Beheer jouw

vereniging of stichting

met AllUnited

Naast sportverenigingen werken er tientallen andere organisaties met een AllUnited oplossing. Denk aan de zorg, ouderenverenigingen, businessclubs, personeelsverenigingen, bonden en nog veel meer. AllUnited is namelijk multi inzetbaar en slim te configureren naar jouw wensen. Daarnaast bieden we maatwerk oplossingen om verenigingen nog beter te ontzorgen.

Wil je weten wat we voor jouw vereniging kunnen doen? Neem dan contact met ons op of bekijk de onderstaande voorbeelden.

Hoe wij het

verschil maken

Met oprechte intenties

AllUnited is opgestart in 2002 door ondernemende leden met een achtergrond in finance, techniek en communicatie. Wij willen werkzaamheden van vrijwilligers structureren en drastisch verminderen; dat terwijl professionaliteit en plezier toenemen.

Met een toekomstbestendig fundament

Wij geloven dat de digitale transformatie nog maar net is begonnen en nieuwe innovaties continue optimalisatie afdwingen. Om dat mogelijk te maken hebben we strategisch geïnvesteerd in het fundament van AllUnited: de leden- en financiële administratie.

Met support door experts

Weet dat AllUnited altijd voor je klaar staat; niet met een call-center student, maar met échte experts.

> Bekijk wie je verder helpen

Door samen te werken

AllUnited zoekt elke dag naar mogelijkheden om te verbeteren. Wij zien gebruikerservaringen als de brandstof voor vooruitgang. De samenwerking met verenigingen is procesmatig geborgen in de doorontwikkeling van onze oplossing.

Met transparante kosten

Het financieel besturen van een vereniging of stichting is niet makkelijk. Je hebt daarbij geen behoefte aan plotselinge tegenvallers. Daarom is de pricing van AllUnited niet alleen scherp; deze is ook helder. Je wordt niet met verborgen kosten geconfronteerd. Beloofd!

Voorbeelden uit de praktijk

Slow Food is een wereldwijde voedselbeweging die zich inzet voor een good, clean en fair voedselsysteem.

Bijzonder: Bij Slow Food administreren ze de leden op landelijk niveau, maar de diverse onderliggende “subonderdelen” zoals Slow Food Amsterdam hebben een eigen beheer met administratie en communicatie mogelijkheden naar hun eigen leden. Ook kun je per regio evenementen aanmaken in het systeem. Een maatwerk website zorgt voor passende communicatie. Verder leveren we naast software ook financiële dienstverlening aan Slow Food.

Le Champion is een van de grootste sportverenigingen van Nederland met 20.000 leden en jaarlijks 200.000 deelnemers. Leden passen hun gegevens online aan via een Le Champion web portal.

Bijzonder: Bij Le Champion kunnen leden zich inschrijven op diverse onderdelen en een goedkoper adres-lidmaatschap hebben. Een slim inschrijfformulier met diverse checks, gekoppeld aan iDeal zorgt voor een foutloos en snel proces.

Imkers Nederland kent verschillende afdelingen verspreid over een groot deel van Nederland. Elke afdeling heeft een eigen administratie.

Bijzonder: AllUnited faciliteert een administratie op landelijk niveau maar zorgt ook voor een administratie voor de onderliggende clubs zodat er één ledenadministratie is.

KNVTS is de afkorting voor ‘Koninklijke Nederlandse Vereniging van Technici op Scheepvaartgebied’. De KNVTS, gevestigd in Rotterdam, is een vereniging die tot doel heeft om ontwikkelingen te stimuleren in de maritieme techniek.

Bijzonder: AllUnited maakte enkele aanpassingen in de administratie en maakte een maatwerk website.

Baanvereniging Hoorn verhuurt haar schaatsbaan aan schaatsclubs met abonnementen.

Bijzonder: AllUnited maakte een toegangscontrole op basis van abonnementen zodat mensen aan de poort gecontroleerd kunnen worden en toegang krijgen via een QR code die op de telefoon getoond kan worden via de BV Hoorn website.

Dante Rotterdam bestaat al bijna 100 jaar in Rotterdam en heeft inmiddels zo’n 750 leden. Met een uitgebreid programma van Italiaanse taallessen voor beginners en (ver) gevorderden.

Bijzonder: Dante gebruikt AllUnited voor het beheren en de facturatie van alle lessen die de leden volgen. Van inschrijving tot facturatie.

De Koninklijke Nederlandse Vereniging ‘Onze Luchtmacht’ (KNVOL) stelt zich ten doel de interesse te stimuleren voor de militaire luchtvaart in het algemeen en die voor de Koninklijke Luchtmacht in het bijzonder. De KNVOL is 1948 opgericht en vierde het 65-jarig bestaan tegelijk met het jubileumjaar van 100 jaar militaire luchtvaart in Nederland van 1 juli 2013 tot 1 juli 2014.

Bijzonder: De KNVOL heeft meerdere onderdelen in Nederland die een eigen regionale administratie bijhouden en evenementen aanmaken die verschijnen op de landelijke website.

Klantvriendelijke efficiënte organisatie die voor een redelijke prijs fantastische software heeft. Echt een aanrader, ook voor verenigingen met alleen leden en een jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage.

 

Jan Doolhof, Vereniging van Gepensioneerden Koninklijke Volker Wessels Stevin

Niet voor elke

vereniging

AllUnited wil zich duurzaam doorontwikkelen en wil het verschil blijven maken vandaag én morgen. Daarom werken we uitsluitend voor verenigingen met ambities die wij mogelijk kunnen maken. Doorgaans zijn dat verenigingen vanaf 200 tot 21.000 leden. Mogen er ook 100.000 zijn, maar die club bestaat niet.

Onze oplossing groeit

AllUnited biedt de meest complexe en flexibele oplossing voor verenigingsbeheer.
Bekijk de meest gewaardeerde producten en services.

Ledenadministratie

Alle leden, oud-leden, vrijwilligers, sponsoren, trainers en commissies in één online bestand.

Verenigingsorganisatie

Organiseer cursussen, lessen en houdt de vrijwilligersadministratie bij.

b

Digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrieven welke per ontvanger worden samengesteld.

Financiële administratie

Een volledig geïntegreerde financiële administratie inclusief geïntegreerde boekhouding.

ClubApp

Jouw vereniging in je broekzak.

ClubCasting

De oplossing voor gerichte communicatie in het clubhuis.

Verenigingswebsite

Moderne clubwebsite geïntegreerd met de verenigingsadministratie en mobielvriendelijk.

Het aangeboden totaalpakket inclusief ledenadministratie, website en boekhouding werkt naar behoren en ontwikkelt zich steeds meer als een solide oplossing. De service op het gebied van conversie vanuit het legacy systeem was voor onze vereniging voldoende. De snelheid van de afhandeling van tickets door AllUnited is voldoende.

Hendrik Gelijk, OSV NAM

Neem

contact

met ons

op

Ik wil een demo aanvragen