Skip to main content

iDEAL

Onze iDEAL-module biedt een veilige en gebruiksvriendelijke manier voor leden om betalingen te verrichten via hun eigen bank. Hierdoor hoef je als vereniging minder tijd te besteden aan het innen van betalingen, wat de efficiëntie van je financiële administratie aanzienlijk verbetert. Onderzoek toont aan dat facturen maar liefst 80% sneller worden betaald met iDEAL.

ideal factuur van allunited

Contributie innen via iDEAL

Als een lid geen incassomachtiging heeft afgegeven, is iDEAL de meest gebruiksvriendelijke manier om leden hun contributiefactuur snel en eenvoudig te laten betalen. 

betaling bij een sport evenement

Efficiënte betaling bij inschrijving

Bij het organiseren van evenementen kun je deelnemers vooraf laten inschrijven en direct betalen. Hierdoor hoeft de penningmeester geen extra moeite te doen om het inschrijfgeld te innen. Dit betekent dat geldkistjes of contant geld op het evenement niet nodig zijn, wat bijdraagt aan een veiliger en beter georganiseerd evenement.

Maak betalen weer makkelijk

Veilig en eenvoudig betalen

Voeg eenvoudig iDEAL links toe aan verschillende documenten en laat leden betalen met iDEAL, de veilige Nederlandse betaalstandaard. 

AllUnited en Pay.nl zijn partners. Wel zo makkelijk!

Door ons partnership met Pay.nl krijgen AllUnited clubs 10 % korting op de huidige transactiekosten. Zo blijft het voor onze clubs ook betaalbaar!

Maak contributies innen makkelijk

Stimuleer goed betaalgedrag en ontvang betalingen tot wel 80% sneller binnen via iDEAL.
stapels papieren

Laat leden reserveringen bevestigen en betalen met iDEAL

Wanneer je een baan of locatie commercieel verhuurt, is het mogelijk voor de boeker om deze reservering via IDEAL te betalen. De reservering kan worden bevestigd, de betaling is afgerond en de verenging heeft direct haar geld binnen. Facturatie achteraf is dan niet meer nodig wat een tijdswinst is voor de penningmeester. 

iDEAL aanvragen

Veelgestelde vragen

Met welke betalingsproviders werken wij samen?

Met Pay.nl hebben wij een samenwerking, waardoor AllUnited clubs op de transactiekosten van Pay.nl een 10 % korting ontvangen. Zo proberen we het voor onze clubs eenvoudig én betaalbaar te houden.

AllUnited integreert daarnaast ook met Mollie en Rabobank Online Kassa. Gebruikers kunnen eenvoudig een account aanmaken op de website van een van deze betalingsproviders om te profiteren van de naadloze integratie en uitstekende betalingsverwerking.

Zijn er nog additionele kosten van de payment provider?

Naast de kosten die AllUnited rekent voor het onderhoud van de plug-ins, worden er door de betalingsprovider additionele transactiekosten in rekening gebracht.

Om meer te weten te komen over de kosten van de betalingsprovider, wordt het aangeraden om de website van de desbetreffende provider te raadplegen. AllUnited streeft naar transparante en nauwkeurige informatie voor gebruikers, zodat zij weloverwogen beslissingen kunnen nemen over betalingsverwerking.

TIP: Met Pay.nl hebben wij een samenwerking, waardoor AllUnited clubs op de transactiekosten van Pay.nl een 10 % korting ontvangen. Zo proberen we het voor onze clubs eenvoudig én betaalbaar te houden.

Waar kan ik de betaallinks allemaal plaatsen?
  • PDF facturen en aanmaningen
  • Inschrijfformulieren
  • Persoonlijke pagina voor betalingen via de website
  • Ledenmodule
Ik heb al een payment provider, welke gegevens moet ik doorgeven?

Pay.nl

Met Pay.nl hebben wij een samenwerking waardoor jullie als klant van Pay.nl 10% korting krijgen op de huidige transactiekosten. Wij maken voor jullie een account bij Pay.nl aan. Hiervoor hebben wij de volgende gegevens nodig:

1. Een KVK-uittreksel dat niet meer dan een halfjaar oud is. 
2. Kopie bankafschrift waar de naam en het zakelijke bankrekeningnummer op staat. Bedragen en saldi mogen doorgestreept worden.

3. Een e-mailadres van een contactpersoon om in te kunnen loggen in het portaal van Pay.nl.

Als dit is aangeleverd wordt er een account aangemaakt. Daarna krijgen jullie van ons een link waar de UBO’s van de vereniging zich kunnen legitimeren bij Pay.nl, door middel van het aanleveren van een kopie van de identiteitskaart. Ook moet er een overeenkomst worden ondertekend om akkoord te gaan met de samenwerking tussen jullie vereniging, AllUnited en PAY.nl.

Is dit gedaan dan wordt IDEAL door ons ingesteld in AllUnited.

Rabobank Omnikassa

1. Vraag iDeal aan
2. Vul de webwinkel URL in: https://pr01.allunited.nl/interfaces/rabo-online-kassa.php?section=SYSTEEMNAAM (eigen systeemnaam opgeven)
3. Kijk bij de webwinkel en geef vervolgens van Production de signing key en refresh token door aan AllUnited
4. Is dit verwerkt door AllUnited, meld dan de webwinkel gereed in de Rabobank Omnikassa en wacht op de goedkeuring door Rabobank

Mollie
Test ‘API key’
Nadat dit door AllUnited is verwerkt zal Mollie websiteprofiel gaan goedkeuren.
Daarvoor is het belangrijk dat op de website IBAN en KvK nummer vermeld staan.

Hoe lang duurt het om de module te activeren?

Nadat de offerte is ondertekend, wordt er contact met je opgenomen om de gegevens van de payment provider op te vragen. Zodra we die hebben ontvangen wordt de iDeal module geactiveerd. 

Ik wil overstappen naar Pay.nl als payment provider, wat moet ik doen?

Allereerst mag je contact opnemen met onze verenigingsadviseurs. We zorgen voor een kosteloze overgang zonder onderbreking van jullie betalingsdiensten, om het voor jullie zowel eenvoudig als betaalbaar te houden.

Wat hebben we van jullie nodig?

  • Een recent KKV-uittreksel.
  • Een bankafschrift van de bank waarbij jullie de gegevens, zoals bedragen natuurlijk mogen afschermen.
  • Is het gewenst om toegang te hebben tot dat account? Dat is mogelijk! Dan hebben we ook een e-mailadres van het iDEAL contactpersoon nodig. 

Privacy en beveiliging zijn onze hoogste prioriteit. Alle persoonlijke en financiële gegevens worden veilig overgedragen en verwerkt volgens de geldende wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming.