Skip to main content
rugby spelers

AllUnited voor rugbyclubs

In de dynamische wereld van rugby is meer nodig dan alleen passie voor de sport. Het vereist ook een solide en efficiënt beheersysteem dat de groei en het succes van jouw club ondersteunt. Daarom hebben we een alles-in-één softwareoplossing ontwikkeld die elk aspect van jouw clubbeheer dekt, van ledenadministratie en trainingsplanning tot financieel beheer en wedstrijdbeheer.

rugby team

Breng jouw rugbyclub naar een hoger niveau

Wij begrijpen de unieke behoeften van rugbyclubs en bieden een uitgebreid pakket aan tools om jouw vereniging te ondersteunen. Van ledenadministratie tot aanwezigheidsregistratie en boekhouding – onze alles-in-één oplossing is specifiek ontworpen om jouw vereniging te helpen groeien en succes te behalen. Met AllUnited til je jouw vereniging naar een hoger niveau, en creëer je een gestroomlijnde en efficiënte werkomgeving voor het bestuur, de trainers, de leden en de ouders. Samen gaan we voor goud!

Rugbyspelers

Wedstrijdbeheer gemakkelijk gemaakt

Rugby, een dynamische en strategische teamsport, vereist niet alleen fysieke vaardigheid op het veld, maar ook efficiënt beheer buiten het veld. Daarom zijn er specifieke modules ontwikkeld die perfect aansluiten bij de behoeften van rugbyclubs. Denk bijvoorbeeld aan modules zoals competitiebeheerhet plannen en volgen van wedstrijden en een digitaal wedstrijdformulier dat zorgt voor een gestroomlijnde administratie van spelers en wedstrijdresultaten. Deze tools zijn ontworpen om de administratieve lasten te verminderen en clubs in staat te stellen zich te concentreren op wat echt belangrijk is: de sport en de gemeenschap eromheen.

Haal het beste uit je rugbyclub

Ontdek de handige modules die je rugbyvereniging naar een hoger niveau tillen. Optimaliseer eenvoudig het clubbeheer, verbeter de communicatie en behaal de beste resultaten.
 • Competitie

  Transformeer de competitie binnen jouw rugbyclub. Beheer competitieschema’s, teams, wedstrijdformulieren, uitslagen en standen op een effectieve manier.
 • Digitaal wedstrijdformulier

  Automatiseer het proces van het invoeren van spelerslijsten, standen en kaarten via het Digitaal wedstrijdformulier dat in de ClubApp is geïntegreerd.

 • ClubApp

  Vormt het hart van jouw community. Met de ClubApp deel je berichten, creëer je ledeninteractie, verstuur je pushnotificaties, integreer je social media kanalen en meer!
 • Dienstenplanner

  Dit is dé oplossing voor de planning en verdeling van vrijwilligerstaken binnen de vereniging. Zo bespaar je tijd en organiseer je met gemak vrijwilligersdiensten.
 • Community Switcher

  Centraliseer de communicatie van jouw vereniging met de Community Switcher. Behoud het overzicht en zorg dat leden relevante informatie zien.
 • Website

  Met de Website heb je alle tools in handen om een website te ontwikkelen die perfect bij jouw community past en zowel op mobiel, tablet en desktop functioneert!

  Get into Rugby

  ClubUnify: een nieuwe dimensie

  ClubUnify is een innovatieve uitbreiding op het AllUnited platform, speciaal ontworpen voor rugbyclubs die hun community-ervaring willen versterken. Deze module stelt clubs in staat om een diepere band met hun leden te creëren, door het aanbieden van gepersonaliseerde content, evenementen en interactieve functies. Of het nu gaat om het delen van teamnieuws, het organiseren van clubevenementen of het stimuleren van vrijwilligerswerk, ClubUnify zorgt ervoor dat elk lid zich verbonden en gewaardeerd voelt. Integreer ClubUnify vandaag nog en zie hoe jouw rugbyclub floreert als nooit tevoren.

  Jouw partner voor succes in jouw rugbyclub

  Inzicht en overzicht

  Krijg inzicht en overzicht met onze rapportagetool. Genereer snel rapportages en communiceer eenvoudig met leden via mail, sms en pushberichten.

  Brede ondersteuning

  Onze verenigingsexperts zijn er niet alleen om te helpen bij het optimaal gebruik van AllUnited, maar geven ook waardevol inzicht om het beste uit je rugbyclub te halen.

  Multisport mogelijkheden

  Beheer meerdere sporten in AllUnited met eigen seizoenen en contributiestructuren. Leden worden automatisch uitgewisseld en kortingsregelingen verrekend.

  Maak kennis met de software van AllUnited en ontdek hoe wij jouw community kunnen versterken.

  Veelgestelde vragen

  Wat maakt de AllUnited verenigingssoftware uniek voor rugbyclubs?

  AllUnited begrijpt de unieke behoeften van rugbyclubs en biedt een basispakket én uitgebreide pakketten aan tools specifiek ontworpen om rugbyverenigingen te ondersteunen in hun dagelijkse beheer en groei.

  Welke modules biedt AllUnited specifiek voor rugbyclubs?

  AllUnited heeft specifieke modules ontwikkeld die aansluiten bij de behoeften van rugbyclubs, zoals de ClubApp, competitie en een digitaal wedstrijdformulier.