Skip to main content
kantine van een vereniging

ClubCasting

Met de ClubCasting-module krijgt jouw community toegang tot een krachtige communicatietool. Je kunt moeiteloos en snel nieuws, aankondigingen, foto’s en video’s delen met jouw leden en bezoekers. Deze module biedt een gebruiksvriendelijke manier om belangrijke informatie en multimedia te verspreiden, zodat iedereen binnen jouw community op de hoogte blijft.
 • clubcasting allunited met wedstrijdschema
 • clubcasting allunited agenda
 • clubcasting allunited promotie van clubapp
 • clubcasting app sponsoren scherm
 • clubcasting agenda voorbeeld allunited
  clubcasting in een vereniging

  In één klik jouw eigen ClubContent

  Met de Clubcasting-module kun je club gerelateerde informatie delen in de huisstijl van jouw vereniging met leden en bezoekers. Denk aan wedstrijdverslagen, nieuwsberichten, kleedkamerindelingen, competitie uitslagen en de prijslijst van de bar. Door berichten aan te passen aan de specifieke dag/tijd en doelgroep, kun je een gepersonaliseerde boodschap overbrengen.

  clubcasting in kantine van vereniging

  Genereer extra clubinkomsten

  Met de ClubCasting-module kun je niet alleen vereniging-specifieke informatie weergeven middels narrowcasting, maar ook extra sponsorinkomsten genereren. Het biedt extra exposure voor bestaande sponsors en kan nieuwe sponsors aantrekken. Verbeter de clubprestaties, en verhoog de clubinkomsten.

  clubcasting bij seniorenvereniging

  Eenvoudig aan te sluiten

  Het aansluiten van de ClubCasting-module is eenvoudig en snel gebeurd. Open de URL van de module in de browser van de televisie of gebruik in een PC-stick. Ons team helpt jouw vereniging graag bij het maken van de juiste keuze. Bel of mail gerust als je vragen hebt over welke oplossing het beste past bij jouw clubhuis.

  ClubCasting aanvragen

  Nog één keer de ClubCasting voordelen

  Visuele indelingen

  Geprinte kleedkamer- en veldindeling zijn verleden tijd! Via de beeldschermen op de club kun je verschillende info tonen.

  Verhoog inkomsten

  Verhoog sponsorinkomsten door het aantal wekelijkse bezoekers bij te houden en contact te maken met lokale ondernemers.

  Toernooiondersteuning

  Toon wedstrijdschema’s, uitslagen, sponsoren en aanbiedingen tijdens toernooien en evenementen op de club.