Skip to main content
taekwondo

AllUnited voor Taekwondo verenigingen

Door het bieden van taekwondo specifieke oplossingen kan AllUnited verenigingen meer bieden en blijven we continu innoveren om verenigingen te helpen beter te functioneren en te floreren.

Breng jouw taekwondovereniging naar een hoger niveau

Wij begrijpen de unieke behoeften van taekwondo verenigingen en bieden een uitgebreid pakket aan tools om jouw vereniging te ondersteunen. Van ledenadministratie tot aanwezigheidsregistratie, van trainingsplanning tot financiële administratie – onze alles-in-één oplossing is specifiek ontworpen om jouw vereniging te helpen groeien en succes te behalen. Met AllUnited til je jouw vereniging naar een hoger niveau, en creëer je een gestroomlijnde en efficiënte werkomgeving voor het bestuur, de trainers, de leden en de ouders. Samen gaan we voor goud!

Persoonlijke communicatie op het juiste moment

Met onze communicatietools kun je doelgerichte berichten sturen, precies wanneer je ze nodig hebt. Of het nu via pushmeldingen in de ClubApp of via sms is, je leden zijn altijd op de hoogte. Plus, onze geïntegreerde systemen maken het gemakkelijker dan ooit om leden en sponsoren te behouden.

Haal het beste uit je taekwondovereniging

Ontdek de handige modules die je taekwondoclub naar een hoger niveau tillen. Optimaliseer eenvoudig het clubbeheer, verbeter de communicatie en behaal de beste resultaten.
 • ClubApp

  Vormt het hart van jouw taekwondoclub. Met de ClubApp deel je berichten, creëer je ledeninteractie, verstuur je pushnotificaties, integreer je social media kanalen en meer!
 • Competitie

  Transformeer de competitie binnen jouw taekwondo vereniging. Beheer teams, competitieschema’s, uitslagen wedstrijdformulieren en standen op een effectieve manier.
 • Beoordelingen

  Verhoog het niveau van jouw taekwondoleerlingen en -leden met behulp van Beoordelingen, de module om evaluaties en beoordelingen tijdens de taekwondolessen uit te voeren en bij te houden.
 • Dienstenplanner

  Dit is dé oplossing voor de planning en verdeling van vrijwilligerstaken binnen jouw taekwondo community. Dat bespaart je veel tijd en organiseer je eenvoudig vrijwilligersdiensten.
 • Lessen

  Met de Lessenmodule beheer je nieuwe inschrijvingen, communiceer je met trainers en deelnemers en organiseer je op een effectieve en gemakkelijke manier taekwondolessen.

  Jouw partner voor succes in jouw taekwondoclub

  Inzicht en overzicht

  Krijg inzicht en overzicht met onze rapportagetool. Genereer snel rapportages en communiceer eenvoudig met leden via mail, sms en pushberichten.

  Brede ondersteuning

  Onze verenigingsexperts zijn er niet alleen om te helpen bij het optimaal gebruik van AllUnited, maar geven ook waardevol inzicht om het beste uit je taekwondoclub te halen.

  Multisport mogelijkheden

  Beheer meerdere sporten in AllUnited met eigen seizoenen en contributiestructuren. Leden worden automatisch uitgewisseld en kortingsregelingen verrekend.
  Maak kennis met het systeem van AllUnited en ontdek hoe wij jouw community kunnen versterken.

  Veelgestelde vragen

  Hoe ziet een overstaptraject eruit?

  Stap 1: relatiebestand toevoegen  
  Voeg jouw relatiebestand toe in de documentenkluis van jouw AllUnited systeem.  

  Stap 2: inrichten systeem 
  Wij importeren de bestanden in jouw AllUnited systeem en zorgen dat alle relaties op de juiste manier in het systeem komen te staan. 

  Stap 3: uitleg systeem 
  Wij plannen een online bespreking in om de werking van jouw administratie uit te leggen.  

  Stap 4: feedback geven 
  Na de uitlegsessie is er de mogelijkheid om het systeem zelf te verkennen en te controleren, zodat jullie feedback kunnen geven en gerichte vragen kunnen stellen.  

  Stap 5: feedback verwerken  
  Wij voeren de gewenste correcties door, waarop jullie de laatste wijzigingen nog eens kunnen controleren.  

  Stap 6: start implementatie en aan de slag met AllUnited 
  Gefeliciteerd, je kunt aan de slag met het volledig voor jou ingerichte relatieadministratie!  

  Indien van toepassing zal de financiële implementatie plaatsvinden.  

  Het beheren van jouw vereniging wordt vele malen eenvoudiger en fijner. Houd de ledenadministratie en boekhouding up-to-date, zorg ervoor dat de facturen allemaal netjes op tijd worden gefactureerd, synchroniseer automatisch met de bond en nog veel meer.  

  Kunnen wij de administratie uitbesteden?

  Ja, wij bieden het uitbesteden van de administratie aan als een van onze Extra Services. Wij kunnen de meeste uitvoerende taken van de ledenadministrateur en/of penningmeester grotendeels overnemen. Dit gebeurt volledig binnen de eigen administratie en kan op ieder moment weer door de vereniging zelf overgenomen worden.  

  Kunnen wij met een extern boekhoudpakket blijven werken?

  Ja, dit is mogelijk. Wij adviseren de vereniging haar facturatie en debiteurenbeheer via AllUnited te laten verlopen. Daarmee wordt voorkomen dat alle leden ook als een debiteur in het andere financiële pakket onderhouden moeten worden en dat de informatie in het AllUnited systeem vervuilt. 

  Om dubbele werkzaamheden te voorkomen wordt dan een “dummy” grootboekrekening ingesteld in AllUnited, waarop alle posten die geen betrekking hebben op de debiteuren automatisch worden geboekt. In het financiële systeem worden dan periodiek de gegevens vanuit AllUnited ingelezen of via memoriaal geboekt.