Skip to main content
rugby team

Competitie

Transformeer de competitie binnen jouw sportvereniging met onze competitie module. Deze module omvat o.a. inschrijving van teams en spelers, realisatie van de competitie(opzet), een competitieschema maken, digitaal wedstrijdformulier, uitslagen en standen.

rugby competitie

Actuele informatie en tijdbesparende processen

De integratie tussen bond- en clubsystemen zorgt ervoor dat betrokkenen tijd efficiënter kunnen inzetten en altijd op de hoogte zijn van de meest actuele informatie. Dankzij deze automatisering kunnen de verantwoordelijken – van teambegeleiding en wedstrijdsecretariaat tot planner van de bond of het district – hun taken optimaal vervullen.

juigende mensen op tribune

Deel eenvoudig informatie tussen bonden en verenigingen

Via een koppeling wordt de benodigde informatie tussen de bond en vereniging uitgewisseld. Zo zijn beide partijen altijd op de hoogte van de laatste informatie. Is een vereniging verhuisd, een nieuw veld beschikbaar of vindt er een naamsverandering plaats? Al deze informatie wordt automatisch gedeeld zodat dubbele administraties wordt voorkomen.  

rugby competitie

Persoonlijke data in jouw app

In onze ClubApp heb je toegang tot persoonlijke competitiegegevens op zowel bondsniveau, clubniveau als lidniveau, altijd binnen handbereik. Of het nu gaat om het onverhoopt annuleren en later inhalen van een wedstrijd, het snel schakelen met de juiste betrokkenen, het plannen van de competitieopzet met behulp van een vakantierooster, of het berekenen en voorstellen van promoties en degradaties aan het einde van een seizoen voor het volgende seizoen – al deze functionaliteiten staan tot jouw beschikking.

Voordelen van de Competitie-module

Verbeterde community communicatie

Schakel snel en efficiënt met gerichte communicatie naar specifieke groepen, variërend van verenigingen tot leden en relaties, via e-mail of pushberichten.

Breng jouw community in beeld

Onze ClubApp biedt ruimte om fans in beeld te brengen, hen actief te betrekken en op een eenvoudige manier enthousiast te maken om lid te worden van jullie sport.

Digitaal wedstrijdformulier (DWF)

In onze ClubApp kun je het verloop van scores, het wedstrijdverloop, blessures en kaarten zowel voor, tijdens als na de wedstrijd volgen.
waterpolo scoren

Optimale samenwerking met andere modules

De Competitie-module werkt optimaal samen met andere modules zoals Digitale presentie en Facturatie en debiteurenbeheer.  Bij de Digitale presentie module worden wedstrijden automatisch klaargezet. Deelnemers binnen een team kunnen bij wedstrijden aangeven of zij present zijn. Als er zaken rondom de competitie gefactureerd moeten worden, kan dit door de penningmeester worden klaargezet.

Alle voordelen van de AllUnited Competitie-module ontdekken voor jouw bond of vereniging(en)?