Skip to main content

Deze 3 modules maken het verschil bij het organiseren van de Voorjaarscompetitie

De voorjaarszon kondigt niet alleen warmer weer aan, maar ook de spannende start van de padel- en tennisvoorjaarscompetitie. Een uitgelezen moment voor tennisverenigingen om hun organisatie te finetunen. We staan aan je zijde met oplossingen die het beheer van je vereniging aanzienlijk vereenvoudigen. Van competitiebeheer tot de ClubApp en bardienstplanner, ontdek hoe we jouw vereniging helpen presteren dit seizoen.

Bardienstenlanner AllUnited ClubApp

1. Competitiebeheer

Elke competitie vereist een zorgvuldige voorbereiding. Denk aan activiteiten zoals het aanmaken van activiteiten, het beheren van teams en het ophalen van uitslagen. We helpen je graag met het organiseren van de voorjaarscompetitie via onze competitie-module. Van het instellen van activiteiten tot ze koppelen aan het juiste seizoen, ons Customer Care Center zorgt dat dit gestroomlijnd verloopt.

2. ClubApp

De AllUnited ClubApp bevat diverse extra functies die het plannen van de padel- en tennisvoorjaarscompetitie aanzienlijk makkelijker maken, waaronder:

Zoek een maatje

Vind met gemak een maatje, dankzij onze interactieve groepen module in de ClubApp. Deze functionaliteit brengt de voorjaarscompetitie tot leven door leden aan te moedigen om samen te spelen. Ook voor dubbelspel maakt onze groepen functionaliteit het vinden van een medespeler eenvoudig, zodat de spelers van een potje kunnen genieten op die prachtige voorjaarsavond. Niet alleen worden spelers gemotiveerd door het ontdekken van elkaars spel, maar de club profiteert ook van een toegenomen betrokkenheid en activiteit. Een handige tool voor zowel lid als club!

Teamregistratie

Het opzetten van teams voor de voorjaarscompetitie is een cruciaal onderdeel van de voorbereiding. Dankzij onze bulkupload-functies is het toevoegen van spelers aan bestaande teams nu sneller en efficiënter dan ooit. Hoewel het aanmaken van de teams altijd een persoonlijke touch vereist, bieden we tools zoals digitale inschrijfformulieren en onze Selectie Wizard om dit proces te vereenvoudigen. Een combinatie van deze aanpak bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een feilloze start van het seizoen. Bereid je voor op een proces dat je in staat stelt om je focus volledig op het spel te leggen!

Bardienstenplanner AllUnited ClubApp

Screenshots van bardienstplanner in de AllUnited ClubApp

3. Bardienstplanner

Het organiseren van bardiensten wordt met de ClubApp een beleving die zowel efficiëntie als het communitygevoel bevordert. De bardienstplanner is ontworpen om het inschrijvingen en bekijken van diensten te vereenvoudigen en de communicatie tussen leden en beheerders te stroomlijnen. Dit zorgt voor een levendige kantine waar iedereen graag bijdraagt, ondersteund door een betrouwbaar systeem. Bij de inschrijving van (bar)diensten kun je als club instellen dat de leden een e-mail ontvangen.

Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld 7 dagen en één dag van tevoren een herinneringsmail naar de leden te sturen die zich hebben ingeschreven voor de bardienst. Maar wat doe je met leden met smoesjes en zeggen dat ze de inschrijfmail en de herinnering niet hebben ontvangen? Activeer dan de SMS-module en stuur alle leden bij de start van inschrijfperiode een SMS-bericht over de inschrijving van vrijwilligers- of bardiensten met onze SMS-module.

Wil je weten welke vrijwilligers al voldoende diensten hebben gedraaid en wie nog extra inspanning moet leveren? Maak dan gebruik van ons puntensysteem en genereer moeiteloos rapporten. Waardering voedt motivatie, dus gebruik de resultaten op een positieve manier. Erken de vrijwilliger van het jaar door deze te belonen met een bloemetje of een bon om te besteden in de kantine.

Start de voorjaarscompetitie met de beste service

Met een breed scala aan diensten, van competitiebeheer tot bardienstenplanning, staan we klaar om je vereniging te ondersteunen voor een succesvol seizoen. Voor clubs die op zoek zijn naar extra ondersteuning, biedt ons Customer Care team oplossingen tegen een zachte prijs. Van het aanmaken van competities tot het beheren van de clubladder en het plannen van bardiensten. We zorgen ervoor dat je volledig ontlast bent, zodat je met een gerust hart de voorjaarscompetitie tegemoet kunt zien.

Meer weten? We vertellen je graag
meer over deze modules