Skip to main content
  • omnisporten
  • padelracket met bal
  • atletiek
  • schaatsen
  • voetbal keepster
  • volleybalster
  • gymnastiek

Over AllUnited

AllUnited biedt software oplossingen voor verenigingen, stichtingen, bonden en koepelorganisaties. Onze software is ontworpen om de administratieve, organisatorische en communicatieve taken te vereenvoudigen en te automatiseren, waardoor bestuurders en vrijwilligers meer tijd kunnen besteden aan leuke zaken binnen de organisatie en zich kunnen richten op hun leden.

hockeyspeelsters

Het ontstaan

Het bijzondere avontuur van AllUnited begon in de vroege jaren 2000. Oprichters, Dirk Teeuwen (ICT-consultant in hart en nieren) en Hugo de Bruijne (een creatieve service designer) waren actief bij verschillende sportclubs. Ze zagen dat verenigingen vaak problemen hadden met hun ledenadministratie, financiën, communicatie en evenementen. Dat kan beter, dachten ze. Dus besloten ze een revolutionaire softwareoplossing te ontwikkelen om deze uitdagingen aan te pakken en de efficiëntie van sportclubs te verbeteren.

Door online integratie en vernieuwend denken, wist AllUnited processen anders te benaderen en communicatie persoonlijker en relevanter te maken.

Tijdens de jaren die volgden, groeide AllUnited uit tot een toonaangevende aanbieder van slimme community software voor sportclubs. En niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten bedienen we klanten.

Vandaag de dag biedt AllUnited een breed scala aan oplossingen voor (sport)verenigingen. Denk aan geavanceerde functies voor ledenadministratie, financiële administratie, evenementbeheer, websitebeheer, communicatie en nog veel meer.

Onze visie op morgen

Onze missie

Onze missie is het verenigingsleven versterken door het bieden van slimme oplossingen voor administratie, organisatie en communicatie. We geloven in het vereenvoudigen en personaliseren van communicatie om verenigingen te helpen floreren. We geven verenigingen inzicht in waardevolle data om hen voor te bereiden op de toekomst.

Onze visie

Het verenigingsleven vormt het kloppend hart van onze samenleving, waar verbinding en verbroedering centraal staan. Op de schouders van besturen rust vaak een onmogelijk taak: het leveren van professioneel bestuur met beperkte vrijwilligersuren. Slimme software oplossingen zijn daarom voor het verenigingsleven van onschatbare waarde.

Onze cultuur

AllUnited heeft een duidelijk doel. We zijn bevoorrecht om te morgen werken met de meest bijzondere klanten: verenigingen. Samenwerken is de sleutel tot succes en we hebben een divers en getalenteerd team. Door kennis, ervaring en persoonlijkheid te bundelen, creëren we een organisatie die van waarde is voor het verenigingsleven en voor ons eigen team.

Benieuwd naar de volledige geschiedenis van AllUnited?

Ons Team

Hugo de Bruijne

Hugo de Bruijne

Founder & Strateeg
Dirk Teeuwen

Dirk Teeuwen

Founder & Product owner
Jeroen van Es

Jeroen van Es

CEO
Dewy van Schie - Leegwater

Dewy van Schie – Leegwater

Office Manager
Auke Middendorp

Auke Middendorp

Lead Developer
Bea Logtenberg

Bea Logtenberg

Finance Expert
Brigitte de Bruin - de Korte

Brigitte de Korte

Customer Care
Chris van Raadshoven

Chris van Raadshooven

Developer
Conny de Best

Conny de Best

Customer Care: Website & ClubApp
Dennis Jansen

Dennis Jansen

Developer
Elske Harsevoort

Elske Harsevoort

Customer Care
Gerie de Vroed

Gerie de Vroed

Customer Care: Extra Services
Jeffrey van Duivenvoorden

Jeffrey Duivenvoorden

Developer
Laurien Tio

Laurien Tio

Sales, Marketing & Communicatie
John Molenaar

John Molenaar

Ambassadeur
Katy de Bruijne

Katy de Bruijne

Customer Care Manager
Linda Ouwehand

Linda Ouwehand

Customer Care: Website
Rolf de Blanken

Rolf de Blanken

Senior Sales Adviseur
Monique Schuijt

Monique Schuijt

Customer Care
Ineke ten Have

Ineke ten Have

Senior Sales Adviseur
Wilco Plasmeijer

Wilco Plasmeijer

Projectmanager Bonden
Wilco Plasmeijer

Anneloes Callebaut

Junior Sales & Marketing