Skip to main content
wielrenner

AllUnited voor fiets- en wielerverenigingen

AllUnited, door de NTFU geselecteerd, is dé beheeroplossing voor wielerclubs. Onze geïntegreerde totaaloplossing versterkt jouw wielervereniging, boeit leden en bevordert een efficiënt bestuur.

dames op een racefiets

Til jouw vereniging naar een hoger niveau

Onze uitgebreide oplossingen omvatten een veilige relatieadministratie als fundament, met zelfbeheer van persoons- en privacygegevens via de ClubApp. Voeg daar onze digitale inschrijfformulieren aan toe, die zorgen voor een naadloze integratie en efficiënte verwerking door ledenadministratie en penningmeesters.

wielrenners

NTFU gecertificeerd partner

Als gecertificeerde partner van NTFU, synchroniseert AllUnited automatisch jouw ledenadministratie met de bond. Met deze integratie worden nieuwe leden aangemeld, uitschrijvingen verwerkt en ontvang je ook de bondsnummers.

Haal het beste uit je wielervereniging

Ontdek de handige modules die je wielerclub naar een hoger niveau tillen. Optimaliseer eenvoudig het clubbeheer, verbeter de communicatie en behaal de beste resultaten.
 • Digitale presentie

  Presentielijsten en -mappen behoren tot het verleden! Fietsers kunnen hun lessen en trainingen noteren, wat resulteert in het efficiënt bijhouden van aanwezigheid.

 • ClubApp

  Vormt het hart van jouw wielerclub. Met de ClubApp deel je berichten, creëer je ledeninteractie, verstuur je pushnotificaties, integreer je social media kanalen en meer!

 • Dienstenplanner

  Dit is dé oplossing voor de planning en verdeling van vrijwilligerstaken binnen de wielervereniging. Zo bespaar je tijd en organiseer je met gemak vrijwilligersdiensten.

 • Boekhouding

  Profiteer van geavanceerd financieel beheer met de Boekhoudmodule! Beheer je verenigingsfinanciën, geldstromen en krijg meer inzicht in de financiële situatie.
 • Relatieadministratie

  Behoud een stabiele administratie die een scala aan relatietypes ondersteunt. Geef leden de controle over hun eigen gegevens en privacy-instellingen via onze ClubApp.

 • Digitale inschrijfformulieren

  Dankzij de formulieren, met slimme functies en naadloze integratie met modules, zorgen we voor een efficiënte verwerking.
  wielrenners in groepsverband

  Persoonlijke communicatie op het juiste moment

  Wij maken communicatie doeltreffend en tijdig. Met pushmeldingen in onze ClubApp, sms’jes en persoonlijke nieuwsbrieven bind je effectief jouw community. Dit helpt bij het behoud van leden en sponsoren, dankzij onze geïntegreerde communicatiesysteem.

  Jouw partner voor succes in jouw fietsclub

  Inzicht en overzicht

  Krijg inzicht en overzicht met onze rapportagetool. Genereer snel rapportages en communiceer eenvoudig met leden via mail, sms en pushberichten.

  Brede ondersteuning

  Onze verenigingsexperts zijn er niet alleen om te helpen bij het optimaal gebruik van AllUnited, maar geven ook waardevol inzicht om het beste uit je fietsclub te halen.

  Multisport mogelijkheden

  Beheer meerdere sporten in AllUnited met eigen seizoenen en contributiestructuren. Leden worden automatisch uitgewisseld en kortingsregelingen verrekend.
  Maak kennis met het systeem van AllUnited en ontdek hoe wij jouw community kunnen versterken.

  Veelgestelde vragen

  Is er een koppeling met de NTFU?

  Er is een koppeling gerealiseerd tussen de NTFU en AllUnited om de ledengegevens te synchroniseren. Door deze koppeling hoeft de ledenadministrateur geen onnodig dubbel werk uit te voeren.

  Welke gegevens worden er uitgewisseld met de NTFU?

  Persoonsgegevens: 
  Voorletters 
  Voornaam 
  Achternaam 
  Geboortedatum 
  Geslacht 
  Nationaliteit 

  Lidmaatschappen: 
  Startdatum 
  Einddatum lidmaatschap 
  Datum laatste wijziging 

  Adresgegevens: 
  Straat 
  Huisnummer 
  Postcode 
  Woonplaats 

  Contactgegevens: 
  E-mail adressen 
  Telefoon nummers 

  Spelersprofiel: 
  Bondsnummer 

  Functies: 
  NTFU functies welke zijn gekoppeld (bond functie) 

  Is er een koppeling met de KNWU?

  Ondanks dat wij bij andere sportbonden met dezelfde leverancier wel over een koppeling beschikken, is dat tot op heden bij het KNWU nog niet het geval.  
  Hierdoor dient de ledenadministrateur handmatig periodiek een rapportage te downloaden en op te laden in het huidige bondssysteem.