Skip to main content
clubapp en website allunited

ClubApp voor verenigingen

De AllUnited ClubApp vormt het hart van jouw verenigingscommunicatie. Met de ClubApp deel je nieuwsberichten, verstuur je push notificaties, creëer je groepen voor ledeninteractie, deel je foto’s, video’s en berichten, en integreer je zelfs al je social mediakanalen.

Succesfactoren van de ClubApp voor verenigingen

Efficiëntie ten top

Optimaliseer je workflow met onze geautomatiseerde ClubApp, die direct geïntegreerd is met je AllUnited administratie. Bespaar tijd en moeite doordat de ClubApp automatisch gevuld wordt met de juiste informatie, wat resulteert in een naadloze ervaring.

Jouw ClubApp, jouw stijl

Pas jouw ClubApp volledig aan naar wens en geef hem een unieke uitstraling. Bepaal zelf de kleuren, iconen, sfeerfoto’s, het menu en de opzet van de startpagina. Je hebt de vrijheid om een gepersonaliseerde ervaring te creëren die aansluit bij de identiteit en behoeften van jouw club.

Maatwerk voor elke sport

Elke sport heeft unieke behoeften en wensen, daarom biedt de ClubApp specifieke functionaliteiten die zijn afgestemd op iedere sport. Ontdek de mogelijkheden die de ClubApp biedt om jouw sportervaring te optimaliseren en te voldoen aan de specifieke eisen van jouw sport.

Kies de ClubApp die bij jouw vereniging past

AllUnited biedt drie krachtige opties om jouw clubervaring te versterken: ClubApp Start, ClubApp Plus en ClubApp Premium. Kies de ClubApp die het beste aansluit bij de behoeften en ambities van jouw (sport)vereniging en ervaar een geavanceerde digitale oplossing die de betrokkenheid en efficiëntie verbetert.

ClubApp Start

De ideale basis voor communities die hun leden willen informeren met nieuws, agenda en push notificaties in de huisstijl van de club.

  • Automatische notificaties
  • Clubnieuws
  • Clubagenda
  • Fotoalbums
  • Groepen

Toon meer features

ClubApp Plus

Bevat alles van ClubApp Start én mogelijkheid tot sponsoren, advertenties, teampagina’s, polls aanmaken en nog heel veel meer.

Toon meer features

ClubApp Premium

Bevat alles van ClubApp Plus én mogelijkheid tot een volledig gepersonaliseerde ervaring met een eigen applicatie en logo.

  • Eigen app in de Appstores
  • Eigen logo op telefoonscherm

Dé Online Community App

De AllUnited ClubApp verbindt jouw vereniging. Dit krachtige platform vormt het centrum van jouw verenigingscommunicatie, waar je moeiteloos nieuwsberichten deelt, push notificaties verstuurt en levendige groepen creëert waarin leden onderling kunnen communiceren en content delen, zoals foto’s, video’s en berichten. Bovendien kun je al je social mediakanalen integreren, waardoor je een alles-in-één oplossing hebt om jouw online gemeenschap te versterken en te verbinden.

Veilige AVG-proof ledenomgeving

Dankzij de koppeling met de ledenadministratie is de ledenlijst in onze ClubApp altijd actueel en worden groepsindelingen automatisch bijgewerkt. Onze ClubApp is ook volledig in lijn met de AVG-wetgeving: leden kunnen hun eigen zichtbaarheid en privacy-instellingen naar wens aanpassen.

De ClubApp die meegroeit

Met de ClubApp kun je kiezen uit een breed scala aan functies, waardoor elke ClubApp uniek is en volledig aansluit bij de behoeften van jouw vereniging.

AllUnited ClubApp aanvragen