Voor vandaag en morgen

Dé oplossing voor jouw schaats- of baanvereniging

AllUnited is KNSB-gecertificeerd. Het is de snelst groeiende en meest veelzijdige beheeroplossing voor schaatsverenigingen in Nederland. Nu al maken we het verschil voor meer dan 1000 verenigingen. We verhogen plezier en besparen tijd en kosten.

Vanaf €0,84 een moderne en veilige oplossing

Leg eenvoudig relaties vast, voeg je functies toe, maak een lesplanning, stuur je facturen en communiceer via jouw ClubApp.

Als eerste over de streep met AllUnited

Al meer dan 10 jaar maakt AllUnited het leven van vrijwilligers makkelijker. Naast een uitgebreid ledenadministratie systeem biedt onze dienstverlening ook de mogelijkheid om taken aan ons uit te besteden. Denk hierbij aan het innen van je facturen, het opmaken van jaarrekeningen of het aanmaken van trainingsschema’s. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Gebruikerswensen zijn onze brandstof. AllUnited ontwikkelt, leert en optimaliseert. Elke dag weer.

Bespaar tijd en til jouw vereniging naar een hoger niveau

AllUnited helpt schaats- en baanverenigingen met het verbeteren van administratieve communicatieve en organisatorische processen, zodat de club makkelijker bestuurbaar wordt en de verbinding met leden verbeterd.

Onze meest gewaardeerde oplossingen

Relatie administratie

Alle leden, vrijwilligers, trainers, sponsoren en relaties in één online bestand

Financiele administratie

Een volledig financiële administratie inclusief boekhouding.

Lessen planning

Plan lessen in op verschillende locaties en werk met wachtlijsten en proeflessen

Diensten planner

Maak (bar)roosters, laat vrijwilligers zichzelf indelen en stuur reminders.

Geïntegreerde website

Moderne clubwebsite geïntegreerd met de administratie

ClubApp

Een applicatie die dichter bij de gebruiker staat en het clubgevoel versterkt

Digitale nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven welke per ontvanger worden samengesteld

ClubCasting

De oplossing voor gerichte communicatie in het clubhuis en de kleedkamers

CRM

Leg alle uitgaande communicatie vanuit jouw administratie per relatie vast

Rapportagetool

De uitgebreide rapportage tool zorgt voor inzicht en overzicht.

z

Automatische berichtgeving

Het systeem stuurt automatisch berichten uit.

Functies en commissies

Beheer je commissies, bestuur en alle andere vrijwilligers

Events

Organiseer events of workshops inclusief iDeal betalingen

Beoordelen

Beoordeel zwemlessen, prestaties, teams, lessen, oefeningen en meer
Z

Digitale presentie

Houdt de presentie digitaal bij van de lesgroepen of de individuele atleten

Baan reserveren

Reserveringssysteem geïntegreerd met de website en de ClubApp. Afhangbord

Of kies uit andere slimme modules zoals:

Agenda’s, Documentenbeheer, Diploma’s en veel meer.

Onze schaats pakketten

Eenvoudig administreren, organiseren en communiceren in één pakket

Club Starter

VANAF

€0,84

PER LID/JAAR

De basis van de administratie begin met de relatieadministratie. AllUnited biedt de meest uitgebreide relatieadministratiesoftware op de markt, tegen een zeer scherpe prijs. Alle leden, oud-leden, vrijwilligers, sponsoren, trainers en commissies in één online bestand. Met handige inschrijfformulieren. Snel, eenvoudig en geld besparend.

Club Admin

VANAF

€0,84

PER LID/JAAR

Bovenop de ledenadministratie kan de vereniging ook gebruik maken van de financiële functionaliteiten van het AllUnited Club Starter pakket. Denk aan gemakkelijk online factureren en aanmanen, maar ook aan het inlezen van bankbestanden die automatisch worden vereffend. Bovendien kan je eenvoudig evenementen, trainingen of andere incidentele zaken in rekening brengen. Allemaal automatisch en geïntegreerd.

Club Manager

VANAF

€1,56

PER LID/JAAR

Complementteer jullie systeem met onze communicatie, organisatie- en planningsmogelijkheden. Communicatie, events, sponsors, vrijwilligersdiensten, plannen en reserveren, beoordelingen en nog veel meer. Een totaaloplossing voor elk type vereniging.

Extra modules (tegen betaling)

Extra module: API

Als vereniging sla je allerlei data op binnen AllUnited. Deze data is soms zeer waardevol om te gebruiken binnen andere software, websites of apps. AllUnited beschikt binnen haar brede scala van functionaliteit over een Json API waarmee allerlei data uit AllUnited richting andere applicaties gecommuniceerd kan worden. Een ideaal verlengstuk om op andere plekken ook gebruik te maken van jouw club data.

Extra module: ClubApp

ClubApp Start
De ClubApp Start is de tool om je leden te bereiken! Toon nieuwsberichten en verstuur automatische notificatie bij het plaatsen van nieuwe berichten. Laat je leden mutaties doorgeven, toon je clubagenda en integreer jouw social media kanalen.

 

ClubApp Plus
Ga de interactie met jouw leden aan via de ClubApp Plus. Laat leden reageren op nieuwsberichten, maak een pol aan en laat leden momenten met elkaar delen via foto’s en berichten.

 

ClubApp Premium
ClubApp Premium is de derde variant waarin de informerende mogelijkheden van ClubApp Start en de interactieve mogelijkheden van ClubApp Plus zijn meegenomen. ClubApp Premium verzorgt dat de vereniging over een eigen ClubApp beschikt in de Apple en Google Stores.

Extra module: ClubCasting

AllUnited biedt een geïntegreerde ClubCasting (narrowcasting) en je kan een onbeperkt aantal schermen aansturen. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je een boodschap uitzendt. Met ClubCasting krijg je een extra waardevol instrument om met leden en bezoekers te communiceren. Daarbij biedt het sponsoren extra ruimte.

Extra module: iDeal

Met de iDeal-module kan je nu nog eenvoudiger de gymnastiek lidmaatschapsgelden, abonnementen, sponsorgelden, contributies e.d. innen. De module voegt simpele betaallinks toe aan:
• Pdf-facturen en e-mails
• De persoonlijke pagina op de clubwebsite
• De ledenmodule

 

Met de iDeal-module wordt het innen van gelden een stuk eenvoudiger. Je hebt wel een payment provider nodig die de iDeal-betalingen voor je af gaat handelen. We koppelen op dit moment met Pay.nl en Rabobank online kassa.

Extra module: Ledenmodule

Werkt jullie vereniging met een AllUnited Club Admin en zijn jullie tevreden met de huidige externe website, maar willen jullie wel voldoen aan de AVG regels? Dan is onze ledenmodule een geschikte oplossing. Een ideaal verlengstuk waar leden toegang krijgen tot hun data en waarbij de mogelijkheid kan worden gegeven om eigen gegevens te beheren, inzage in eigen facturen te geven of privacy instellingen aan te passen.

Voordelen ten opzichte van andere aanbieders

alles eenvoudiger

 • Continue doorontwikkeling & updates
 • Cloudoplossing
 • Toegangscontrole via persoonlijke QR code
 • Een echte app, geen webversie
 • Enige pakket voor individuele sporters!
 • Baan en trainingsoverzichten
 • Modern lesbeheer
 • Makkelijke rapportages draaien
 • Marketingtools
 • Online support

Wat zeggen onze gebruikers?

Zeer adequate reacties en oplossingen op vragen die via het ticket systeem gesteld worden. Leggen duidelijk uit hoe iets werkt en nemen daar ook de tijd voor. Merk dat de professionaliteit hoog in het vaandel staat door steeds met verbeteringen te komen die nodig zijn om onze administratie steeds meer te optimaliseren.

Sjaak van der Pluijm

Vrijwilliger, Atletiekvereniging de Kieviten

Compleet programma, goed in gebruik en een goede en prettige dienstverlening.

Peter de Bouter

Penningmeester, Schaatvereniging Utrecht

AllUnited, een prachtig geïntegreerd systeem voor verenigingen. Makkelijk te leren en te bedienen voor alle leden binnen de vereniging.

Lees zijn verhaal

Peter Bos

Penningmeester, PAC Rotterdam

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Elke maand onze laatste update!

Continue doorontwikkeling

Bij AllUnited zijn we met 25 dedicated werknemers continue aan het doorontwikkelen. Zo helpen we jouw vereniging met het verbeteren van administratieve communicatieve en organisatorische processen. Bekijk hieronder een greep uit de toekomstige ontwikkelingen of meld je aan op onze nieuwsbrief.

Planning:

Drag and drop plannen
 • Deelnemers bij lessen
 • Lessen bij accommodaties
Verbeteren digitale presentie
 • Persoonlijke web profiel
 • App
Zoek een loopmaatje
 • Persoonlijke web profiel
 • App

Reeds opgeleverd:

Juni 2020: Diploma's, trainerslicenties en juty brevetten

Verbeterde mogelijkheden om de Nijntje diploma, diverse trainerslicenties en jury brevetten vast te leggen bij al jouw relaties.

Mei 2020: Wachtlijsten en proeflessen

Stel per les een maximum in. Is het maximum bereikt, wordt er automatisch een wachtlijst gecreëerd. Naast een wachtlijst is het ook mogelijk om bij een les proeflessen/introducees toe te staan. Je kan het aantal bepalen maar ook welke gegevens een introducee dient achter te laten. Zo kan je op jouw gewenste manier de introducee benaderen en enthousiasmeren om bij jouw vereniging lid te worden.

April 2020: Digitale presentie voor trainers

Trainers zijn in staat om via de ledenmodule de digitale presentie van hun eigen lessen te voeren. Tevens kan een vereniging besluiten om leden ook de mogelijkheid te geven hun presentie door te geven.

Maart 2020: Leg uitgaande communicatie vast

‘Waar kan ik nagaan wanneer er naar een lid een bepaald bericht is verstuurd?’ bleek een prettige uitbreiding van onze mogelijkheden.

 

En wens je jouw financiële communicatie slechts inzichtelijk te maken voor jullie financieel verantwoordelijke(n), dan hebben we hier in de autorisaties ook gelijk rekening mee gehouden.

 

Het is nu mogelijk om dit via een logboek bij te houden voor de volgende communicatiemiddelen:

 • Verzonden e-mails
 • Verzonden facturen
 • Verzonden nieuwsbrieven
 • Eigen notities van bijvoorbeeld telefonisch gemaakte afspraken

 

Februari 2020: Akkoordverklaring bij lessen
Vanuit de AVG is een akkoordverklaring verplicht bij het inschrijven op lessen of evenementen. Bij de inschrijvingen zie je nu per deelnemer op welke verklaring er akkoord is gegeven. Schrijft een lid zich in voor lessen in het nieuwe seizoen (of extra lessen in het huidige seizoen) en heeft het lid akkoord gegeven op een oudere versie? Dan wordt het lid gevraagd om met de nieuwe verklaring akkoord te gaan.
Januari 2020: Factureren op lesuur

Een belangrijke stroom binnen het factureren betreffen de lessen. Hier spelen nog wel eens complexe facturatie regels, die zelfs over verschillende lestypes heen een behoorlijke hoeveelheid werk opleveren voor de penningmeester. Vandaar dat wij deze facturatie regels automatiseren zodat de penningmeester dit niet handmatig hoeft te corrigeren. Scheelt weer tijd!

Nu mogelijk – facturatie op basis van: het aantal lessen, tijdsduur van de lessen (ook met lessen van afwijkende tijdsduur), een persoonlijke staffel (bijv. 1e uur € 50, 2e uur € 45, 3e uur € 45, 4e uur € 38, etc.) of individuele presentie.

December 2019: Persoonlijke betalingstermijnen

Een belangrijke stroom binnen het factureren betreffen de lessen. Hier spelen nog wel eens complexe facturatie regels, die zelfs over verschillende lestypes heen een behoorlijke hoeveelheid werk opleveren voor de penningmeester. Vandaar dat wij deze facturatie regels automatiseren zodat de penningmeester dit niet handmatig hoeft te corrigeren. Scheelt weer tijd!

Nu mogelijk – facturatie op basis van: het aantal lessen, tijdsduur van de lessen (ook met lessen van afwijkende tijdsduur), een persoonlijke staffel (bijv. 1e uur € 50, 2e uur € 45, 3e uur € 45, 4e uur € 38, etc.) of individuele presentie.

November 2019: iDeal voor inschrijfgeld (wachtlijst) + Massaal anonimiseren oud-leden
iDeal voor inschrijfgeld (wachtlijst)
Een aantal gymnastiekverenigingen hanteren inschrijfgeld alvorens potentiële leden op de wachtlijst worden gezet. De betalingswijze iDeal verzorgt dat het inschrijfgeld al binnen is en achteraf geen factuur of betaling meer benodigd is.

Massal anonimiseren oud-leden
Sommige verenigingen wensen hun oud-leden op te schonen vanaf een bepaalde datum. Via massaal anonimiseren is dit nu mogelijk gemaakt.

Oktober 2019: Splitsen van lessen en evenementen + Meer mogelijkheden contributiesleutels bij toegestane groepen
Splitsen van lessen en evenementen
Vanuit de wensen van gymnastiekverenigingen bleek dat lessen en evenementen beter gesplitst kan worden om toekomstige wensen en autorisaties aan te kunnen. Deze ontwikkeling hebben we, met het oog op de toekomst, alvast doorgevoerd.

Meer mogelijkheden contributiesleutels bij toegestane groepen
Binnen een contributiesleutel kunnen meerdere regels spelen, maar binnen toegestane groepen was dit nog beperkter. Ook bij de toegestane groepen beschikken we nu ook over mogelijkheden om meerdere regels toe te passen (“AND”) of één van de regels toe te passen (“OR”).

Overstappen? Snel en makkelijk!

Stap 1: Vraag demo aan

Bekijk de video en vraag een demo aan. Je ontvangt meteen meer informatie per mail. 

Stap 2: Online meeting inplannen

Wil je meer informatie of een online meeting? Dan plannen we deze in. 

Stap 3: Wij helpen je op weg!

De behoeften en wensen vanuit de vereniging brengen we in kaart, vervolgens komen we met een plan en offerte. 

FAQs

Veelgestelde vragen over AllUnited

Is er een koppeling met de KNSB?
Ja AllUnited heeft een koppeling met de KNSB. Dit houdt in dat de nieuwe leden, mutaties en afmeldingen worden doorgezet naar de KNSB.
Welke gegevens worden er met de KNSB uitgewisseld?

AllUnited wisselt namens de club/vereniging onderstaande data uit met de KNSB via HTTPS of SFTP. Deze heeft als doel om deze gegevens van leden automatisch synchroon te laten lopen bij de KNSB. De club/verenigingsdata bij AllUnited staat opgeslagen in 2 verschillende datacentra in Nederland.

Persoonsgegevens:
Voornaam
Voorletters
Voorvoegsel
Achternaam
Geslacht
Geboortedatum

NAW gegevens:
Straat
Huisnummer
Toevoeging
Postcode
Plaats
Land

Contact gegevens:
Email
Telefoon
Mobiel

Functies:
Functie
E-mail functie
Ingangsdatum
Einddatum

Is AllUnited AVG Proof?
Ja AllUnited is volledig AVG proof. Lees hier: https://www.allunited.nl/avg/ hoe wij omgaan met de AVG.
Moet ik per se een website aanschaffen als mijn huidige site nog functioneert?
Nee, het is niet nodig om direct te kiezen voor ons meest uitgebreide pakket. De ervaring leert dat de meeste atletiekclubs in eerste instantie kiezen voor ons Club Admin pakket i.c.m. de ledenmodule en de ClubApp.