Skip to main content
digitaal ondertekenen

Digitale machtiging

Deze module biedt verenigingen gemak én verlicht de administratieve lasten. Met deze oplossing kan jouw vereniging snel en efficiënt een SEPA machtiging laten ondertekenen. Dit kan zowel door leden als door andere belanghebbenden. Hierdoor wordt tijd bespaard en de administratie vereenvoudigd, terwijl tegelijkertijd een betere service aan leden en andere belanghebbenden wordt geboden

 • digitaal ondertekenen module allunited
 • online documenten ondertekenen allunited
 • digitaal ondertekenen op mobiele telefoon
  digitaal afrekenen

  Onbeperkt aantal gebruikers en documenten

  Digitaal ondertekenen biedt jouw vereniging de vrijheid om onbeperkt SEPA machtigingen te laten ondertekenen, zonder gedoe met uitprinten en inscannen. In tegenstelling tot veel andere aanbieders is er geen limiet aan het aantal gebruikers en zijn er geen beperkingen wat betreft het aantal credits voor het ondertekenen van deze machtigingen. Dit maakt digitaal ondertekenen een flexibele en kosteneffectieve oplossing voor verenigingen die op zoek zijn naar vrijheid zonder extra kosten of beperkingen.

  tablet met pen

  Digitaal ondertekenen bij inschrijfformulieren en relatiemutaties

  Nieuwe leden kunnen via ons digitale inschrijfformulier eenvoudig een handtekening plaatsen om een automatische incasso-machtiging te ondertekenen.

  Naast het aannemen van nieuwe relaties, kunnen leden ook via de persoonlijke inlog een machtiging afgeven, door het zetten van een handtekening. Met de mogelijkheid om SEPA-machtigingen digitaal te ondertekenen via de Ledenmodule of Verenigingswebsite-module wordt het voor bestaande leden nog gemakkelijker om mutaties door te geven en te beheren. Dit maakt het proces van jouw vereniging nog efficiënter en gebruiksvriendelijker.

  Een greep uit de voordelen van digitaal ondertekenen

  Betere beveiliging

  Digitale ondertekening zorgt voor een hogere mate van beveiliging dan het ondertekenen van papieren documenten. Documenten kunnen worden beveiligd met encryptie.

  Snellere verwerking

  Digitaal ondertekende documenten worden sneller verwerkt. Hierdoor kan de communicatie tussen jouw vereniging en de leden of belanghebbenden worden verbeterd.

  Kostenbesparing

  Bespaar jouw vereniging tijd én kosten. Door gebruik te maken van deze duurzame module bespaar je kosten op inkt, papier en postzegels. Ook bespaar je tijd op het inscannen en verwerken van het document. 

  mobiele telefoon, tablet en laptop op terras

  Gemak voor leden en belanghebbenden

  Digitaal ondertekenen biedt leden en belanghebbenden het gemak en de flexibiliteit om documenten op elk moment en op elke locatie te ondertekenen, zonder dat ze fysiek aanwezig hoeven te zijn op de locatie van de vereniging. Dit kan bijdragen aan een betere service en een hogere mate van tevredenheid bij de leden en belanghebbenden.

  Digitale SEPA-machtiging aanvragen