Skip to main content
community switcher op mobiel clubapp

Community Switcher

Centraliseer de communicatie van jouw vereniging met de Community Switcher van AllUnited. Behoud het overzicht en zorg dat leden alleen relevante informatie zien.

 • community switcher allunited
 • community switcher allunited
 • community switcher allunited
  community gevoel

  Meerdere communities: één centraal communicatiemiddel

  Centraliseer je community-communicatie met onze Community Switcher. Of je nu gebruik maakt van meerdere communicatiemiddelen voor bonds- en clubcommunicatie, onze app zorgt ervoor dat je alle informatie op één plek kunt vinden. Bovendien blijft iedereen binnen jouw community op de hoogte van zijn of haar persoonlijke informatie, zonder dat deze door elkaar loopt met andere informatie.

  vrouw met mobiele telefoon

  Persoonlijk en relevant

  Met ons systeem krijgt iedereen alleen de informatie te zien die voor hen relevant is. Zo kan bijvoorbeeld een lid toegang krijgen tot zowel de bond als zijn vereniging, terwijl een fan alleen toegang heeft tot openbare informatie vanuit de bond.

  Verbeter de community communicatie

  Met de Community Switcher kun je alle communicatie centraliseren op één enkele locatie, waardoor je gemakkelijk kunt navigeren tussen verschillende communities en de communicatiestromen binnen je vereniging kunt stroomlijnen. Vergeet de versnippering van informatie en geniet van een georganiseerde en efficiënte communicatie-ervaring voor zowel bestuurders, leden als andere belanghebbenden.

  Nog één keer de voordelen van de Community Switcher

  Alles in één app

  Geen wildgroei aan communicatiemiddelen, maar alles overzichtelijk in één app. De bond & vereniging in je broekzak.

  Toegangsniveaus

  Geef zowel leden als niet-leden de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de communities die voor hen relevant zijn.

  Community switchen

  Met slechts één klik kun je van ClubApp naar de BondsApp switchen, zo profiteer je van functies die beide apps te bieden hebben.

  Ontdek zelf hoe de Community Switcher jou kan helpen.