Skip to main content

AllUnited voor
jeu de boules clubs

AllUnited is door de NJBB gekozen als dé oplossing voor verenigingen en bonden. Sinds 1 januari 2020 werken alle jeu de boules verenigingen met onze Ledenadministratie. Maar we bieden meer! Clubs hebben de vrijheid om te kiezen voor een upgrade. Denk aan boekhouding, website of de ClubApp.

Samenwerking en continue verbetering

AllUnited streeft elke dag naar verbetering. Gebruikerservaringen vormen de brandstof voor vooruitgang. De samenwerking met verenigingen is een essentieel onderdeel van de doorontwikkeling van onze oplossing. Samen zorgen we voor een gebruiksvriendelijk jeu de boules systeem dat voldoet aan jullie behoeften.

Transparante kosten, geen verrassingen

Het financieel besturen van een jeu de boules vereniging is al uitdagend genoeg zonder verborgen kosten. Bij AllUnited bieden we niet alleen scherpe prijzen, maar ook transparantie. Je wordt niet geconfronteerd met onverwachte uitgaven. Wij houden ons aan ons woord!

Haal het beste uit je Jeu de boules club

Ontdek de handige modules die je jeu de boules vereniging naar een hoger niveau tillen. Optimaliseer eenvoudig het clubbeheer, verbeter de communicatie en behaal de beste resultaten.
  • Boekhouding

    Profiteer van geavanceerd financieel beheer met de Boekhoudmodule! Beheer je verenigingsfinanciën, geldstromen en krijg meer inzicht in de financiële situatie.

  • ClubApp

    Vormt het hart van jouw community. Met de ClubApp deel je berichten, creëer je ledeninteractie, verstuur je pushnotificaties, integreer je social media kanalen en meer!
  • Materialen

    Beheer en behoud overzicht van je materialen. Registreer diverse materialen in jouw administratie en koppel ze aan de personen wie ze in gebruik heeft.
  • Website

    Met de Websitemodule heb je alle tools in handen om een website te ontwikkelen die perfect bij jouw community past en zowel op mobiel, tablet en desktop functioneert!
  • Facturatie en debiteurenbeheer

    Wil je het debiteurenbeheer en facturatieproces verbeteren? De Facturatie-module biedt de oplossing voor jouw financiële administratie!
  • SMS

    Bereik je leden doelgericht met de SMS-module, al vanaf €0,11 per bericht. Communiceer direct en effectief met volledige controle over de inhoud en verzendingstijd.

    Ondersteuning van deskundigen

    Weet dat AllUnited altijd voor je klaar staat met ondersteuning door echte experts. We begrijpen de specifieke behoeften van Jeu de Boules clubs en bieden de deskundige hulp die je nodig hebt.

    Jouw partner voor succes in jouw Jeu de boules club

    Handige rapportages

    Krijg inzicht en overzicht met onze rapportagetool. Genereer snel rapportages en communiceer eenvoudig met leden via mail, sms en pushberichten.

    Brede ondersteuning

    Onze verenigingsexperts zijn er niet alleen om te helpen bij het optimaal gebruik van AllUnited, maar geven ook waardevol inzicht om het beste uit je vereniging te halen.

    Multisport mogelijkheden

    Beheer meerdere sporten in AllUnited met eigen seizoenen en contributiestructuren. Leden worden automatisch uitgewisseld en kortingsregelingen verrekend.

    Maak kennis met het systeem van AllUnited en ontdek hoe wij jouw community kunnen versterken.

    Veelgestelde vragen

    Hoe draagt AllUnited bij aan de verbetering van Jeu de boules verenigingen?

    AllUnited streeft dagelijks naar verbetering en gebruikt gebruikerservaringen als brandstof voor vooruitgang. Ze werken nauw samen met verenigingen om een gebruiksvriendelijk Jeu de boules systeem te ontwikkelen dat voldoet aan de behoeften van de clubs.

    Hoe kan AllUnited mijn jeu de boules club helpen groeien en succes te behalen?

    Door het gebruik van AllUnited’s geïntegreerde tools en aanvullende modules, kunnen clubs een gestroomlijnde en efficiënte werkomgeving creëren voor het bestuur, de trainers, de leden en de ouders, wat bijdraagt aan de groei en het succes van de club.

    Wat maakt de AllUnited verenigingssoftware uniek voor jeu de boules club?

    AllUnited begrijpt de unieke behoeften van jeu de boules clubs en biedt een uitgebreid pakket aan tools specifiek ontworpen om jeu de boules verenigingen te ondersteunen in hun dagelijkse beheer en groei.

    Welke modules biedt AllUnited specifiek voor jeu de boules clubs?

    AllUnited heeft specifieke modules ontwikkeld die aansluiten bij de behoeften van jeu de boules clubs, zoals de ClubApp, verenigingswebsite en boekhouding.