Skip to main content
ballet

AllUnited voor American football clubs

Wil je jouw American football club efficiënter beheren, omdat je bijvoorbeeld worstelt met clubcommunicatie, vrijwilligerscoördinatie of wedstrijdorganisatie? We begrijpen deze uitdagingen. Daarom hebben we oplossingen ontwikkeld die dit eenvoudig maken. Zo kun jij
je weer richten op je passie: de sport!
Get into Rugby

Breng jouw American football club naar een hoger niveau

In samenwerking met NederlandSport bieden wij jouw vereniging vanuit de bond een eigen leden- en financieel administratie systeem: ClubUnify. Ledengegevens worden veilig uitgewisseld met de AFBN en door het gebruik van een eigen systeem zorgen wij ervoor dat jouw vereniging een succesvolle administratie kan voeren!
American football club

Wedstrijdbeheer gemakkelijk gemaakt

American football, een dynamische en strategische teamsport, vereist niet alleen fysieke vaardigheid op het veld, maar ook efficiënt beheer buiten het veld. Daarom zijn er specifieke modules ontwikkeld die perfect aansluiten bij de behoeften van American football clubs. Denk bijvoorbeeld aan modules zoals competitiebeheer, het plannen en volgen van wedstrijden en een digitaal wedstrijdformulier dat zorgt voor een gestroomlijnde administratie van spelers en wedstrijdresultaten. Deze tools zijn ontworpen om de administratieve lasten te verminderen en clubs in staat te stellen zich te concentreren op wat echt belangrijk is: de sport en de community eromheen.

Haal het beste uit je American football club

Ontdek de handige modules die je American football verenging naar een hoger niveau tillen. Optimaliseer eenvoudig het clubbeheer, verbeter de communicatie en behaal de beste resultaten.
 • Competitie

  Transformeer de competitie binnen jouw American football club. Beheer teams, uitslagen, standen, competitieschema’s en wedstrijdformulieren op een effectieve manier.
 • Digitaal wedstrijdformulier

  Automatiseer het proces van het invoeren van spelerslijsten, standen en kaarten via het Digitaal wedstrijdformulier dat in de ClubApp is geïntegreerd.

 • ClubApp

  Vormt het hart van jouw community. Met de ClubApp deel je berichten, creëer je ledeninteractie, verstuur je pushnotificaties, integreer je social media kanalen en meer!
 • Dienstenplanner

  Dit is dé oplossing voor de planning en verdeling van vrijwilligerstaken binnen de vereniging. Zo bespaar je tijd en organiseer je met gemak vrijwilligersdiensten.
 • Community Switcher

  Centraliseer de communicatie van jouw vereniging met de Community Switcher. Behoud het overzicht en zorg dat leden relevante informatie zien.
 • Website

  Met deze module heb je alle tools in handen om een website te ontwikkelen die perfect bij jouw community past en zowel op mobiel, tablet en desktop functioneert!

  ClubUnify: voor verhoogde betrokkenheid

  ClubUnify is een uitbreiding op de oplossingen van AllUnited, speciaal ontworpen voor American football clubs die de ervaring van hun community willen versterken. ClubUnify stelt clubs in staat om een diepere band met hun leden te creëren, door het aanbieden van gepersonaliseerde content, evenementen en interactieve functies. Of het nu gaat om het delen van teamnieuws, het organiseren van clubevenementen of het stimuleren van vrijwilligerswerk, ClubUnify maakt interactie gemakkelijk, waardoor leden zich meer dan ooit verbonden voelen.

  Jouw partner voor succes in jouw rugbyclub

  Inzicht en overzicht

  Krijg inzicht en overzicht met onze rapportagetool. Genereer snel rapportages en communiceer eenvoudig met leden via mail, sms en pushberichten.

  Brede ondersteuning

  Onze verenigingsexperts zijn er niet alleen om te helpen bij het optimaal gebruik van AllUnited, maar geven ook waardevol inzicht om het beste uit je rugbyclub te halen.

  Multisport mogelijkheden

  Beheer meerdere sporten in AllUnited met eigen seizoenen en contributiestructuren. Leden worden automatisch uitgewisseld en kortingsregelingen verrekend.

  Maak kennis met de software van AllUnited en ontdek hoe wij jouw community kunnen versterken.

  Veelgestelde vragen

  Wat maakt de AllUnited verenigingssoftware uniek voor American football clubs?

  AllUnited begrijpt de unieke behoeften van American football clubs en biedt een basispakket én uitgebreide pakketten aan tools specifiek ontworpen om American football teams te ondersteunen in hun dagelijkse beheer en groei.

  Welke modules biedt AllUnited specifiek voor American football clubs?

  AllUnited heeft specifieke modules ontwikkeld die aansluiten bij de behoeften van American football clubs, zoals de ClubApp, competitie en een digitaal wedstrijdformulier.