Skip to main content
theaterschool

Oplossingen voor jouw culturele organisatie

Klaar om de culturele ervaring van jouw kunstvereniging, taalvereniging, muziekschool, theaterschool of koor een boost te geven? Onze oplossingen helpen je bij het creëren, beheren en delen van inspirerende culturele ervaringen die echt iets betekenen voor jouw leden.

gitarist

Oplossingen voor elke culturele organisatie

AllUnited staat klaar voor alle culturele organisaties, zoals kunstverenigingen, taalverenigingen, koren, muziekscholen en theaterscholen die het clubbeheer willen optimaliseren. Onze op maat gemaakte oplossingen zijn speciaal ontwikkeld om te voldoen aan wat jouw culturele organisatie nodig heeft. Zo helpen onze aanvullende modules bijvoorbeeld bij het vereenvoudigen van de boekhouding, maar ook bij het verbeteren van de verenigingscommunicatie en het vergroten van de betrokkenheid bij de community.

Ontdek de ClubApp: De App die het hart van jouw vereniging vormt

In een wereld waar digitale communicatie koning is, speelt effectief en naadloos contact binnen communities en verenigingen een belangrijke rol, zo ook bij culturele clubs! Ontdek in ons artikel – ClubApp: Digitale smaakmaker, óók voor niet-sportverenigingen – hoe de Amsterdamse studentenvereniging D.E.R.M. de veelzijdigheid van de ClubApp Premium benut om leden en reünisten te verbinden, geïnformeerd te houden en activiteiten te plannen.

Verenig beter met deze handige modules

Ontdek de handige modules en funtionaliteiten die jouw kunstvereniging, taalvereniging, muziekschool, theaterschool of koor naar een hoger niveau tillen. Optimaliseer op een simpele manier het beheer van de club, verbeter de communicatie en behaal uitstekende resultaten.
 • dienstenplanner icoon

  Ledenadministratie

  Het beheren en controleren van de ledenadministratie wordt een eitje! Met deze module behoud je overzicht en voorkomt dat zaken door elkaar gaan lopen.
 • clubapp icon

  ClubApp

  Vormt het hart van jouw community. Met de ClubApp deel je berichten, creëer je ledeninteractie, verstuur je pushnotificaties, integreer je social media kanalen en meer!
 • evenementen icoon

  Evenementen

  Beheer en organiseer evenementen eenvoudig met de Evenementenmodule van AllUnited. Plan, registreer, communiceer en evalueer evenementen efficiënt.
 • boekhouding icoon

  Boekhouding

  Profiteer van geavanceerd financieel beheer met de Boekhoudmodule! Beheer je verenigingsfinanciën, geldstromen en krijg meer inzicht in de financiële situatie.
 • Digitale presentie

  Presentielijsten en -mappen behoren tot het verleden! Met de Digitale presentie-module kan de presentie voor lessen, trainingen gemakkelijk worden bijgehouden.
 • facturatie icoon

  Facturatie en debiteurenbeheer

  Wil je het debiteurenbeheer en facturatieproces verbeteren? De Facturatie-module biedt de oplossing voor jouw financiële administratie!
 • ledenportaal

  Ledenportaal

  In het ledenportaal beheren leden hun eigen gegevens en privacy-instellingen. Zo zorgen we ervoor dat verenigingen altijd voldoen aan de AVG-richtlijnen.
 • dienstenplanner icoon

  Dienstenplanner

  Dit is dé oplossing voor de planning en verdeling van vrijwilligerstaken binnen de vereniging. Zo bespaar je tijd en organiseer je met gemak vrijwilligersdiensten.

  Hoe we verschil maken voor jouw culturele community

  Inzicht en overzicht

  Krijg inzicht en overzicht met onze rapportagetool. Genereer snel rapportages en communiceer eenvoudig met leden via mail, sms en pushberichten.

  Brede ondersteuning

  Onze verenigingsexperts zijn er niet alleen om te helpen bij het optimaal gebruik van AllUnited, maar geven ook waardevol inzicht om het beste uit je atletiekclub te halen.

  Multisport mogelijkheden

  Beheer meerdere sporten in AllUnited met eigen seizoenen en contributiestructuren. Leden worden automatisch uitgewisseld en kortingsregelingen verrekend.
  Maak kennis met het systeem van AllUnited en ontdek hoe wij jouw culturele community kunnen versterken.