Skip to main content

Basispakket

Ontdek het Basispakket, de ideale oplossing voor elke community. Dit pakket, genaamd “Starter”, combineert een eenvoudige ledenadministratie met de ClubApp. Hiermee krijg je een alles-in-één oplossing om je administratie te stroomlijnen en de communicatie binnen je community te verbeteren. Precies wat jouw vereniging nodig heeft!

De perfecte basis

Dit is dé basisoplossing voor elke community: een vereenvoudigde Ledenadministratie gecombineerd met gecentraliseerde communicatie via de ClubApp. Deze basis, oftewel het Starter pakket, biedt een alles-in-één oplossing om de administratie te stroomlijnen en de communicatie binnen de community te verbeteren. Precies wat jij als vereniging nodig hebt!
 • Ledenadministratie

  Vergeet de kopzorgen van ledenadministratie. We staan voor je klaar met onze extra services, waarmee we het complexe werk versimpelen en jouw community ondersteunen.
 • ClubApp

  Vormt het hart van jouw community. Met de ClubApp deel je berichten, creëer je ledeninteractie, verstuur je pushnotificaties, integreer je social media kanalen en meer!

  Jouw partner voor succes

  Inzicht en overzicht

  Krijg inzicht en overzicht met onze rapportagetool. Genereer snel rapportages en communiceer eenvoudig met leden via mail, sms en pushberichten.

  Brede ondersteuning

  Onze verenigingsexperts zijn er niet alleen om te helpen bij het optimaal gebruik van AllUnited, maar geven ook waardevol inzicht om het beste uit je zwemclub te halen.

  Multisport mogelijkheden

  Beheer meerdere sporten in AllUnited met eigen seizoenen en contributiestructuren. Leden worden automatisch uitgewisseld en kortingsregelingen verrekend.
  Meer weten over het Basispakket? We vertellen je graag meer