Skip to main content
clubapp en website allunited

ClubApp voor verenigingen

Zoek je een manier om je clubcommunicatie te centraliseren? Wil je direct nieuws delen, pushnotificaties versturen en een community bouwen? De AllUnited ClubApp is precies wat je nodig hebt: het hart van jouw clubcommunicatie. Met de ClubApp deel je nieuwsberichten, creëer je interactieve groepen voor leden, deel je foto’s, video’s en berichten en integreer je social media.

Succesfactoren van de ClubApp voor verenigingen

Efficiëntie ten top

Optimaliseer je workflow met onze geautomatiseerde ClubApp, die direct geïntegreerd is met je AllUnited administratie. Bespaar tijd en moeite doordat de ClubApp automatisch gevuld wordt met de juiste informatie, wat resulteert in een naadloze ervaring.

Jouw ClubApp, jouw stijl

Pas jouw ClubApp volledig aan naar wens en geef hem een unieke uitstraling. Bepaal zelf de kleuren, iconen, sfeerfoto’s, het menu en de opzet van de startpagina. Je hebt de vrijheid om een gepersonaliseerde ervaring te creëren die aansluit bij de identiteit en behoeften van jouw club.

Voor elke vereniging

De ClubApp komt met een scala aan functies die perfect zijn afgestemd op de behoeften van alle typen verenigingen. Of het nu gaat om sportclubs, sociale groepen, culturele organisaties of maatschappelijke initiatieven, de ClubApp biedt functionaliteiten die de ervaring van leden verbetert en verrijkt.

Kies de ClubApp die bij jouw vereniging past

AllUnited biedt drie krachtige opties om jouw clubervaring te versterken: ClubApp Start, ClubApp Plus en ClubApp Premium. Kies de ClubApp die het beste aansluit bij de behoeften en ambities van jouw vereniging en ervaar een geavanceerde digitale oplossing die de betrokkenheid en efficiëntie verbetert.

ClubApp Start

De ideale basis voor communities die hun leden willen informeren met nieuws, agenda en push notificaties in de huisstijl van de club.

 • Automatische notificaties
 • Clubnieuws
 • Clubagenda
 • Fotoalbums
 • Groepen

Toon meer features

ClubApp Plus

Bevat alles van ClubApp Start én mogelijkheid tot sponsoren, advertenties, teampagina’s, polls aanmaken en nog heel veel meer.

Toon meer features

ClubApp Premium

Bevat alles van ClubApp Plus én mogelijkheid tot een volledig gepersonaliseerde ervaring met een eigen applicatie en logo.

 • Eigen app in de Appstores
 • Eigen logo op telefoonscherm

De Online Community App

De AllUnited ClubApp brengt je vereniging dichter bij elkaar. Als het kloppend hart van je verenigingscommunicatie biedt dit platform de mogelijkheid om eenvoudig nieuwsupdates te plaatsen, directe meldingen te sturen en dynamische groepen op te zetten. In deze groepen kunnen leden met elkaar in gesprek gaan en diverse content zoals foto’s, video’s en berichten uitwisselen. Daarnaast kun je al je social media-accounts koppelen, waarmee het een complete tool wordt om je online community te verrijken en samen te brengen.
Studentenvereniging D.E.R.M.

Geschikt voor elke community

In een wereld waar digitale communicatie koning is, speelt effectief contact binnen alle communities en verenigingen een belangrijke rol. Ontdek in ons artikel – ClubApp: Digitale smaakmaker, óók voor niet-sportverenigingen –
hoe de Amsterdamse studentenvereniging D.E.R.M. de veelzijdigheid en functionaliteiten van de ClubApp Premium benut om leden en reünisten te verbinden, geïnformeerd te houden en activiteiten te plannen.

Veilige AVG-proof ledenomgeving

Door de integratie met de Ledenadministratie blijft de ledenlijst in onze ClubApp steeds up-to-date en groepsindelingen worden vanzelf vernieuwd. Bovendien voldoet onze ClubApp volledig aan de AVG-richtlijnen: leden hebben de vrijheid om hun zichtbaarheid en privacyvoorkeuren zelf te beheren.

AllUnited ClubApp aanvragen

Blije verenigingen laten van zich horen

 • D.E.R.M. Studentenvereniging

  “Voorheen verliep onze interne communicatie via verschillende kanalen. Dit resulteerde soms in het verlies van leden. Met de ClubApp kunnen we nu alle leden bereiken en betrokken houden.”

  Annelein van Reijen

  Studentenvereniging D.E.R.M.

 • Logo OSV NAM

  “Het aangeboden totaalpakket inclusief ledenadministratie, website en boekhouding werkt naar behoren en ontwikkelt zich steeds meer als een solide oplossing.”

  Hendrik Gelijk

  OSV NAM

 • Logo T.C. Skinlo

  “Wij vinden het totaalpakket een hele goede oplossing voor een tennisvereniging met 1000 leden. De respons op vragen is bijzonder goed en duidelijk. AllUnited is een aanrader!”

  Dick Mandemaker

  T.C. Skinlo