Skip to main content
laptop op bureau

VOG

Als vereniging is het van belang om maatregelen te nemen tegen potentieel grensoverschrijdend gedrag. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is hierbij een belangrijk middel. Met AllUnited is het eenvoudig om VOG’s te documenteren en ontvang je reminders wanneer deze verlopen. Zo houd je als vereniging overzicht en draag je bij aan een veilige omgeving voor alle leden. 

tablet op tafel

Waarom een VOG?

Onderzoek heeft aangetoond dat het vragen van een VOG bijdraagt aan de veiligheid binnen verenigingen. Dit maakt het onderwerp grensoverschrijdend gedrag bovendien beter bespreekbaar. Met een VOG toon je aan dat een vrijwilliger geen verleden heeft dat zijn of haar activiteiten als vrijwilliger in de weg staat.
zwemmers

Profiteer van een goed VOG-beheer

Wil jij ook een veilig sportklimaat creëren binnen jouw vereniging? Met ons VOG-beheer zorg je voor een veilige omgeving voor al jouw leden en vrijwilligers. Bescherming tegen grensoverschrijdend gedrag is van groot belang, en onze module biedt daarbij ondersteuning.
tablet op tafel

Verhoog de veiligheid

Een VOG voorkomt dat mensen die eerder onwenselijk gedrag hebben vertoond richting minderjarigen of andere (kwetsbare) personen, aan de slag gaan bij jouw vereniging.
overleg aan bureau

Administeren en signaleren

Via AllUnited kun je alle VOG’s administreren, zodat je altijd een overzicht hebt van de vrijwilligers met of zonder VOG. Voeg een vervaltermijn toe en krijg automatisch een reminder wanneer de VOG vervalt.

Behoud altijd controle over je VOG’s

Digitaal bijhouden

Bescherm jouw vereniging tegen potentieel grensoverschrijdend gedrag door het handhaven van een VOG beleid. Met onze software kun je alle VOG’s centraal documenteren in een online omgeving.

Altijd up-to-date

Dankzij automatische herinneringen vergeet je nooit meer een verlopen VOG binnen jouw vereniging. Zo blijf je altijd up-to-date en voldoe je aan de gestelde eisen om grensoverschrijdend gedrag te voorkomen.

Creëer een veilig klimaat

Biedt een veilige omgeving voor alle leden van jouw vereniging en voorkom grensoverschrijdend gedrag door het centraal beheren van alle VOG’s met behulp van onze software.

VOG-module aanvragen