Skip to main content

Aanvullende modules

Beheer je community efficiënt met de aanvullende modules voor Organisatie, Relatiebeheer, Administratie en Communicatie. Zo bespaar je tijd en energie en focus je op dat wat telt: het organiseren van een succesvolle club.

Beoordelingen

Organisatie
Breng jouw leden en spelers naar een hoger niveau met behulp van de AllUnited Beoordelingsmodule! Een ideale tool voor muziek-, tennis- en zwemlessen.

Boekhouding

Financiële administratie
Profiteer van geavanceerd financieel beheer met de Boekhoudmodule! Beheer je verenigingsfinanciën, geldstromen en krijg meer inzicht in de financiële situatie.

BondsApp

Communicatie
Ontdek de voordelen van de BondsApp, waarin de communicatie en community van jouw bond centraal staat. Maak ook gebruik van deze alles-in-één oplossing!

ClubApp

Communicatie
Vormt het hart van jouw community. Met de ClubApp deel je berichten, creëer je ledeninteractie, verstuur je pushnotificaties, integreer je social media kanalen en meer!

ClubCasting

Communicatie
Heeft jouw vereniging behoefte aan een krachtige communicatietool? Deel nieuws, aankondigingen, foto’s en video’s met jouw leden en bezoekers via ClubCasting.

Community Switcher

Organisatie
Centraliseer de communicatie van jouw vereniging met de Community Switcher. Behoud het overzicht en zorg dat leden relevante informatie zien.

Competitie

Organisatie
Transformeer de competitie binnen jouw sportvereniging. Beheer competitieschema’s, teams, wedstrijdformulieren, uitslagen en standen op een effectieve manier.

Dienstenplanner

Organisatie
Dit is dé oplossing voor de planning en verdeling van vrijwilligerstaken binnen de vereniging. Zo bespaar je tijd en organiseer je met gemak vrijwilligersdiensten.

Digitale ledenpas

Relatiebeheer
Een gepersonaliseerde, duurzame en altijd up-to-date oplossing voor jouw community. Verbeter de gebruikerservaring met een moderne Digitale ledenpas!

Digitale machtiging

Financiële administratie
Bied een nog betere service aan belanghebbenden en leden. Met de Digitale machtiging kunnen zij zelf machtigingen ondertekenen!

Digitale nieuwsbrieven

Communicatie
Houd leden up-to-date met de Digitale nieuwsbrief-module! Met digitale nieuwsbrieven kun je binnen no-time én in jouw huisstijl leden informeren.

Digitale presentie

Organisatie
Presentielijsten en -mappen behoren tot het verleden! Met de Digitale presentie-module kan de presentie voor lessen, trainingen gemakkelijk worden bijgehouden.

Evenementen

Organisatie
Beheer en organiseer evenementen eenvoudig met de Evenementenmodule van AllUnited. Plan, registreer, communiceer en evalueer evenementen efficiënt.

Facturatie en debiteurenbeheer

Financiële administratie
Wil je het debiteurenbeheer en facturatieproces verbeteren? De Facturatie-module biedt de oplossing voor jouw financiële administratie!

iDEAL

Financiële administratie
Vereenvoudig het innen van gelden met onze iDEAL-module. Betalingen voor contributies, aanmaningen en evenementinschrijvingen met één klik!

Ledenportaal

Communicatie
In het ledenportaal beheren leden hun eigen gegevens en privacy-instellingen. Zo zorgen we ervoor dat verenigingen altijd voldoen aan de AVG-richtlijnen.

Lessen

Organisatie
Met de Lessenmodule beheer je inschrijvingen, communiceer je met trainers en deelnemers en organiseer je op een effectieve en gemakkelijke manier lessen!

Materialen

Organisatie
Beheer en behoud overzicht van je materialen. Registreer diverse materialen in jouw administratie en koppel ze aan de personen wie ze in gebruik heeft.

Reserveren

Organisatie
Optimaliseer het proces om tennis- en padelbanen te reserveren! Maak gebruik van het Advantage Afhangbord: de digitale tool voor controle en reserveringsbeheer.

SMS

Communicatie
Bereik je leden doelgericht met de SMS-module, al vanaf €0,11 per bericht. Communiceer direct en effectief met volledige controle over de inhoud en verzendingstijd.

Sponsoren

Relatiebeheer
Ontdek hoe AllUnited jouw kan helpen met het genereren van extra sponsor inkomsten. Administreer en factureer eenvoudig jouw sponsorcontracten.

VOG

Financiële administratie
Beheer alle VOG’s voor jouw community moeiteloos, behoud het overzicht en ontvang automatische herinneringen wanneer een VOG dreigt te verlopen.

Website

Communicatie
Met de Websitemodule heb je alle tools in handen om een website te ontwikkelen die perfect bij jouw community past en zowel op mobiel, tablet en desktop functioneert!