Skip to main content
volleybal team

AllUnited voor volleybalclubs

AllUnited biedt volleybal specifieke oplossingen om beter te besturen en leden te binden en te boeien. Vanuit de NEVOBO worden bijvoorbeeld de wedstrijd(uitslag)en ingeladen. Super handig om dubbel werk te voorkomen.
Ontdek onze geïntegreerde
totaaloplossing voor volleybalverenigingen die slimmer en beter willen verenigen. 

beach volleybal

Smash jouw volleybalvereniging naar een hoger niveau

Met de software van AllUnited voor volleybalverenigingen wordt het een stuk makkelijker om functies en diensten toe te wijzen aan leden. En zelfs als er open functies zijn, kun je deze extra onder de aandacht brengen en leden in staat stellen om zelf bardiensten te reserveren. Zo wordt het regelen van taken en diensten binnen de vereniging een fluitje van een cent!
volleybal wedstrijd in de zaal

Persoonlijke communicatie op het juiste moment

Met onze communicatietools kun je doelgerichte berichten sturen, precies wanneer je ze nodig hebt. Of het nu via pushmeldingen in de ClubApp of via sms is, je leden zijn altijd op de hoogte. Plus, onze geïntegreerde systemen maken het gemakkelijker dan ooit om leden en sponsoren te behouden.

Haal het beste uit je volleybalvereniging

Ontdek de handige modules die je volleybalclub naar een hoger niveau tillen. Optimaliseer eenvoudig het clubbeheer, verbeter de communicatie en behaal de beste resultaten.
 • Competitie

  Transformeer de competitie binnen jouw volleybalclub. Beheer competitieschema’s, teams, wedstrijdformulieren, uitslagen en standen op een effectieve manier.
 • clubapp

  ClubApp

  Vormt het hart van jouw volleybalclub. Met de ClubApp deel je berichten, creëer je ledeninteractie, verstuur je pushnotificaties, integreer je social media kanalen en meer!
 • Dienstenplanner

  Administreer wie welke functie of dienst uitvoert. Breng onbezette functies onder de aandacht of laat mensen bardiensten of fluitbeurten reserveren.
 • Teamplanning

  Het plannen van teams is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Met deze oplossing plan je volleyballers en begeleiding met gemak voor verschillende teams en seizoenen.
 • trainer icoon

  Scheidsrechters planning

  Het wordt een fluitje van een cent om scheidsrechters toe te wijzen aan wedstrijden of teams de taak te geven om een scheidsrechter te regelen.
 • Sponsorbeheer

  Houd sponsorafspraken bij, beheer logo’s en regel eenvoudig het facturatieproces, met de mogelijkheid dit via de penningmeester te laten lopen.

  volleybal onder arm

  Vrijwilligersfuncties -en diensten

  Met de software van AllUnited voor volleybalverenigingen wijs je vrijwilligersfuncties- en diensten toe aan leden. Een open functie? Breng deze extra onder de aandacht en laat leden zelf bardiensten reserveren.

  Samen gaan we voor goud

  Inzicht en overzicht

  Krijg inzicht en overzicht met onze rapportagetool. Genereer snel rapportages en communiceer eenvoudig met leden via mail, sms en pushberichten.

  Brede ondersteuning

  Onze verenigingsexperts zijn er niet alleen om te helpen bij het optimaal gebruik van AllUnited, maar geven ook waardevol inzicht om het beste uit je volleybalclub te halen.

  Multisport mogelijkheden

  Beheer meerdere sporten in AllUnited met eigen seizoenen en contributiestructuren. Leden worden automatisch uitgewisseld en kortingsregelingen verrekend.
  Maak kennis met het systeem van AllUnited en ontdek hoe wij jouw community kunnen versterken.

  Veelgestelde vragen

  Hoe ziet een overstaptraject eruit?

  Stap 1: relatiebestand toevoegen  
  Voeg jouw relatiebestand toe in de documentenkluis van jouw AllUnited systeem.  

  Stap 2: inrichten systeem 
  Wij importeren de bestanden in jouw AllUnited systeem en zorgen dat alle relaties op de juiste manier in het systeem komen te staan. 

  Stap 3: uitleg systeem 
  Wij plannen een online bespreking in om de werking van jouw administratie uit te leggen.  

  Stap 4: feedback geven 
  Na de uitlegsessie is er de mogelijkheid om het systeem zelf te verkennen en te controleren, zodat jullie feedback kunnen geven en gerichte vragen kunnen stellen.  

  Stap 5: feedback verwerken  
  Wij voeren de gewenste correcties door, waarop jullie de laatste wijzigingen nog eens kunnen controleren.  

  Stap 6: start implementatie en aan de slag met AllUnited 
  Gefeliciteerd, je kunt aan de slag met het volledig voor jou ingerichte relatieadministratie!  

  Indien van toepassing zal de financiële implementatie plaatsvinden.  

  Kunnen wij de administratie uitbesteden?

  Ja, wij bieden het uitbesteden van de administratie aan als een van onze Extra Services. Wij kunnen de meeste uitvoerende taken van de ledenadministrateur en/of penningmeester grotendeels overnemen. Dit gebeurt volledig binnen de eigen administratie en kan op ieder moment weer door de vereniging zelf overgenomen worden.  

  Kunnen wij met een extern boekhoudpakket blijven werken?

  Ja, dit is mogelijk. Wij adviseren de vereniging haar facturatie en debiteurenbeheer via AllUnited te laten verlopen. Daarmee wordt voorkomen dat alle leden ook als een debiteur in het andere financiële pakket onderhouden moeten worden en dat de informatie in het AllUnited systeem vervuilt. 

  Om dubbele werkzaamheden te voorkomen wordt dan een “dummy” grootboekrekening ingesteld in AllUnited, waarop alle posten die geen betrekking hebben op de debiteuren automatisch worden geboekt. In het financiële systeem worden dan periodiek de gegevens vanuit AllUnited ingelezen of via memoriaal geboekt. 

  Is er een koppeling met de bondsadministratie van de NEVOBO?

  Nee, op dit moment is er nog geen directe koppeling met de bondsadministratie van de NEVOBO. Op dit moment kiezen de bij ons aangesloten clubs ervoor om de administratie in AllUnited als leidend te beschouwen en eens in de zoveel tijd een rapportage te draaien van de relatiemutaties (nieuwe leden, opzeggers en wijzigingen). Deze mutaties dienen dan wel handmatig aangepast te worden in Sportlink. 

  Is er een koppeling met de competitiedata van NEVOBO?

  AllUnited kan de competitiedata van de NEVOBO inladen in jullie administratie.

  Ondersteunt jullie platform ook geannuleerde wedstrijden of wedstrijddagen?

  Een geannuleerde wedstrijd of wedstrijddagen? Adhoc en adequaat schakelen is dan van belang. Bericht de betrokkenen snel en gericht via email of pushberichten in de ClubApp.