Skip to main content

AllUnited voor
jeu de boules clubs

AllUnited is door de NJBB gekozen als dé oplossing voor verenigingen en bonden. Sinds 1 januari 2020 werken alle jeu de boules verenigingen met onze Ledenadministratie. Maar we bieden meer! Clubs hebben de vrijheid om te kiezen voor een upgrade. Denk aan boekhouding, website of de ClubApp.

Samenwerking en continue verbetering

AllUnited streeft elke dag naar verbetering. Gebruikerservaringen vormen de brandstof voor vooruitgang. De samenwerking met verenigingen is een essentieel onderdeel van de doorontwikkeling van onze oplossing. Samen zorgen we voor een gebruiksvriendelijk jeu de boules systeem dat voldoet aan jullie behoeften.

Transparante kosten, geen verrassingen

Het financieel besturen van een jeu de boules vereniging is al uitdagend genoeg zonder verborgen kosten. Bij AllUnited bieden we niet alleen scherpe prijzen, maar ook transparantie. Je wordt niet geconfronteerd met onverwachte uitgaven. Wij houden ons aan ons woord!

Haal het beste uit je Jeu de boules club

Ontdek de handige modules die je jeu de boules vereniging naar een hoger niveau tillen. Optimaliseer eenvoudig het clubbeheer, verbeter de communicatie en behaal de beste resultaten.
 • Boekhouding

  Profiteer van geavanceerd financieel beheer met de Boekhoudmodule! Beheer je verenigingsfinanciën, geldstromen en krijg meer inzicht in de financiële situatie.

 • ClubApp

  Vormt het hart van jouw community. Met de ClubApp deel je berichten, creëer je ledeninteractie, verstuur je pushnotificaties, integreer je social media kanalen en meer!
 • Materialen

  Beheer en behoud overzicht van je materialen. Registreer diverse materialen in jouw administratie en koppel ze aan de personen wie ze in gebruik heeft.
 • Website

  Met de Websitemodule heb je alle tools in handen om een website te ontwikkelen die perfect bij jouw community past en zowel op mobiel, tablet en desktop functioneert!
 • Facturatie en debiteurenbeheer

  Wil je het debiteurenbeheer en facturatieproces verbeteren? De Facturatie-module biedt de oplossing voor jouw financiële administratie!
 • SMS

  Bereik je leden doelgericht met de SMS-module, al vanaf €0,11 per bericht. Communiceer direct en effectief met volledige controle over de inhoud en verzendingstijd.

  Ondersteuning van deskundigen

  Weet dat AllUnited altijd voor je klaar staat met ondersteuning door echte experts. We begrijpen de specifieke behoeften van Jeu de Boules clubs en bieden de deskundige hulp die je nodig hebt.

  Jouw partner voor succes in jouw Jeu de boules club

  Handige rapportages

  Krijg inzicht en overzicht met onze rapportagetool. Genereer snel rapportages en communiceer eenvoudig met leden via mail, sms en pushberichten.

  Brede ondersteuning

  Onze verenigingsexperts zijn er niet alleen om te helpen bij het optimaal gebruik van AllUnited, maar geven ook waardevol inzicht om het beste uit je vereniging te halen.

  Multisport mogelijkheden

  Beheer meerdere sporten in AllUnited met eigen seizoenen en contributiestructuren. Leden worden automatisch uitgewisseld en kortingsregelingen verrekend.

  Maak kennis met het systeem van AllUnited en ontdek hoe wij jouw community kunnen versterken.

  Veelgestelde vragen

  Hoe ziet een overstaptraject eruit?

  Stap 1: relatiebestand toevoegen  
  Voeg jouw relatiebestand toe in de documentenkluis van jouw AllUnited systeem.  

  Stap 2: inrichten systeem 
  Wij importeren de bestanden in jouw AllUnited systeem en zorgen dat alle relaties op de juiste manier in het systeem komen te staan. 

  Stap 3: uitleg systeem 
  Wij plannen een online bespreking in om de werking van jouw administratie uit te leggen.  

  Stap 4: feedback geven 
  Na de uitlegsessie is er de mogelijkheid om het systeem zelf te verkennen en te controleren, zodat jullie feedback kunnen geven en gerichte vragen kunnen stellen.  

  Stap 5: feedback verwerken  
  Wij voeren de gewenste correcties door, waarop jullie de laatste wijzigingen nog eens kunnen controleren.  

  Stap 6: start implementatie en aan de slag met AllUnited 
  Gefeliciteerd, je kunt aan de slag met het volledig voor jou ingerichte relatieadministratie!  

  Indien van toepassing zal de financiële implementatie plaatsvinden.  

  Het beheren van jouw vereniging wordt vele malen eenvoudiger en fijner. Houd de ledenadministratie en boekhouding up-to-date, zorg ervoor dat de facturen allemaal netjes op tijd worden gefactureerd, synchroniseer automatisch met de bond en nog veel meer.  

  Kunnen wij de administratie uitbesteden?

  Ja, wij bieden het uitbesteden van de administratie aan als een van onze Extra Services. Wij kunnen de meeste uitvoerende taken van de ledenadministrateur en/of penningmeester grotendeels overnemen. Dit gebeurt volledig binnen de eigen administratie en kan op ieder moment weer door de vereniging zelf overgenomen worden.  

  Kunnen wij met een extern boekhoudpakket blijven werken?

  Ja, dit is mogelijk. Wij adviseren de vereniging haar facturatie en debiteurenbeheer via AllUnited te laten verlopen. Daarmee wordt voorkomen dat alle leden ook als een debiteur in het andere financiële pakket onderhouden moeten worden en dat de informatie in het AllUnited systeem vervuilt. 

  Om dubbele werkzaamheden te voorkomen wordt dan een “dummy” grootboekrekening ingesteld in AllUnited, waarop alle posten die geen betrekking hebben op de debiteuren automatisch worden geboekt. In het financiële systeem worden dan periodiek de gegevens vanuit AllUnited ingelezen of via memoriaal geboekt.