Skip to main content
handschudden tennisveld

AllUnited Partners

Bij AllUnited geloven we dat samenwerking en synergie de sleutel tot succes zijn. Daarom gaan we graag partnerships aan met partijen die onze visie delen en onze missie verrijken. We delen graag onze kennis en staan open voor integratie om het belang van verenigingen voorop te stellen. Join the AllUnited family en laten we samenwerken om verenigingen te laten groeien en bloeien.

atleten op atletiekbaan

Waarom je partner wilt worden

Simpel, we bieden je een geavanceerd en gebruiksvriendelijk platform dat speciaal is ontworpen voor communities. Met AllUnited kun je administratieve processen stroomlijnen, ledenbestand beheren, effici├źnter communiceren en kosten besparen. Onze functies voor ledenwerving en -behoud zijn top-notch. Daarnaast hebben we een community van andere organisaties, verenigingen en bonden waar je ervaringen kunt delen. Waar wachten je nog op? Word ook partner!
volleybalspeelsters juichen

De partner die meedenkt

AllUnited streeft ernaar een onafhankelijke en meedenkende partner te zijn die naadloos integreert met andere deeloplossingen. Onze partnerships zijn gericht op de langere termijn. We blijven continu samenwerken om door te ontwikkelen.

Aangesloten
partners

Aangesloten
bonden

Enthousiaste
werknemers

Tevreden
klanten

atleten op atletiekbaan

Aangesloten partners

Met deze partners werken wij samen:

volleybalspeelsters juichen

Aangesloten bonden

AllUnited werkt nauw samen met bonden, waardoor er voor veel bonden een koppeling is tussen AllUnited en de bondsadministratie. Denk hierbij aan de uitwisseling van ledendata en/of competitiedata. Daarnaast zijn er ook bonden die met de bondsapplicatie van AllUnited werken. 

Met deze bonden werken wij samen:

Let’s get started. Ook partner worden?