Skip to main content
atleten op atletiekbaan

AllUnited voor atletiekclubs

Door het bieden van atletiekspecifieke oplossingen kan AllUnited verenigingen meer bieden en blijven we continu innoveren om verenigingen te helpen beter te functioneren en te floreren.
jongen hoogspringen

Spring jouw atletiekvereniging naar een hoger niveau

Wij begrijpen de unieke behoeften van atletiekverenigingen en bieden een uitgebreid pakket aan tools om jouw vereniging te ondersteunen. Van ledenadministratie tot wedstrijdorganisatie, van trainingsplanning tot financiële administratie – onze alles-in-één oplossing is specifiek ontworpen om jouw atletiekvereniging te helpen groeien en succes te behalen. Met AllUnited til je jouw vereniging naar een hoger niveau, en creëer je een gestroomlijnde en efficiënte werkomgeving voor het bestuur, de trainers, de leden en de ouders. Samen gaan we voor goud!
atleten aan het sporten

Partner Atletiekunie

Als officiële partner van de Atletiekunie zorgen we voor volledige ontzorging en optimale informatie-uitwisseling voor atletiekverenigingen en loopgroepen. Met onze naadloze integratie van ledenadministratie, disciplines (wedstrijd en recreatief) en bondsnummers zijn we dé alles-in-één oplossing voor jouw clubbeheer.

Haal het beste uit je Atletiekvereniging

Ontdek de handige modules die je atletiekvereniging naar een hoger niveau tillen. Optimaliseer eenvoudig het clubbeheer, verbeter de communicatie en behaal de beste resultaten.
 • icoon module

  Lessen

  Met de Lessenmodule beheer je inschrijvingen, communiceer je met trainers en deelnemers en organiseer je op een effectieve en gemakkelijke manier atletieklessen!
 • icoon module

  Materialen

  Beheer en behoud overzicht van je materialen. Registreer diverse materialen in jouw administratie en koppel ze aan de personen wie ze in gebruik heeft.
 • icoon module

  ClubApp

  In je eigen ClubApp kun je eenvoudig met je eigen loopgroep communiceren, waardoor je geen gebruik hoeft te maken van een additioneel platform, zoals WhatsApp.
 • icoon module

  Boekhouding

  Profiteer van geavanceerd financieel beheer met de Boekhoudmodule! Beheer je verenigingsfinanciën, geldstromen en krijg meer inzicht in de financiële situatie.
 • icoon module

  Digitale presentie

  Atleten en trainers kunnen eenvoudig hun lessen en trainingen noteren, wat resulteert in effeciënt bijhouden van aanwezigheid en deelnemerslijsten.

 • icoon module

  Locatiezoeker

  Plan gemakkelijk de bezetting van jouw locatie voor atletiektrainingen, wedstrijden en commerciële verhuur, allemaal in één overzichtelijk schema.

  atletiek hindernis

  Persoonlijke communicatie op het juiste moment

  Communiceer doelgericht en efficiënt op het juiste moment met onze oplossingen. Berichten bereiken leden snel via pushmeldingen in de ClubApp en sms-berichten via ons systeem. Ook verstuur je persoonlijke nieuwsbrieven voor effectieve community binding. Ons geïntegreerd systeem zorgt voor gestroomlijnde communicatie en helpt bij het behouden van leden en sponsoren.

  Samen gaan we voor goud

  Inzicht en overzicht

  Krijg inzicht en overzicht met onze rapportagetool. Genereer snel rapportages en communiceer eenvoudig met leden via mail, sms en pushberichten.

  Brede ondersteuning

  Onze verenigingsexperts zijn er niet alleen om te helpen bij het optimaal gebruik van AllUnited, maar geven ook waardevol inzicht om het beste uit je atletiekclub te halen.

  Multisport mogelijkheden

  Beheer meerdere sporten in AllUnited met eigen seizoenen en contributiestructuren. Leden worden automatisch uitgewisseld en kortingsregelingen verrekend.
  Maak kennis met het systeem van AllUnited en ontdek hoe wij jouw atletiekcommunity kunnen versterken.
  • “Deskundig, klantgericht, houden rekening met bijzondere omstandigheden, zeer vriendelijk, staan open voor de wensen van de klant, zeer hulpvaardig.”

   Peter Barnard

   AV Sparta

  • “Programma is veelomvattend en groeit nog steeds ook naargelang de toename van de ervaringen van de gebruikers. Helpdesk reageert alert op hulpaanvragen.”

   Loek Lelieveld

   AV Spirit

  • “AllUnited, een prachtig geïntegreerd systeem voor verenigingen. Makkelijk te leren en te bedienen voor alle leden binnen de vereniging.”

   Peter Bos

   PAC Rotterdam

  • “Snelle en effectieve oplossingen voor vragen uit het ticketsysteem, met heldere uitleg. Er is duidelijke focus op professionaliteit en continue verbetering van onze administratie.”

   Sjaak van der Pluijm

   Atletiek en Wandelvereniging de Kieviten

  Veelgestelde vragen

  Welke gegevens worden er met Atletiekunie uitgewisseld?

  AllUnited wisselt namens de club/vereniging onderstaande data uit met de AtletiekUnie via HTTPS of SFTP. Deze heeft als doel om deze gegevens van leden automatisch synchroon te laten lopen bij de AtletiekUnie. De club/verenigingsdata bij AllUnited staat opgeslagen in 2 verschillende datacentra in Nederland. 

  Persoonsgegevens: 
  Bondsnummer, Voorletters, Voorvoegsel, Achternaam, Voornaam, Geboortedatum, Geslacht & Nationaliteit 

  NAW gegevens: 
  Straat, Huisnummer, Huisnummer toevoeging, Postcode, Woonplaats, Land 

  Contact gegevens: 
  Telefoonnummer, E-mail 

  Lidmaatschap: 
  Ingangsdatum lidmaatschap, Einddatum lidmaatschap 

  Hoe ziet een overstaptraject eruit?

  Stap 1: relatiebestand toevoegen  
  Voeg jouw relatiebestand toe in de documentenkluis van jouw AllUnited systeem.  

  Stap 2: inrichten systeem 
  Wij importeren de bestanden in jouw AllUnited systeem en zorgen dat alle relaties op de juiste manier in het systeem komen te staan. 

  Stap 3: uitleg systeem 
  Wij plannen een online bespreking in om de werking van jouw administratie uit te leggen.  

  Stap 4: feedback geven 
  Na de uitlegsessie is er de mogelijkheid om het systeem zelf te verkennen en te controleren, zodat jullie feedback kunnen geven en gerichte vragen kunnen stellen.  

  Stap 5: feedback verwerken  
  Wij voeren de gewenste correcties door, waarop jullie de laatste wijzigingen nog eens kunnen controleren.  

  Stap 6: start implementatie en aan de slag met AllUnited 
  Gefeliciteerd, je kunt aan de slag met het volledig voor jou ingerichte relatieadministratie!  

  Indien van toepassing zal de financiële implementatie plaatsvinden.  

  Het beheren van jouw vereniging wordt vele malen eenvoudiger en fijner. Houd de ledenadministratie en boekhouding up-to-date, zorg ervoor dat de facturen allemaal netjes op tijd worden gefactureerd, synchroniseer automatisch met de bond en nog veel meer.  

  Kunnen wij de administratie uitbesteden?

  Ja, wij bieden het uitbesteden van de administratie aan als een van onze Extra Services. Wij kunnen de meeste uitvoerende taken van de ledenadministrateur en/of penningmeester grotendeels overnemen. Dit gebeurt volledig binnen de eigen administratie en kan op ieder moment weer door de vereniging zelf overgenomen worden.  

  Kunnen wij met een extern boekhoudpakket blijven werken?

  Ja, dit is mogelijk. Wij adviseren de vereniging haar facturatie en debiteurenbeheer via AllUnited te laten verlopen. Daarmee wordt voorkomen dat alle leden ook als een debiteur in het andere financiële pakket onderhouden moeten worden en dat de informatie in het AllUnited systeem vervuilt. 

  Om dubbele werkzaamheden te voorkomen wordt dan een “dummy” grootboekrekening ingesteld in AllUnited, waarop alle posten die geen betrekking hebben op de debiteuren automatisch worden geboekt. In het financiële systeem worden dan periodiek de gegevens vanuit AllUnited ingelezen of via memoriaal geboekt.