Skip to main content

Digitale presentie

Met de Digitale presentie-module heb je altijd en overal grip op de aanwezigheid en bezetting bij lessen, evenementen, trainingen en wedstrijden. Dankzij onze digitale presentie module behoren geprinte presentielijsten en archiefmappen voorgoed tot het verleden.

presentieapp

Inzicht voor trainers

Met de digitale presentie module heb je als trainer altijd inzicht in de aanwezigheid van jouw deelnemers bij de lessen, evenementen, trainingen en wedstrijden. Doordat presentie in de app geregistreerd wordt, weet de trainer op voorhand hoeveel personen worden verwacht. Op basis daarvan kan de training worden aangepast.
team handen op elkaar

Inzicht voor bestuur

Voor het bestuur is inzicht van de bezetting van belang. Zo kan er sneller en effectiever actie worden ondernomen richting leden die al enige tijd afwezig zijn. Bovendien kunnen trainers bewust worden gemaakt van de bezetting, om gezamenlijk naar verbetering te streven. Met de digitale presentiemodule creƫert het bestuur overzicht (inclusief eerdere seizoenen) en waardevolle inzichten om adequaat op te handelen.

Krijg grip op de aanwezigheid binnen jouw vereniging

Altijd inzicht in presentie

Houd altijd en overal grip op de aanwezigheid door deze digitaal bij te houden.

Breng bezetting in kaart

Weet precies wanneer er sprake is van onder- of overbezetting op jouw vereniging.

Presentie vooraf melden

Geef leden de mogelijkheid om hun aan- of afwezigheid vooraf te melden.

laptop op tafel

Privacy gewaarborgd

Onze oplossing om digitaal de aanwezigheid van teamleden bij te houden, biedt niet alleen gemak, maar waarborgt ook privacy. In tegenstelling tot archiefmappen en presentielijsten die rondzwerven, worden alle gegevens veilig en overzichtelijk opgeslagen in jouw digitale AllUnited database. Alleen geautoriseerde trainers hebben toegang tot deze informatie.

Digitale presentie aanvragen