Skip to main content
hockeyers op veld

AllUnited voor hockeyclubs

AllUnited biedt hockey specifieke oplossingen om beter te besturen en leden te binden en te boeien. Ontdek onze geïntegreerde KNHB-gecertificeerde totaaloplossing voor hockeyclubs die slimmer en beter willen verenigen. 

hockey

Til jouw club naar een hoger niveau

Til jouw hockeyclub naar een hoger niveau met AllUnited’s uitgebreide oplossingen die jouw administratie-, organisatie- en communicatieprocessen versterken. Op basis van een veilige relatieadministratie kan jouw zwemvereniging onze diensten naar wens aanpassen en uitbouwen.
keeper hockeyveld

Gecertificeerd partner van de KNHB

AllUnited, gecertificeerd KNHB-partner, koppelt jouw relatieadministratie direct aan de bond. Nieuwe leden worden automatisch aangemeld, opzeggers afgemeld en mutaties direct verwerkt. Je ontvangt ook bonds- en scheidsrechtersnummers, en scheidsrechters krijgen zelfs een diploma op hun relatiekaart.

Haal het beste uit je hockeyvereniging

Ontdek de handige modules die je hockeyclub naar een hoger niveau tillen. Optimaliseer eenvoudig het clubbeheer, verbeter de communicatie en behaal de beste resultaten.
 • Competitie

  Transformeer de competitie binnen jouw hockeyclub. Beheer competitieschema’s, teams, wedstrijdformulieren, uitslagen en standen op een effectieve manier.
 • Scheidsrechter
  planning

  Het wordt een fluitje van een cent om scheidsrechters toe te wijzen aan wedstrijden of teams de taak te geven om een scheidsrechter te regelen.
 • Teamplanning

  Het plannen van teams is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Met deze oplossing plan je volleyballers en begeleiding met gemak voor verschillende teams en seizoenen.
 • ClubApp

  Vormt het hart van jouw club. Met de ClubApp deel je berichten, nieuwsupdates, creëer je ledeninteractie, verstuur je pushnotificaties, integreer je socials en meer!
 • Facturatie

  Wil je het debiteurenbeheer en facturatieproces verbeteren? De Facturatie-module biedt de oplossing voor jouw financiële administratie!
 • Digitale presentie

  Met de Digitale presentie kunnen hockeyers en trainers kunnen hun lessen en trainingen noteren, wat resulteert in het efficiënt bijhouden van aanwezigheid.
 • Wedstrijdplanning

  Competitiewedstrijden worden opgehaald via Sportlink Dataservice en komen automatisch in de veldplanning, inclusief voorkeuren van veld en tijd per team.
 • Digitaal wedstrijdformulier

  Automatiseer het proces van het invoeren van spelerslijsten, standen en kaarten via het DWF dat in de ClubApp is geïntegreerd.

  hockeyteam op het veld

  Koppeling met HockeyWeerelt

  Snel en efficiënt jouw teamindeling doorsturen naar de KNHB en de competitieplanning inladen? Met AllUnited is het zo gepiept. Koppel scheidsrechters aan wedstrijden en deel uitslagen en kaarten via het digitale wedstrijdformulier.

  hockeyspelers

  Verlaag kosten, vergroot mogelijkheden

  Wij maken het beheren van jouw vereniging eenvoudiger en voordeliger. Bespaar geld voor betere accommodaties en materialen, verbeter de communicatie en administratie en vergroot de mogelijkheden voor jouw club.

  Samen gaan we voor winst

  Inzicht en overzicht

  Krijg inzicht en overzicht met onze rapportagetool. Genereer snel rapportages en communiceer eenvoudig met leden via mail, sms en pushberichten.

  Brede ondersteuning

  Onze verenigingsexperts zijn er niet alleen om te helpen bij het optimaal gebruik van AllUnited, maar geven ook waardevol inzicht om het beste uit je hockeyclub te halen.

  Multisport mogelijkheden

  Beheer meerdere sporten in AllUnited met eigen seizoenen en contributiestructuren. Leden worden automatisch uitgewisseld en kortingsregelingen verrekend.
  Maak kennis met het systeem van AllUnited en ontdek hoe wij jouw community kunnen versterken.

  Veelgestelde vragen

  Hoe ziet een overstaptraject eruit?

  Stap 1: relatiebestand toevoegen  
  Voeg jouw relatiebestand toe in de documentenkluis van jouw AllUnited systeem.  

  Stap 2: inrichten systeem 
  Wij importeren de bestanden in jouw AllUnited systeem en zorgen dat alle relaties op de juiste manier in het systeem komen te staan. 

  Stap 3: uitleg systeem 
  Wij plannen een online bespreking in om de werking van jouw administratie uit te leggen.  

  Stap 4: feedback geven 
  Na de uitlegsessie is er de mogelijkheid om het systeem zelf te verkennen en te controleren, zodat jullie feedback kunnen geven en gerichte vragen kunnen stellen.  

  Stap 5: feedback verwerken  
  Wij voeren de gewenste correcties door, waarop jullie de laatste wijzigingen nog eens kunnen controleren.  

  Stap 6: start implementatie en aan de slag met AllUnited 
  Gefeliciteerd, je kunt aan de slag met het volledig voor jou ingerichte relatieadministratie!  

  Indien van toepassing zal de financiële implementatie plaatsvinden.  

  Het beheren van jouw vereniging wordt vele malen eenvoudiger en fijner. Houd de ledenadministratie en boekhouding up-to-date, zorg ervoor dat de facturen allemaal netjes op tijd worden gefactureerd, synchroniseer automatisch met de bond en nog veel meer.  

  Welke gegevens worden er met de KNHB uitgewisseld?

  AllUnited synchroniseert automatisch de ledengegevens van de club/vereniging met de KNHB via HTTPS of SFTP, om ervoor te zorgen dat deze gegevens up-to-date blijven. De club/verenigingsdata wordt opgeslagen in twee verschillende datacentra in Nederland.

  Het gaat om de volgende gegevens:

  Persoonsgegevens:
  Voornaam
  Voorletters
  Tussenvoegsel
  Achternaam
  Geboortedatum
  Geslacht
  KNHB bondsnummer
  KNHB scheidsrechternummer

  Contactgegevens:
  E-mail
  Telefoonnummer

  Adresgegevens:
  Straat
  Huisnummer
  Huisnummer toevoeging
  Postcode
  Woonplaats

  Functie:
  Startdatum
  Einddatum

  Kunnen wij de administratie uitbesteden?

  Ja, wij bieden het uitbesteden van de administratie aan als een van onze Extra Services. Wij kunnen de meeste uitvoerende taken van de ledenadministrateur en/of penningmeester grotendeels overnemen. Dit gebeurt volledig binnen de eigen administratie en kan op ieder moment weer door de vereniging zelf overgenomen worden.  

  Kunnen wij met een extern boekhoudpakket blijven werken?

  Ja, dit is mogelijk. Wij adviseren de vereniging haar facturatie en debiteurenbeheer via AllUnited te laten verlopen. Daarmee wordt voorkomen dat alle leden ook als een debiteur in het andere financiële pakket onderhouden moeten worden en dat de informatie in het AllUnited systeem vervuilt. 

  Om dubbele werkzaamheden te voorkomen wordt dan een “dummy” grootboekrekening ingesteld in AllUnited, waarop alle posten die geen betrekking hebben op de debiteuren automatisch worden geboekt. In het financiële systeem worden dan periodiek de gegevens vanuit AllUnited ingelezen of via memoriaal geboekt.