Skip to main content
dienstenplanner allunited

Dienstenplanner

De Dienstenplanner zorgt voor een gestroomlijnde verdeling van alle taken, inclusief vrijwilligerswerk. Leden kunnen zich aanmelden voor taken of voorkeuren opgeven, waarna ze worden automatisch op de hoogte gebracht van hun geplande diensten.

bardienstenplanner allunited

Vrijwilligersdiensten plannen wordt makkelijker

Veel verenigingsleden zijn verantwoordelijk voor diverse vrijwilligerstaken, zoals bardiensten. Onze digitale tool maakt de vrijwilligersplanning eenvoudiger: leden kunnen zichzelf inschrijven of worden toegewezen door de barcommissie. Bij automatische toewijzing houdt het systeem rekening met de verenigingsnormen, zoals leeftijdsrestricties of takenlast van functionarissen.
digitale dienstenplanner voor vrijwilligers

Laat leden hun beschikbaarheid opgeven

Bij AllUnited begrijpen we dat vrijwilligers soms een volle agenda hebben of op vakantie gaan. Daarom bieden we de optie om beschikbaarheid en voorkeuren op te geven, waardoor het plannen van vrijwilligerswerk makkelijker wordt.

Hoe de Dienstenplanner verschil maakt

Automatische meldingen

Ons systeem verzendt automatisch berichten bij inschrijvingen en roosteringen van leden. Ook worden er herinneringen verstuurd om te voorkomen dat diensten worden vergeten.

Overname van diensten

Als een lid een dienst niet kan uitvoeren, kan deze in de app worden overgenomen door andere leden. De wijziging wordt dan automatisch in de administratie verwerkt.

Overzicht eigen diensten

Leden hebben altijd overzicht over hun diensten. Deze worden in hun agenda en dienstenschema getoond. Daarnaast kunnen ze de status van vrijwilligerspunten inzien.
dienstenplanner allunited op mobiel, tablet en mobiel

Atlijd en overal

Onze verenigingsmodule maakt planning en beheer altijd en overal mogelijk. Thuis, of op de vereniging, via de clubwebsite, ledenmodule of ClubApp.

mijn vrijwilligersdiensten online tool

Op maat gemaakte configuratie

Onze Vrijwilligersmodule kan volledig op maat worden geconfigureerd. Er zijn talloze mogelijkheden, zoals automatische roostervulling, werken met vrijwilligerspunten, het versturen van automatische notificaties, het uitsluiten van functionarissen en nog veel meer. Heb jij specifieke wensen? Daag ons uit en wij zorgen voor een op maat gemaakte dienstenplanner voor jouw vereniging!

Meer weten over de dienstenplanner? Ontdek de voordelen