Skip to main content
roeiboot

AllUnited voor roeiverenigingen

AllUnited is KNRB-gecertificeerd en is de beheeroplossing voor roeiverenigingen. Onze geïntegreerde totaaloplossing versterkt jouw roeiclub, boeit leden en bevordert een efficiënt bestuur. 

sporter in roeiboot

Til jouw vereniging naar een hoger niveau

Til jouw vereniging naar een hoger niveau met AllUnited’s uitgebreide oplossingen die jouw administratie-, organisatie- en communicatieprocessen versterken. Op basis van een veilige relatieadministratie kan jouw vereniging onze diensten naar wens aanpassen en uitbouwen.
jongen in roeiboot bij de kant

Gecertificeerd partner KNRB

Als erkende partner van de KNRB zorgt AllUnited voor een naadloze integratie van jouw ledenadministratie met de bond. Dit betekent dat nieuwe leden, uitschrijvingen en wijzigingen automatisch worden verwerkt, en je ontvangt tevens de bondsnummers.

Haal het beste uit je roeivereniging

Ontdek de handige modules die je roeivereniging naar een hoger niveau tillen. Optimaliseer eenvoudig het clubbeheer, verbeter de communicatie en behaal de beste resultaten.
 • Lessen

  Met de Lessenmodule beheer je inschrijvingen, communiceer je met trainers en deelnemers en organiseer je op een effectieve en gemakkelijke manier lessen!
 • ClubApp

  Vormt het hart van jouw roei community. Met de ClubApp deel je berichten, creëer je ledeninteractie, verstuur je pushnotificaties, integreer je social media kanalen en meer!
 • Evenementen

  Beheer en organiseer evenementen eenvoudig met de Evenementenmodule van AllUnited. Plan, registreer, communiceer en evalueer roeievenementen efficiënt.
 • relatieadministratie

  Ledenadministratie

  Vereenvoudig en beheer je leden- en relatieadministratie met AllUnited. Zo behoud je overzicht en houd je meer tijd over voor belangrijkere onderdelen van verenigingen.

 • Digitale inschrijfformulieren

  Dankzij de formulieren, met slimme functies en naadloze integratie met modules, zorgen we voor een efficiënte verwerking.
 • boekhouding

  Facturatie

  Wil je het debiteurenbeheer en facturatieproces van jouw roeivereniging verbeteren? De Facturatie-module biedt de oplossing voor jouw financiële administratie!
 • dienstenplanner

  Dienstenplanner

  Dit is dé oplossing voor de planning en verdeling van vrijwilligerstaken binnen de roeivereniging. Zo bespaar je tijd en organiseer je met gemak vrijwilligersdiensten.
 • dienstenplanner

  SMS

  Bereik je leden doelgericht met de SMS-module, al vanaf €0,11 per bericht. Communiceer direct en effectief met volledige controle over de inhoud en verzendingstijd.

  close up roeispaan

  Persoonlijke communicatie op het juiste moment

  Met AllUnited kun je doelgericht en efficiënt communiceren. Via de ClubApp kun je met gemak pushmeldingen en sms-berichten versturen. Daarnaast kun je gebruikmaken van onze dienst voor het verzenden van gepersonaliseerde nieuwsbrieven om de band met jouw community te versterken en leden en sponsors te behouden.

  Jouw partner voor succes in jouw roeivereniging

  Inzicht en overzicht

  Krijg inzicht en overzicht met onze rapportagetool. Genereer snel rapportages en communiceer eenvoudig met leden via mail, sms en pushberichten.

  Brede ondersteuning

  Onze verenigingsexperts zijn er niet alleen om te helpen bij het optimaal gebruik van AllUnited, maar geven ook waardevol inzicht om het beste uit je zwemclub te halen.

  Multisport mogelijkheden

  Beheer meerdere sporten in AllUnited met eigen seizoenen en contributiestructuren. Leden worden automatisch uitgewisseld en kortingsregelingen verrekend.
  Maak kennis met het systeem van AllUnited en ontdek hoe wij jouw roei community kunnen versterken.

  Veelgestelde vragen

  Welke gegevens worden met de KNRB uitgewisseld?

  AllUnited wisselt namens de club/vereniging onderstaande data uit met de KNRB via HTTPS. Deze heeft als doel om deze gegevens van leden automatisch synchroon te laten lopen bij de KNRB. De club/verenigingsdata bij AllUnited staat opgeslagen in twee verschillende datacentra in Nederland.

  Persoonsgegevens:
  Organisatie
  Lid
  Nummer
  Organisatie
  Lid
  Nummer
  Geadresseerde
  Voornamen
  Voorletters
  Achternaam
  Geslacht
  Geboortedatum
  Ingang datum
  Eind datum

  NAW gegevens:
  Straat
  Huisnummer
  Postcode
  Woonplaats
  Land

  Contact gegevens:
  E-mailadres