal geboekt. 

  Is er een koppeling met de bondsadministratie van de KNVB?

  Nee, er is geen directe koppeling met de bondsadministratie van de KNVB. De voetbalverenigingen die gebruik maken van AllUnited kiezen ervoor om de administratie in AllUnited als leidend te beschouwen en eens in de zoveel tijd een rapportage te draaien van de relatiemutaties (nieuwe leden, opzeggers en wijzigingen). Deze mutaties dienen dan wel handmatig aangepast te worden in Sportlink. 

  Is er een koppeling met voor de competitiedata van de KNVB?

  Ja, de voetbalvereniging kan gebruik maken van Sportlink Dataservice en daarmee kan deze data opgehaald worden en vervolgens in AllUnited worden ingeladen.

  Waarom onze klanten blij met ons zijn:

  • ”Elke nieuwe AllUnited gebruiker, die ik binnen onze club wegwijs moet maken binnen het CMS, verwelkom ik heel vaak met: “Welkom bij team AllUnited, het enige team dat altijd wint.”

   Loek van Vliet

   HCVV