Skip to main content

Digitale ledenpas

Met de Digitale ledenpas heeft jouw community altijd en overal toegang tot de gegevens van hun lidmaatschap, zonder dat ze een fysieke pas hoeven mee te dragen.

Voordelen van de Digitale ledenpas

Slim besparen

Elimineer de kosten van het produceren en verspreiden van fysieke ledenpassen. Kies voor een efficiënte en kosteneffectieve oplossing met de Digitale ledenpas!

Altijd toegankelijk

Geef je community directe toegang tot hun lidmaatschapsgegevens, zonder fysieke pasjes. Zo bespaar je tijd en moeite voor zowel leden en organisatie.

Duurzame oplossing

Zeg gedag tegen fysieke pasjes! Met de Digitale ledenpas bieden we communities een handige, milieuvriendelijke en toekomstbestendige oplossing.

Eenvoudig ledenbeheer met de Digitale ledenpas

De Digitale ledenpas is volledig geïntegreerd met onze ledenadministratie, waardoor je moeiteloos toegang hebt tot alle relevante lidmaatschapsgegevens. Zo beheer je eenvoudig en efficiënt het ledenbestand, inschrijvingen en speelgerechtigdheid op één centrale plek.

Altijd up-to-date met realtime informatie

Daarnaast zorgt de Digitale ledenpas ervoor dat je altijd up-to-date informatie hebt. Het haalt realtime gegevens op, waardoor je direct toegang hebt tot de meest recente informatie over je leden. Zo blijf je altijd op de hoogte van de actuele status van je community.

Digitale ledenpas aanvragen

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn Digitale ledenpas van op meerdere apparaten gebruiken?

Absoluut! We willen het je zo gemakkelijk mogelijk maken, dus je kunt je digitale pas van AllUnited op al jouw favoriete apparaten gebruiken. Gewoon inloggen met dezelfde gegevens en je hebt direct toegang, of je nu op je smartphone, tablet of een ander ondersteund apparaat zit.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van de Digitale ledenpas?
Wij geloven dat de Digitale pas van AllUnited je leven als lid gemakkelijker maakt. Met de Digitale ledenpas heb je directe toegang tot evenementen en faciliteiten, en kun je jouw lidmaatschapsinformatie in een handomdraai bekijken en bijwerken.
Is mijn persoonlijke informatie veilig bij AllUnited?
Jouw privacy staat bij ons op de eerste plaats. We hebben strenge beveiligingsmaatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat jouw informatie veilig is. Uiteraard is het ook belangrijk dat jij zelf verantwoordelijk omgaat met het beveiligen van jouw inloggegevens en persoonlijke gegevens. Samen zorgen we voor een veilige omgeving!
Vervangt deze AllUnited Digitale ledenpas de KNLTB pas?

Nee, de KNLTB pas blijft de digitale pas voor tennisverenigingen om mee af te hangen en om de toegangscontrole binnen de verenging te regelen. De Digitale ledenpas van AllUnited kan gebruikt worden voor alle niet-KNLTB gerelateerde zaken, zoals o.a. interne evenementen. 

Kan ik de Digitale ledenpas van AllUnited gebruiken om banen af te hangen?

Nee, hiervoor moet de club gebruik blijven maken van de KNLTB pas in de ClubApp.

Kan ik naast digitale passen ook enkele fysieke passen uitgeven?

Ja. Iedereen krijgt een digitale pas, maar voor een fysieke pas kan er een apart bestand aangemaakt worden. Door de uitzondering van de fysieke pas zal er wel wat extra maatwerk in rekening worden gebracht.

Kan ik de uitgifte van passen ook factureren richting mijn leden?

Ja, geen probleem. De uitgifte van (digitale) passen kan ook gefactureerd worden.