Skip to main content
beoordelingsmodule AllUnited

Beoordelingen

Met de Beoordelingsmodule, wat onderdeel is van AllUnited’s Club Manager pakket, beoordeel je moeiteloos je leden of spelers. Stel zelf de criteria vast en kies de beoordelaars. Ga verder met de spelersontwikkeling of houd de voortgang van lessen bij, zoals muzieklessen, tennislessen en zwemlessen.

smodule op verschillende apparaten AllUnited

Belang van beoordelingen

Een beoordeling moet verder gaan dan een momentopname. Het moet een ontwikkelingsplan omvatten dat zich uitstrekt over meerdere evaluatieperiodes. Daarom is de beoordelingsmodule een slim hulpmiddel. Hiermee kun je flexibel inspelen op de veranderende doelstellingen van de technische commissies. Op deze manier krijgt de vereniging een duidelijk inzicht in de competenties en het huidige niveau van de spelers. Zo kan de vereniging werken aan een representatief overzicht van de sporters en hun bijbehorende ontwikkelingen. Bovendien kunnen ouders via de website meekijken.
beoordelingsmodule AllUnited

Overal inzetbaar

Wil je de beoordelingen invullen langs het veld? Geen probleem! Met de Beoordelingsmodule van AllUnited kun je gemakkelijk vooraf gemaakte beoordelingsformulieren invullen met een telefoon of tablet. De ingevulde beoordelingsformulieren worden opgeslagen en kunnen worden gekoppeld aan het desbetreffende beoordelingsmoment.

Hoe deze module werk uit handen neemt

Toont extra informatie

Per beoordelingspunt kun je extra info toevoegen in het formulier, zodat alle beoordelaars op dezelfde manier beoordelen. Dit zorgt voor maximale objectiviteit in de beoordelingen.

Beoordeelt ook trainers

Niet alleen spelers, maar ook trainers kunnen beoordeeld worden met behulp van de Beoordelingsmodule. Hierdoor kan een coördinator zijn trainers zelf beoordelen en hun skills verbeteren.

Persoonlijk inzicht

Het tonen van beoordelingen op de persoonlijke pagina van de website zorgt ervoor dat spelers en hun ouders op de hoogte zijn van de ontvangen beoordelingen en inzicht hebben in hun prestaties.

Managementrapportages

Deze rapportages bieden inzicht in alle ingevulde beoordelingen en de voortgang ervan, zowel per relatie als per team. Zo worden spelers en teams gevolgd en geanalyseerd over een langere periode.

Aanpasbare criteria

De beoordelingstemplates zijn volledig aanpasbaar. Je hebt de vrijheid om te bepalen welke criteria en punten gebruikt worden, evenals de mate van belang die aan elk onderdeel wordt toegekend.

Voortgangsgesprek

Maak optimaal gebruik van de resultaten die voortkomen uit de beoordelingen door ze als solide basis voor de voortgangsgesprekken met zowel individuele spelers als teams te gebruiken.

Beoordelingsmodule aanvragen