Skip to main content
rugby spelers

Oplossingen voor ruitersportverenigingen

Wil je jouw ruitersportverenging efficiënter beheren, omdat je bijvoorbeeld worstelt met clubcommunicatie, vrijwilligerscoördinatie of wedstrijdorganisatie? We begrijpen deze uitdagingen. Daarom hebben we oplossingen ontwikkeld die dit gemakkelijk maken. Zo kun jij je weer richten op je passie: de paarden en de sport!
Rugbyspelers

Breng jouw ruitersportverengiging naar een hoger niveau

Breng je ruitersportvereniging naar nieuwe hoogten met onze services. We bieden verschillende oplossingen voor paardensportclubs zoals onze ClubApp, dienstenplanner en reserveringsmodule. Services die zijn ontworpen om jullie enthousiasme en liefde voor de paardensport nog beter te ondersteunen. Samen bouwen we aan de club waarin zowel bestuurders, trainers, leden als ouders zich thuis voelen. Laten we samen voor goud gaan! 

rugby team

ClubApp: versterkt jouw paardensport community

Naast de praktische aspecten helpen we je ook graag met het bouwen aan een sterke community binnen jouw ruitersportvereniging. Onze ClubApp speelt hierin een sleutelrol door leden samen te brengen. De ClubApp maakt het delen van nieuws, wedstrijden en het plannen van paardrijlessen of trainingen eenvoudiger dan ooit. Het biedt een interactief platform voor leden om te communiceren en hun enthousiasme voor de paardensport te delen. Met de ClubApp wordt jouw vereniging niet alleen efficiënter, maar ook een warmere en meer verbonden plek voor iedereen.

Haal het beste uit je ruitersportvereniging

Ontdek de handige modules die je ruitersportvereniging naar een hoger niveau tillen. Optimaliseer eenvoudig het clubbeheer, verbeter de communicatie en behaal de beste resultaten.
 • ClubApp

  Vormt het hart van jouw community. Met de ClubApp deel je berichten, creëer je ledeninteractie, verstuur je pushnotificaties, integreer je social media kanalen en meer!
 • Reserveren

  Optimaliseer het proces om de bak of longeercirkel te reserveren door middel van het Advantage Afhangbord: de digitale tool voor controle en reserveringsbeheer.

 • Lessen

  Met de Lessenmodule beheer je moeiteloos inschrijvingen, onderhoud je contact met instructeurs en ruiters, en organiseer je paardrijlessen op een effectieve manier!

 • Dienstenplanner

  Dit is dé oplossing voor de planning en verdeling van vrijwilligerstaken binnen de vereniging. Zo bespaar je tijd en organiseer je met gemak vrijwilligersdiensten.
 • Competitie

  Transformeer de wedstrijd- organisatie binnen je ruitersportvereniging. Beheer efficiënt alle formulieren,  wedstrijdschema’s, resultaten en ranglijsten.

  Jouw partner voor succes binnen de paardensportclub

  Inzicht en overzicht

  Krijg inzicht en overzicht met onze rapportagetool. Genereer snel rapportages en communiceer eenvoudig met leden via mail, sms en pushberichten.

  Brede ondersteuning

  Onze verenigingsexperts zijn er niet alleen om te helpen bij het optimaal gebruik van AllUnited, maar geven ook waardevol inzicht om het beste uit je rugbyclub te halen.

  Multisport mogelijkheden

  Beheer meerdere sporten in AllUnited met eigen seizoenen en contributiestructuren. Leden worden automatisch uitgewisseld en kortingsregelingen verrekend.

  Maak kennis met de software van AllUnited en ontdek hoe wij jouw community kunnen versterken.

  Veelgestelde vragen

  Wat maakt de AllUnited verenigingssoftware uniek voor ruitersportverenigingen?

  AllUnited begrijpt de unieke behoeften van ruitersportverenigingen en biedt een basispakket én uitgebreide pakketten aan tools specifiek ontworpen om paardensport clubs te ondersteunen in hun dagelijkse beheer en groei.

  Welke modules biedt AllUnited specifiek voor ruitersportverenigingen?

  AllUnited heeft specifieke modules ontwikkeld die aansluiten bij de behoeften van paardensport clubs, zoals de ClubApp, dienstenplanner en de reserveringsmodule.

  • Logo Sjaerdema-Liauckemaruiters

   “Vrijwilligerswerk bleef een uitdaging. Gelukkig bracht AllUnited hier verandering in met hun ClubApp en dienstenplanner. Dit houdt al onze bakreserveringen, vrijwilligerstaken, agenda-items en clubnieuws up-to-date. Onze administratie is nu overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, juist voor de leden!”

   Elisabeth Jukema

   Sjaerdema-Liauckemaruiters