Skip to main content
meisje dat oefening doet op balk

AllUnited voor gymnastiekclubs

Onze gymnastiek-specifieke oplossingen geven jouw vereniging een impuls. Wij helpen het besturen van je club te vereenvoudigen en bieden oplossingen die leden ‘binden en boeien’. Kies net als 350 andere gymnastiekclubs voor AllUnited.

turnster op balk

Til jouw club naar een hoger niveau

Til jouw gymnastiekvereniging naar een hoger niveau met AllUnited’s uitgebreide oplossingen die jouw administratie-, organisatie- en communicatieprocessen versterken. Op basis van een veilige relatieadministratie kan jouw zwemvereniging onze diensten naar wens aanpassen en uitbouwen.
close up van gymnastiek balk

Partner KNGU

Als gecertificeerd partner van de KNGU biedt de software van AllUnited een complete ontzorging van gymnastiekverenigingen en optimaliseert de informatie-uitwisseling. Met naadloze integratie van de ledenadministratie, verschillende disciplines (waaronder wedstrijd- en recreatieve leden), en bondsnummers die terug te vinden zijn in AllUnited, bieden wij een totaaloplossing voor gymnastiekverenigingen.

Haal het beste uit je gymnastiekvereniging

Ontdek de handige modules die je gymnastiekvereniging naar een hoger niveau tillen. Optimaliseer eenvoudig het clubbeheer, verbeter de communicatie en behaal de beste resultaten.
 • lesplanner

  Lessen & trainingsplanner

  Met onze lessen- en trainingsplanner kunnen trainers en deelnemers eenvoudig en snel lessen, tijden, locaties en periodes plannen.
 • Digitale presentie

  Presentielijsten en -mappen behoren tot het verleden! Atleten en trainers kunnen hun lessen en trainingen noteren, wat resulteert in het efficiënt bijhouden van aanwezigheid en deelnemerslijsten.
 • icoon

  Introducees en wachtlijsten

  Onze toepassingen voor introducees en wachtlijsten voorkomen dat potentiële leden uit het oog verloren gaan en helpen clubs efficiënt nieuwe leden werven.

 • sms icoon

  ClubApp

  Vormt het hart van jouw gymnastiek community. Met de ClubApp deel je berichten, nieuwsupdates, creëer je ledeninteractie, verstuur je pushnotificaties, integreer je social media kanalen en meer!
 • locatiezoeker icoon

  Locatiebeheer

  Plan gemakkelijk de bezetting van jouw locatie voor trainingen, wedstrijden en commerciële verhuur, allemaal in één overzichtelijk schema. Dat bespaart tijd en zorgt een georganiseerde planning.
  handen met magnesium poeder

  Op het juiste moment de juiste communicatie

  Communiceer doelgericht en efficiënt op het juiste moment met onze oplossingen. Berichten bereiken leden snel via pushmeldingen in de ClubApp en sms-berichten via ons systeem. Ook verstuur je persoonlijke nieuwsbrieven voor effectieve community binding. Ons geïntegreerd systeem zorgt voor gestroomlijnde communicatie en helpt bij het behouden van leden en sponsoren.

  Jouw partner voor succes in jouw gymnastiekclub

  Inzicht en overzicht

  Krijg inzicht en overzicht met onze rapportagetool. Genereer snel rapportages en communiceer eenvoudig met leden via mail, sms en pushberichten.

  Brede ondersteuning

  Onze verenigingsexperts zijn er niet alleen om te helpen bij het optimaal gebruik van AllUnited, maar geven ook waardevol inzicht om het beste uit je vereniging te halen.

  Multisport mogelijkheden

  Beheer meerdere sporten in AllUnited met eigen seizoenen en contributiestructuren. Leden worden automatisch uitgewisseld en kortingsregelingen verrekend.
  Maak kennis met het systeem van AllUnited en ontdek hoe wij jouw gymnastiek community kunnen versterken.

  Veelgestelde vragen

  Welke gegevens worden met de KNGU uitgewisseld?

  Persoonsgegevens:
  Voorletters
  Voornaam
  Tussenvoegsels
  Achternaam
  Geboortedatum
  Geslacht

  Adres gegevens:
  Straat
  Huisnummer + toevoeging
  Postcode
  Woonplaats
  Land

  Contactgegevens:
  E-mail adressen
  Telefoon nummers

  Lidprofiel:
  Disciplines van het lid
  Startdatum disciplines van het lid
  Einddatum disciplines van het lid
  Bondsnummer
  Wel of geen gebruik beeldmateriaal

  Functies:
  KNGU functies worden doorgegeven inclusief discipline, startdatum en einddatum

  Hoe ziet een overstaptraject eruit?

  Stap 1: relatiebestand toevoegen  
  Voeg jouw relatiebestand toe in de documentenkluis van jouw AllUnited systeem.  

  Stap 2: inrichten systeem 
  Wij importeren de bestanden in jouw AllUnited systeem en zorgen dat alle relaties op de juiste manier in het systeem komen te staan. 

  Stap 3: uitleg systeem 
  Wij plannen een online bespreking in om de werking van jouw administratie uit te leggen.  

  Stap 4: feedback geven 
  Na de uitlegsessie is er de mogelijkheid om het systeem zelf te verkennen en te controleren, zodat jullie feedback kunnen geven en gerichte vragen kunnen stellen.  

  Stap 5: feedback verwerken  
  Wij voeren de gewenste correcties door, waarop jullie de laatste wijzigingen nog eens kunnen controleren.  

  Stap 6: start implementatie en aan de slag met AllUnited 
  Gefeliciteerd, je kunt aan de slag met het volledig voor jou ingerichte relatieadministratie!  

  Indien van toepassing zal de financiële implementatie plaatsvinden.  

  Het beheren van jouw vereniging wordt vele malen eenvoudiger en fijner. Houd de ledenadministratie en boekhouding up-to-date, zorg ervoor dat de facturen allemaal netjes op tijd worden gefactureerd, synchroniseer automatisch met de bond en nog veel meer.  

  Kunnen wij de administratie uitbesteden?

  Ja, wij bieden het uitbesteden van de administratie aan als een van onze Extra Services. Wij kunnen de meeste uitvoerende taken van de ledenadministrateur en/of penningmeester grotendeels overnemen. Dit gebeurt volledig binnen de eigen administratie en kan op ieder moment weer door de vereniging zelf overgenomen worden.  

  Kunnen wij met een extern boekhoudpakket blijven werken?

  Ja, dit is mogelijk. Wij adviseren de vereniging haar facturatie en debiteurenbeheer via AllUnited te laten verlopen. Daarmee wordt voorkomen dat alle leden ook als een debiteur in het andere financiële pakket onderhouden moeten worden en dat de informatie in het AllUnited systeem vervuilt. 

  Om dubbele werkzaamheden te voorkomen wordt dan een “dummy” grootboekrekening ingesteld in AllUnited, waarop alle posten die geen betrekking hebben op de debiteuren automatisch worden geboekt. In het financiële systeem worden dan periodiek de gegevens vanuit AllUnited ingelezen of via memoriaal geboekt. 

  Kan je via jullie systeem ook aanmelden voor wedstrijden?

  Nee, dit verloopt nu nog via het systeem van de KNGU

  Is de helpdesk inclusief bij Members?

  De helpdesk is via tickets (interne email rechtstreeks naar onze customer care afdeling) bereikbaar. Zijn tickets gemakkelijk te beantwoorden, zullen deze van antwoord worden voorzien. Is de vraag complexer en zal dit meer dan 15 minuten werk betreffen, dan zal dit bij voorbaat worden aangegeven inclusief de kosten. Pas als de vereniging akkoord geeft, gaan wij dan met dit vraagstuk aan de slag. Zo voorkomen we verkeerde verwachtingen voor beide partijen.

  Wij zijn een omni vereniging, welke kosten gaan er dan spelen?

  Wanneer jouw vereniging meerdere sporten aanbiedt en dus leden heeft die niet bij de KNGU aangesloten zijn, dan zullen de jaarlijkse kosten van €0,50 per actief lid niet door de KNGU vergoed worden. Over deze leden zal de vereniging zelf de jaarlijkse kosten dienen te betalen. Afhankelijk van de sport kan het voorkomen dat deze leden weer met een andere bond uitgewisseld kunnen worden.

  Kunnen we binnen AllUnited ook niet leden van de KNGU vastleggen?

  Binnen AllUnited kunnen allerlei relaties worden vastgelegd, zo ook niet KNGU leden.

  Deze leden worden, indien dit de afspraak is tussen de vereniging en de KNGU, dan ook niet uitgewisseld met de KNGU.

  Dit is allemaal mogelijk vanuit onze omni gedachte, waarin verschillende afdelingen binnen één entiteit verschillende administratieve stromingen kunnen hebben.

  Is er een leerling volgsysteem aanwezig?

  In het AllUnited systeem is er een mogelijkheid om gebruik te maken van een leerling volgsysteem. Deze module is een onderdeel van het meest uitgebreide pakket. Je kan in deze module zelf allerlei beoordelingstypes aanmaken waarop de sporters beoordeeld kunnen worden. Vooral binnen de zwemlessen wordt deze module veelal gebruikt.

  Kijkende naar gymnastiek zijn er op dit moment een aantal aanbieders die specifieke gymnastiek beoordelingen aanbieden, denk hierbij aan Beter Turnen en Kleuren Turnen. AllUnited heeft een samenwerking met Beter Turnen.

  Is het mogelijk om trainersuren te declareren via app?

  Een trainer (of andere functie zoals trainers coördinator) kan de eigen trainingen via digitale presentie invullen via de backoffice, de ledenmodule en AllUnited website.
  Er is een optie om leden hun aanwezigheid door te laten geven richting de trainer.
  Op dit moment wordt nog gewerkt aan de digitale presentie van kader.
  De uitdaging zit in de integratie met het achterliggende financiële proces waar we in een volgende fase mee aan de slag wensen te gaan (uitbetalen trainersvergoedingen).
  Deze module zal binnen de gratis app als betaalde module worden aangeboden.
  Binnen betaalde versies van de app is deze module standaard inbegrepen.