Skip to main content
Verenigingswebsite

Verenigingswebsite

Veel verenigingen hebben verouderde websites die niet geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten. Met een verenigingswebsite van AllUnited ben je verzekerd van een site die op alle apparaten werkt en voorzien is van alle gemakken. 

 • vv katwijk
  verenigingswebsite app

  Een website die voor jou werkt

  AllUnited biedt een negental prachtige designs waaruit je kan kiezen. Wil jouw vereniging meer? We kunnen ook een verenigingswebsite op maat maken! Onze verenigingswebsites zijn gemakkelijk zelf te beheren, inclusief integratie van sociale media en actuele wedstrijdgegevens. 

  laptop

  Voortdurend in ontwikkeling

  Onze verenigingswebsites zijn net als jouw vereniging voortdurend in ontwikkeling. We groeien met je mee en zorgen ervoor dat je altijd bijblijft met de laatste ontwikkelingen op het gebied van sociale media en andere handige functionaliteiten die je verenigingsleven verrijken. 

  Waarom een verenigingswebsite via AllUnited?

  Onze expertise

  Laat ons de website van jouw vereniging ontwerpen, zodat jij je volledig kunt focussen op andere zaken die voor jou belangrijk zijn.

  Betaalbare kwaliteit

  Met onze expertise en ervaring zorgen we ervoor dat communities profiteren van websites die voldoen aan al hun behoeften.

  We doen het samen

  Met elkaar creëren we de perfecte website voor jouw vereniging: wij bieden de richtlijnen, jij levert de input aan.

  Website voor jouw vereniging aanvragen

  • “Zelfs voor ouderen die niet uitblinken in kennis over websites en het onderhouden hiervan worden weer jong van geest met de hulp van AllUnited!”

   Nico van Beelen

   AOBK

  • “Ik heb AllUnited ervaren als een snelle, leuke, vriendelijke, accurate en zeer deskundig bedrijf dat weet wat de gebruikers willen om zo leden meer te bedienen. Verder hebben ze een prima werkend systeem waarin veel mogelijk is. Top voor elkaar!”

   Marten Perdok, LTV Randenbroek