Skip to main content
mannelijker zwemmer

AllUnited voor zwemclubs

Met onze veelzijdige beheeroplossing bieden we zwemverenigingen ondersteuning op het gebied van ledenadministratie, financiële administratie, een communicatieplatform en een leerlingvolgsysteem. Alle software die nodig is om zwemverenigingen te laten groeien, is geïntegreerd in één pakket en gekoppeld aan de bondsadministratie van de KNZB.

zwemmer springt in het zwembad

Til jouw vereniging naar een hoger niveau

Til jouw zwemvereniging naar een hoger niveau met AllUnited’s uitgebreide oplossingen die jouw administratie-, organisatie- en communicatieprocessen versterken. Op basis van een veilige relatieadministratie kan jouw zwemvereniging onze diensten naar wens aanpassen en uitbouwen.

waterpoloers

Inzicht in voortgang

Het bijhouden van de zwemlesvoortgang, ongeacht leeftijd of niveau, is cruciaal. Met AllUnited’s leerlingvolgsysteem, een onderdeel van ons Club Manager pakket, kun je de prestaties die worden verwacht op basis van de diploma-eisen vastleggen en een waardering toekennen.

Haal het beste uit je zwemvereniging

Ontdek de handige modules die je zwemvereniging naar een hoger niveau tillen. Optimaliseer eenvoudig het clubbeheer, verbeter de communicatie en behaal de beste resultaten.
 • Beoordelingen

  Verhoog het niveau van jouw zwemmers met behulp van de AllUnited Beoordelingsmodule, de tool voor zwemlessen om evaluaties en beoordelingen uit te voeren.

 • ClubApp

  Vormt het hart van jouw community. Met de ClubApp deel je berichten, creëer je ledeninteractie, verstuur je pushnotificaties, integreer je social media kanalen en meer!
 • Leervolgsysteem

  Met het leervolgsysteem kunnen docenten (en ouders) eenvoudig de voortgang van leerlingen bijhouden, direct vanaf hun tablet bij het zwembad.

 • (Digitale) ledenpas

  Zowel fysieke als digitale ledenpassen zijn beschikbaar en kunnen op maat worden gemaakt! Voor de fysieke passen kan aan leden een bijdrage worden gevraagd.

 • Boekhouding

  Profiteer van geavanceerd financieel beheer met de Boekhoudmodule! Beheer je verenigingsfinanciën, geldstromen en krijg meer inzicht in de financiële situatie.

 • Dienstenplanner

  Dit is dé oplossing voor de planning en verdeling van vrijwilligerstaken binnen de vereniging. Zo bespaar je tijd en organiseer je met gemak vrijwilligersdiensten.
 • Digitale inschrijfformulieren

  Dankzij de formulieren, met slimme functies en naadloze integratie met modules, zorgen we voor een efficiënte verwerking.

  Jouw partner voor succes in jouw zwemclub

  Inzicht en overzicht

  Krijg inzicht en overzicht met onze rapportagetool. Genereer snel rapportages en communiceer eenvoudig met leden via mail, sms en pushberichten.

  Brede ondersteuning

  Onze verenigingsexperts zijn er niet alleen om te helpen bij het optimaal gebruik van AllUnited, maar geven ook waardevol inzicht om het beste uit je zwemclub te halen.

  Multisport mogelijkheden

  Beheer meerdere sporten in AllUnited met eigen seizoenen en contributiestructuren. Leden worden automatisch uitgewisseld en kortingsregelingen verrekend.

  Maak kennis met het systeem van AllUnited en ontdek hoe wij jouw community kunnen versterken.

  Veelgestelde vragen

  Is er een koppeling met de KNZB?

  Er is een koppeling gerealiseerd tussen de KNZB en AllUnited om de ledengegevens te synchroniseren. Door deze koppeling hoeft de ledenadministrateur geen onnodig dubbel werk uit te voeren.   

  Voor de waterpolo competitie kan er een koppeling gelegd worden met Sportlink Dataservice. 

  Welke ledengegevens worden er met de KNZB uitgewisseld?

  Persoonsgegevens: 
  Relatiecode 
  Initialen 
  Voorna(a)m(en) 
  Achternaam 
  Tussenvoegsels 
  Geslacht 
  Geboortedatum 

  Naw gegevens: 
  Straatnaam 
  Huisnummer toevoegsels 
  Postcode 
  Plaats 
  Landcode 

  Contactgegevens: 
  Telefoonnummer 
  Mobiel nummer 
  E-mail 

  Spelactiviteiten gegevens: 
  Spelactiviteit code 
  Begindatum spelactiviteit

  Pas gegevens: 
  Pascode 
  Pastype 
  Pascategorie 
  Begindatum pas 
  Einddatum pas 
  Begindatum lidmaatschap 

  Is er een koppeling met Sportlink dataservice?

  Ja, er is koppeling mogelijk tussen Sportlink dataservice en AllUnited. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld de waterpolo competitie te tonen op de website en in de AllUnited ClubApp

  Is er een koppeling met ZwemScore?

  Ja, er is een koppeling tussen AllUnited en ZwemScore

  Waarom onze klanten blij met ons zijn:

  • ”Allunited is het meest gebruiksvriendelijke en tijdbesparende alles in 1 softwarepakket voor (omni)-verenigingen; Michael Zandbergen (Zwemvereniging De Dolfijn).”

   Michael Zandbergen

   De Dolfijn