Skip to main content
vrouw op tennisbaan

Reserveren

De digitale tool Advantage afhangbord helpt sportclubs bij het beheren van tennis- en/of padelbaan reserveringen. Via het Advantage afhangbord kunnen leden gemakkelijk online een tennis- en/of padelbaan reserveren op een door hen gewenst tijdstip via het afhangbord.

Het systeem houdt tevens bij wie wanneer heeft gereserveerd en zorgt voor een eerlijke verdeling van de beschikbare banen. Bovendien biedt het afhangbord ook de mogelijkheid voor commerciële verhuur inclusief betaling.

 • Baanoverzicht afhangbord All United
 • Afhangbord All United
 • Afhangbord All United
 • Banen afhangbord All United
 • Baan afhangen bevestigen Afhangbord All United
 • Afhangbord All United
  Tennisser met mobiel

  Online banen reserveren

  Leden van de club kunnen via de ClubApp, website en/of terminal online een baan, veld of locatie reserveren. Om te voorkomen dat locaties worden gereserveerd maar niet worden gebruikt, biedt het Advantage afhangbord de mogelijkheid om de baan ter plekke vast te leggen. Dit kan bijvoorbeeld door een minimale reserveringstijd in te stellen van bijvoorbeeld een kwartier voor het gebruik van de baan. 

  padelracket met bal

  Commerciële verhuur

  Zorg voor een betere baanbezetting met de mogelijkheid om tennis- en/of padelbanen commercieel te verhuren. Wij bieden ondersteuning bij het opzetten van de reserveringsmogelijkheden en het afhandelen van betalingen via iDEAL. Daarnaast is het ook mogelijk om materialen zoals rackets en clinics aan te bieden. Met de commerciële verhuur kan jouw club extra inkomsten genereren, de bezettingsgraad verhogen en gebruik maken van een landelijk boekingsplatform Meet & Play.   

  Een greep uit de voordelen van het Afhangbord

  Banen delen

  Je kunt jouw banen delen met andere clubs die gebruikmaken van AllUnited. Je bepaalt zelf wanneer en onder welke voorwaarden de leden van de andere club toegang hebben tot de banen. Dit vergroot de beschikbaarheid van banen binnen het netwerk van AllUnited.

  Doorlopende optimalisatie

  Gebruikerswensen zijn onze brandstof. AllUnited ontwikkelt, leert en optimaliseert. Elke dag weer. Zo maken we het Advantage Afhangbord voor tennis en padel, dé oplossing voor elke club. Klaar voor nu, voorbereid op later.

  Management rapportages

  Met de managementrapportages krijg je inzicht in de baanbezetting per dagdeel, maand of seizoen, of welke leden het meest een baan hebben gereserveerd. Deze rapportages helpen je bij het monitoren van het gebruik van de banen en het afhangbord, zodat je indien nodig kunt bijsturen.
  padelbaan

  Flexibele schema’s

  Met het Advantage afhangbord kunnen clubs flexibele schema’s aanbieden die aangepast kunnen worden per week, dag of locatie, afhankelijk van de behoeften van de club. Daarnaast is het mogelijk om beperkingen in te stellen op één of meerdere locaties en flexibele tijdsloten per aantal spelers toe te voegen aan de schema’s. En kunnen clubs vooraf dagen aanmaken die de standaard tijdschema’s overrulen, waardoor locaties optimaal benut kunnen worden en het beheer efficiënter wordt.
  Alle voordelen van het reserveren ontdekken?

  Neem contact met ons op!

  • Tennis & Padel de Krekel

   “Ook voor een grote club als die van ons geeft AllUnited wat die moet geven! Mocht je er niet uit komen dan wacht er een goede helpdesk op je voor hulp! “

   Bas Koppelmans

   Tennis & Padel De Krekel

  • Tennis en Padelvereniging Spitsbergen

   “Doorslaggevend in onze keuze was dat wij merkte dat AllUnited een compleet systeem biedt dat ook is voorbereid op de toekomst.”

   Stefan Huibers

   TV Spitsbergen

  • Tennisvereniging de IJpelaar logo

   AllUnited is een breed pakket ter ondersteuning van de bedrijfsvoering van onze tennisvereniging. Zowel de functionaliteit van de website als de backoffice worden als gebruiksvriendelijk ervaren. Bij vragen en/of problemen wordt door de servicedesk snel en effectief gereageerd.

   Willem Schoonebeek

   Tennisvereniging de IJpelaar

  Veelgestelde vragen

  Kan ik ook andere locaties reserveren/verhuren?

  Alle locaties op je club kun je beschikbaar stellen voor verhuur of reservering. 

  Kan ik mijn (sponsor)banen hernoemen?

  Ja, dat is mogelijk. De namen die wij in eerste instantie meegeven, kan de club zelf aanpassen bij het personaliseren.

  Zijn trainingen en lessen meteen geblokt op de banen?

  Wanneer er een training, les, evenement of wedstrijd is gepland op een baan/veld of locatie, kan deze niet meer worden gereserveerd.

  Zijn reserveringen over meerdere locaties voor een periode te herhalen?

  Dit is afhankelijk van het reserveringstype. Er kunnen beperkingen gelden (bijvoorbeeld bij afhangen), maar voor de meeste reserveringen kunnen meerdere locaties tegelijk over een periode worden herhaald. Het is zelfs mogelijk om uitzonderingen te maken bij feestdagen om de reeks te onderbreken.

  Kan er een tijdelijk afwijkend rooster geactiveerd worden?

  Het is mogelijk om een afwijkend rooster aan te maken, welke het standaard rooster tijdelijk vervangt. Bijvoorbeeld in vakantieperiodes. Leden kunnen dan enkel reserveringen plaatsen volgens dit rooster. De baanbeheerders kunnen de locaties reserveren voor bijvoorbeeld baanonderhoud. 

  Kan mijn eigen led verlichting aangesloten worden?

  De meeste led verlichting werkt met het aanroepen van de API. Wij koppelen nu met Lumosa, AAA-Lux, Phillips en Sport technologies via Meshlink. 

  In AllUnited kan ingesteld worden welke banen gekoppeld moeten worden. Ook is het mogelijk de lichtsterkte in te stellen per reserveringstype (competitie, toernooi etc.).  

  AllUnited stuurt 1x per dag alle reserveringen door voor de volgende dag. Op de dag zelf worden de reserveringen realtime doorgestuurd. Met de Led-leverancier kunnen afspraken gemaakt worden over o.a. hoe lang het licht moet blijven branden na afloop baanreservering.