Skip to main content
atleten op atletiekbaan

AllUnited voor OMNI-verenigingen

Binnen OMNI-verenigingen is er vaak sprake van complexe administratieve taken die met meerdere systemen en pakketten worden beheerd. Met onze oplossing kun je werken vanuit één centrale online oplossing waar meerdere gebruikers tegelijkertijd toegang toe hebben. Leden hebben bijvoorbeeld de mogelijkheid om meerdere sporten te beoefenen en ontvangen daarvoor slechts één factuur.
voetbal

Til jouw OMNI-vereniging naar een hoger niveau

Wij begrijpen de unieke behoeften van omni verenigingen en bieden een uitgebreid pakket aan tools om jouw vereniging te ondersteunen. Van ledenadministratie tot wedstrijdorganisatie, van trainingsplanning tot financiële administratie – onze alles-in-één oplossing is specifiek ontworpen om jouw omni vereniging te helpen groeien en succes te behalen. Met AllUnited til je jouw vereniging naar een hoger niveau, en creëer je een gestroomlijnde en efficiënte werkomgeving voor het bestuur, de trainers, de leden en de ouders. Samen gaan we voor goud!
cricket

Een geïntegreerde administratieve oplossing

AllUnited stelt omniverenigingen in staat om diverse sportactiviteiten aan te bieden aan hun leden. Leden hebben de vrijheid om meerdere sporten te beoefenen binnen dezelfde vereniging en ontvangen daarvoor één overzichtelijke factuur. Dit maakt het lidmaatschap flexibel en gemakkelijk te beheren.

Haal het beste uit je OMNI-vereniging

Ontdek de handige modules die je OMNI-vereniging naar een hoger niveau tillen. Optimaliseer eenvoudig het clubbeheer, verbeter de communicatie en behaal de beste resultaten.
 • icoon module

  ClubApp

  In je eigen ClubApp kun je eenvoudig met je eigen loopgroep communiceren, waardoor je geen gebruik hoeft te maken van een additioneel platform, zoals WhatsApp.
 • icoon module

  Boekhouding

  Profiteer van geavanceerd financieel beheer met de Boekhoudmodule! Beheer je verenigingsfinanciën, geldstromen en krijg meer inzicht in de financiële situatie.
 • icoon module

  Digitale presentie

  Atleten en trainers kunnen eenvoudig hun lessen en trainingen noteren, wat resulteert in effeciënt bijhouden van aanwezigheid en deelnemerslijsten.

 • icoon module

  Dienstenplanner

  Plan gemakkelijk de bezetting van jouw locatie voor atletiektrainingen, wedstrijden en commerciële verhuur, allemaal in één overzichtelijk schema.

  atletiek hindernis

  Vereenvoudig je communicatie, ledenbeheer en evenementenbeheer

  Daarnaast biedt AllUnited een breed scala aan tools en functies om omniverenigingen te ondersteunen bij hun communicatie, ledenbeheer en evenementenorganisatie. Onze software is speciaal ontworpen om de dagelijkse activiteiten van een OMNI-vereniging te vereenvoudigen en te optimaliseren.

  Samen gaan we voor goud

  Inzicht en overzicht

  Krijg inzicht en overzicht met onze rapportagetool. Genereer snel rapportages en communiceer eenvoudig met leden via mail, sms en pushberichten.

  Brede ondersteuning

  Onze verenigingsexperts zijn er niet alleen om te helpen bij het optimaal gebruik van AllUnited, maar geven ook waardevol inzicht om het beste uit je atletiekclub te halen.

  Multisport mogelijkheden

  Beheer meerdere sporten in AllUnited met eigen seizoenen en contributiestructuren. Leden worden automatisch uitgewisseld en kortingsregelingen verrekend.

  Waarom onze klanten blij met ons zijn:

  • “De service desk van AllUnited is goed ingericht: er wordt snel gereageerd en de medewerkers denken mee met de situatie van jouw vereniging. Daarom zijn zij sterk in hun dienstverlening.”

   Carl Weijer

   Omnia 2000

  • “De boekhouding is zeer gebruikersvriendelijk en levert overzichtelijke rapporten op. Ook de leden kunnen eenvoudig hun rekeningen inzien en online via iDeal betalen.”

   Marcel de Kler

   H.V. & C.V. Quick

  • “AllUnited is enthousiast, flexibel en innovatief.”

   Hans Brouwer

   Tennis & Padel Colmschate

  • “Doorslaggevend in onze keuze was dat wij merkte dat AllUnited een compleet systeem biedt dat ook is voorbereid op de toekomst.”

   Stefan Huibers

   Tennis- & padelvereniging Spitsbergen

  • “Ook voor een grote club als die van ons geeft AllUnited wat die moet geven! Mocht je er niet uit komen dan wacht er een goede helpdesk op je voor hulp!”

   Bas Koppelmans

   Tennis & Padel De Krekel

  Ontdek hoe AllUnited jouw OMNI-vereniging kan versterken.

  Veelgestelde vragen

  Hoe ziet een overstaptraject eruit?

  Stap 1: relatiebestand toevoegen  
  Voeg jouw relatiebestand toe in de documentenkluis van jouw AllUnited systeem.  

  Stap 2: inrichten systeem 
  Wij importeren de bestanden in jouw AllUnited systeem en zorgen dat alle relaties op de juiste manier in het systeem komen te staan. 

  Stap 3: uitleg systeem 
  Wij plannen een online bespreking in om de werking van jouw administratie uit te leggen.  

  Stap 4: feedback geven 
  Na de uitlegsessie is er de mogelijkheid om het systeem zelf te verkennen en te controleren, zodat jullie feedback kunnen geven en gerichte vragen kunnen stellen.  

  Stap 5: feedback verwerken  
  Wij voeren de gewenste correcties door, waarop jullie de laatste wijzigingen nog eens kunnen controleren.  

  Stap 6: start implementatie en aan de slag met AllUnited 
  Gefeliciteerd, je kunt aan de slag met het volledig voor jou ingerichte relatieadministratie!  

  Indien van toepassing zal de financiële implementatie plaatsvinden.  

  Het beheren van jouw vereniging wordt vele malen eenvoudiger en fijner. Houd de ledenadministratie en boekhouding up-to-date, zorg ervoor dat de facturen allemaal netjes op tijd worden gefactureerd, synchroniseer automatisch met de bond en nog veel meer.  

  Kunnen wij de administratie uitbesteden?

  Ja, wij bieden het uitbesteden van de administratie aan als een van onze Extra Services. Wij kunnen de meeste uitvoerende taken van de ledenadministrateur en/of penningmeester grotendeels overnemen. Dit gebeurt volledig binnen de eigen administratie en kan op ieder moment weer door de vereniging zelf overgenomen worden.  

  Kunnen wij met een extern boekhoudpakket blijven werken?

  Ja, dit is mogelijk. Wij adviseren de vereniging haar facturatie en debiteurenbeheer via AllUnited te laten verlopen. Daarmee wordt voorkomen dat alle leden ook als een debiteur in het andere financiële pakket onderhouden moeten worden en dat de informatie in het AllUnited systeem vervuilt. 

  Om dubbele werkzaamheden te voorkomen wordt dan een “dummy” grootboekrekening ingesteld in AllUnited, waarop alle posten die geen betrekking hebben op de debiteuren automatisch worden geboekt. In het financiële systeem worden dan periodiek de gegevens vanuit AllUnited ingelezen of via memoriaal geboekt.