Alles voor de OMNI vereniging van vandaag

AllUnited is de vooruitstrevende cluboplossing voor OMNI verenigingen. Binnen OMNI verenigingen zijn vaak complexe administraties die met meerdere systemen en pakketten worden beheerd. AllUnited heeft hierop het antwoord met een volledig geïntegreerde en geavanceerde administratie. Je werkt vanuit één centrale online oplossing met meerdere gebruikers tegelijk. Leden kunnen bijvoorbeeld meerdere sporten beoefenen en daarvoor één factuur ontvangen.

AllUnited integreert volledig met meerdere bonden en is niet voor niets de keuze van OMNI verenigingen.

Waarom AllUnited voor mijn OMNI vereniging?

AllUnited zorgt voor een beter georganiseerde OMNI vereniging en maakt leden en vrijwilligers meer betrokken door ze met elkaar te verbinden en communicatie eenvoudig en persoonlijk te maken.

Wekelijks nieuwe features en ClubApp

AllUnited biedt de meest complete oplossing voor omniverenigingen. Wij bieden nu al volledige leden- en vrijwilligersadministratie, de meest uitgebreide financiële administratie, evenementen, sponsormodule, (locatie)reserveringen, trainingen, coachingsmodule, nieuwsbrieven, push notificaties, adaptieve website, clubcasting, de OMNI ClubApp & nog veel meer.

Altijd in verbinding met leden

Communicatie is essentieel en bepalend voor elke succesvolle OMNI vereniging. Daarom bieden wij al eerste op de OMNI-markt adaptieve websites aan, gekoppeld aan het systeem. Verenigingsnieuws bekijken, wedstrijduitslagen opvragen, inschrijven voor evenementen en bardiensten & nog veel meer.

Koppeling met de bonden

AllUnited kan communiceren met meerdere bonden vanuit één centraal pakket. Daarnaast kan je leden gesegmenteerd bereiken via diverse nieuwsbrieven en via aparte webpagina’s per sport op de adaptieve website(s).

Kortom

Volledige leden- en vrijwilligersadministratie, contributie, boekhouding, facturering, communicatie (e-mail nieuwsbrieven en mail) en een volledige adaptieve website. Al meer dan 500.000 gebruikers per dag gebruiken AllUnited. Wil je meer weten over onze oplossingen voor de OMNI vereniging? Neem dan direct contact met ons op.

AllUnited, een prachtig geïntegreerd systeem voor verenigingen. Makkelijk te leren en te bedienen voor alle leden binnen de vereniging.

- Peter Bos, PAC Rotterdam -

De service desk van AllUnited is goed ingericht: er wordt snel gereageerd en de medewerkers denken mee met de situatie van jouw vereniging. Daarom zijn zij sterk in hun dienstverlening.

- Carl Weijer, Omnia 2000 -

Share This