Skip to main content
clubapp en website allunited

Jouw wens, onze oplossing

Hier vind je dé oplossing voor het beheer van jouw vereniging. We presenteren onze vier pakketten: Starter, Admin, Manager en Connected. Maar dat is niet alles! Je kunt ook je pakket uitbreiden met aanvullende modules die perfect passen bij jouw vereniging. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we een breed scala aan extra services. Van trainingen tot datamigratie en oplossingen op maat, wij staan voor je klaar, bij elke stap van het proces.

De perfecte basis

Dit is dé basisoplossing voor elke community: een vereenvoudigde Ledenadministratie gecombineerd met gecentraliseerde communicatie via de ClubApp. Deze basis, oftewel het Starter pakket, biedt een alles-in-één oplossing om de administratie te stroomlijnen en de communicatie binnen de community te verbeteren. Precies wat jij als vereniging nodig hebt!
 • Ledenadministratie

  Vergeet de kopzorgen van ledenadministratie. We staan voor je klaar met onze extra services, waarmee we het complexe werk versimpelen en jouw community ondersteunen.
 • ClubApp

  Vormt het hart van jouw community. Met de ClubApp deel je berichten, creëer je ledeninteractie, verstuur je pushnotificaties, integreer je social media kanalen en meer!

  Pakketten

  Onze softwarepakketten bieden specifieke modules en funtionaliteiten aan die aan de behoeften van jouw vereniging voldoen. Kies het pakket dat het beste bij jouw community past.

  • Starter

   De ideale keuze voor communities die willen profiteren van eenvoudig ledenbeheer en gestroomlijnde communicatie via de ClubApp.

  • Admin

   Van ledenbeheer tot financiële administratie, Admin biedt de tools die je nodig hebt om jouw community soepel te laten draaien.

  • Manager

   Beheer jouw vereniging als een pro. Geniet van geavanceerde functionaliteiten, zoals evenementenplanning en competitiebeheer.

  • Connected

   Met Connected maak je jouw administratie op maat. Ervaar de meerlaagse constructie, flexibele functionaliteit en naadloze integratie. 

   Aanvullende modules

   Breid jouw verenigingsbeheer op een modulaire manier uit met specifieke functionaliteiten die aansluiten bij de wensen van jouw community. Hieronder vind je de meest gevraagde aanvullende modules. Of bekijk ze allemaal!
   • iDEAL

    Vereenvoudig het innen van gelden met onze iDEAL-module. Betalingen voor contributies, aanmaningen en evenementinschrijvingen met één klik!

   • Digitale ledenpas

    Een gepersonaliseerde, duurzame en altijd up-to-date oplossing voor jouw community. Verbeter de gebruikerservaring met een moderne Digitale ledenpas!
   • Website

    Met de Websitemodule heb je alle tools in handen om een website te ontwikkelen die perfect bij jouw community past en zowel op mobiel, tablet en desktop functioneert!
   • ClubApp

    Vormt het hart van jouw community. Met de ClubApp deel je berichten, creëer je ledeninteractie, verstuur je pushnotificaties, integreer je social media kanalen en meer!

    Extra services

    Profiteer van onze uitgebreide Extra Services op het gebied van financiële administratie en ledenadministratie. Van professionele trainingen en continue ondersteuning tot datamigratie en maatwerkoplossingen, we staan altijd paraat om jouw community beter te verenigen.
    • Financiële administratie

     Vereenvoudig jouw financiële taken met onze Extra Services, inclusief ondersteuning. Beheer met gemak de financiën van jouw community.
    • Ledenadministratie

     Vergeet de kopzorgen van ledenadministratie. We staan voor je klaar met onze extra services, waarmee we het complexe werk versimpelen en jouw community ondersteunen.

     Jouw partner voor succes

     Inzicht en overzicht

     Krijg inzicht en overzicht met onze rapportagetool. Genereer snel rapportages en communiceer eenvoudig met leden via mail, sms en pushberichten.

     Brede ondersteuning

     Onze verenigingsexperts zijn er niet alleen om te helpen bij het optimaal gebruik van AllUnited, maar geven ook waardevol inzicht om het beste uit je zwemclub te halen.

     Multisport mogelijkheden

     Beheer meerdere sporten in AllUnited met eigen seizoenen en contributiestructuren. Leden worden automatisch uitgewisseld en kortingsregelingen verrekend.
     Meer weten over onze oplossingen? We vertellen je graag meer