Skip to main content
Bardienstenplanner AllUnited ClubApp

Dienstenplanner

Worstel je met het efficiënt plannen van bardiensten en andere vrijwilligerstaken? Ontdek hoe de Dienstenplanner deze uitdagingen voor jou kan oplossen. Leden geven hun voorkeuren door en kiezen zelf hun diensten. Eenvoudig, effectief en zonder gedoe.

bardienstenplanner allunited

Vrijwilligersdiensten plannen? Gemakkelijk met de Dienstenplanner

Veel verenigingsleden zijn verantwoordelijk voor diverse vrijwilligerstaken, zoals bardiensten. De Dienstenplanner maakt de vrijwilligers- en bardienstenplanning eenvoudiger: leden kunnen zichzelf inschrijven of worden toegewezen door de barcommissie. Bij automatische toewijzing houdt het systeem rekening met de verenigingsnormen, zoals leeftijdsrestricties of takenlast van functionarissen.
digitale dienstenplanner voor vrijwilligers

Moedig leden aan hun beschikbaarheid te beheren

We weten dat het leven van vrijwilligers niet stilstaat – agenda’s raken vol en vakantieplannen worden gemaakt. Daarom stellen we leden in staat hun beschikbaarheid en voorkeuren actief te beheren met onze Dienstenplanner. Dit maakt het plannen van vrijwilligerswerk niet alleen eenvoudiger, maar ook flexibeler en meer afgestemd op de individuele levensstijl!

Hoe de Dienstenplanner verschil maakt

Automatische meldingen

Ons systeem verzendt automatisch berichten bij inschrijvingen en roosteringen van leden. Ook worden er herinneringen verstuurd om te voorkomen dat diensten worden vergeten.

Overname van diensten

Als een lid een dienst niet kan uitvoeren, kan deze in de app worden overgenomen door andere leden. De wijziging wordt dan automatisch in de administratie verwerkt.

Overzicht eigen diensten

Leden hebben altijd overzicht over hun diensten. Deze worden in hun agenda en dienstenschema getoond. Daarnaast kunnen ze de status van vrijwilligerspunten inzien.
dienstenplanner allunited op mobiel, tablet en mobiel

Altijd en overal verbonden

het verenigingsleven vraagt om flexibiliteit en toegankelijkheid. Het is essentieel dat planning en beheer zich aanpassen aan het leven van de leden – of ze nu thuis zijn, onderweg of op de club. Met de Dienstenplanner bieden we deze flexibiliteit, en hebben leden en beheerders altijd en overal toegang. Via de website voor verenigingen, ledenportaal en ClubApp, maken we het mogelijk om het beheer van de vereniging naadloos te integreren in het dagelijks leven. Zo blijven de leden verbonden en draait vereniging efficiënter!

mijn vrijwilligersdiensten online tool

Op maat gemaakte configuratie

Onze Vrijwilligersmodule kan volledig op maat worden geconfigureerd. Er zijn talloze mogelijkheden, zoals automatische roostervulling, werken met vrijwilligerspunten, het versturen van automatische notificaties, het uitsluiten van functionarissen en nog veel meer. Heb jij specifieke wensen? Daag ons uit en wij zorgen voor een op maat gemaakte dienstenplanner voor jouw vereniging!

Meer weten over de dienstenplanner? Ontdek de voordelen
  • Logo Sjaerdema-Liauckemaruiters

    “Vrijwilligerswerk bleef een uitdaging. Gelukkig bracht AllUnited hier verandering in met hun ClubApp en dienstenplanner. Dit houdt al onze bakreserveringen, vrijwilligerstaken, agenda-items en clubnieuws up-to-date. Onze administratie is nu overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, juist voor de leden!”

    Elisabeth Jukema

    Sjaerdema-Liauckemaruiters