Skip to main content

Ledenportaal

In het ledenportaal beheren leden van jouw vereniging hun eigen gegevens en privacy-instellingen. Zo zorgen we ervoor dat verenigingen altijd voldoen aan de meest recente AVG-richtlijnen.

 • leden aanpassen portaal
 • ledenportaal allunited
 • ledenportaal allunited
  werken achter een laptop

  Voldoe aan de laatste AVG-regels

  Zelfs als je tevreden bent met je huidige verenigingswebsite, en je AllUnited’s administratieve pakket gebruikt, kan ons ledenportaal je helpen om in overeenstemming te zijn met de laatste AVG-wetgeving.

  website in stijl vereniging

  In stijl van jouw vereniging

  We hebben een gebruiksvriendelijk ledenportaal ontwikkeld waarmee leden en vrijwilligers gemakkelijk hun eigen gegevens en privacy-instellingen kunnen beheren. Indien gewenst, kunnen we een digitaal ledenportaal ontwikkelen dat naadloos aansluit bij de stijl van je vereniging.

  Voordelen van het Ledenportaal

  Toegang tot eigen data

  Leden hebben toegang tot hun eigen data, waardoor ze volledige controle hebben over hun persoonlijke informatie en gegevens.

  Voldoe aan de AVG-regels

  Bied leden en vrijwilligers de mogelijkheid om op eigen initiatief hun (privacy)gegevens naar wens aan te passen.

  Behoud je eigen website

  Profiteer van de functionaliteiten en voordelen van deze module zonder de noodzaak om je website te migreren.

  Waar maakt jouw vereniging gebruik van?

  Ongeacht of je gebruikmaakt van Club Starter of Club Admin, kun je onze ledenmodule of ledenportaal afnemen om ervoor te zorgen dat je volledig voldoet aan de AVG-normen. Kies je echter voor ons Club Manager pakket, dan zijn deze functies al in de website geïntegreerd en hoef je ze niet afzonderlijk aan te schaffen.

  digitale ledenportaal allunited

  Zien welke oplossing het beste bij jou past?

  Benieuwd welke oplossing het beste bij jouw vereniging past? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo van ons ledenportaal. We laten je zien hoe deze werkt en hoe we hem kunnen aanpassen aan de specifieke behoeften van je vereniging, zodat je de beste beslissing kunt nemen.

  Maak kennis met het systeem van AllUnited en ontdek hoe wij jouw community kunnen versterken.