Skip to main content
theaterscholen

Clubbeheer voor jouw sociale organisatie

Ben je op zoek naar een oplossing om de clubbeheer voor jouw studentenvereniging, ouderenvereniging, dorpskern of buurtvereniging te vereenvoudigen? Als snelst groeiende oplossing helpen we je graag jouw sociale organisatie te laten floreren.
gitarist

Oplossingen voor elke sociale organisatie

AllUnited biedt gespecialiseerde ondersteuning voor een breed scala aan sociale organisaties, waaronder studentenverenigingen, ouderenverenigingen, dorpskernen en buurtverenigingen. Onze oplossingen zijn flexibel en aanpasbaar om te voldoen aan de unieke behoeften en uitdagingen van elke gemeenschap. Of het nu gaat om het stimuleren van betrokkenheid bij studenten, het faciliteren van activiteiten voor ouderen, of het versterken van de cohesie in dorpen en buurten. Ontdek hoe ons platform het beheer van jouw sociale organisatie kan vereenvoudigen en optimaliseren.

Ontdek de ClubApp: De App die het hart van jouw vereniging vormt

In een wereld waar digitale communicatie koning is, speelt effectief en naadloos contact binnen communities en verenigingen een belangrijke rol, vooral in het geval van sociale clubs! Ontdek in ons artikel – ClubApp: Digitale smaakmaker, óók voor niet-sportverenigingen – hoe de Amsterdamse studentenvereniging D.E.R.M. de veelzijdigheid van de ClubApp Premium benut om leden en reünisten te verbinden, geïnformeerd te houden en activiteiten te plannen.

Handig voor jouw sociale organisatie

Ontdek de handige modules en funtionaliteiten die jouw studentenvereniging, ouderenvereniging, dorpskern of buurtvereniging naar een hoger niveau tillen. Optimaliseer eenvoudig het clubbeheer, verbeter de communicatie en behaal de beste resultaten.
 • ledenadministratie

  Ledenadministratie

  Vergeet de kopzorgen van ledenadministratie. We staan voor je klaar met onze extra services, waarmee we het complexe werk versimpelen en jouw community ondersteunen.
 • clubapp

  ClubApp

  Vormt het hart van jouw community. Met de ClubApp deel je berichten, creëer je ledeninteractie, verstuur je pushnotificaties, integreer je social media kanalen en meer!
 • boekhouding icoon

  Boekhouding

  Profiteer van geavanceerd financieel beheer met de Boekhoudmodule! Beheer je verenigingsfinanciën, geldstromen en krijg meer inzicht in de financiële situatie.
 • facturatie icoon

  Facturatie en debiteurenbeheer

  Wil je het debiteurenbeheer en facturatieproces verbeteren? De Facturatie-module biedt de oplossing voor jouw financiële administratie!
 • ledenportaal

  Ledenportaal

  In het ledenportaal beheren leden hun eigen gegevens en privacy-instellingen. Zo zorgen we ervoor dat verenigingen altijd voldoen aan de AVG-richtlijnen.
 • evenementen icoon

  Evenementen

  Beheer en organiseer evenementen eenvoudig met de Evenementenmodule van AllUnited. Plan, registreer, communiceer en evalueer evenementen efficiënt.
 • Digitale presentie

  Presentielijsten en -mappen behoren tot het verleden! Met de Digitale presentie-module kan de presentie voor lessen, trainingen gemakkelijk worden bijgehouden.
 • dienstenplanner

  Dienstenplanner

  Dit is dé oplossing voor de planning en verdeling van vrijwilligerstaken binnen de vereniging. Zo bespaar je tijd en organiseer je met gemak vrijwilligersdiensten.

  De voordelen voor jouw sociale community

  Inzicht en overzicht

  Krijg inzicht en overzicht met onze rapportagetool. Genereer snel rapportages en communiceer eenvoudig met leden via mail, sms en pushberichten.

  Brede ondersteuning

  Onze verenigingsexperts zijn er niet alleen om te helpen bij het optimaal gebruik van AllUnited, maar geven ook waardevol inzicht om het beste uit je atletiekclub te halen.

  Multisport mogelijkheden

  Beheer meerdere sporten in AllUnited met eigen seizoenen en contributiestructuren. Leden worden automatisch uitgewisseld en kortingsregelingen verrekend.
  We vertellen je graag over hoe we jouw sociale organisatie verder helpen.