Voor vandaag en morgen

Dé oplossing voor jouw vereniging of stichting

Naast sportverenigingen werken er tientallen andere organisaties met een AllUnited oplossing. Denk aan de zorg, ouderenverenigingen, businessclubs, personeelsverenigingen, bonden en nog veel meer. AllUnited is namelijk multi inzetbaar en slim te configureren naar jouw wensen. Daarnaast bieden we maatwerk oplossingen om verenigingen nog beter te ontzorgen.

Vanaf €0,84 een moderne en veilige oplossing

Leg eenvoudig relaties vast, voeg je functies toe, maak een planning, stuur je facturen en communiceer via jouw ClubApp.

Als eerste over de streep met AllUnited

Al meer dan 10 jaar maakt AllUnited het leven van vrijwilligers makkelijker. Naast een uitgebreid ledenadministratie systeem biedt onze dienstverlening ook de mogelijkheid om taken aan ons uit te besteden. Denk hierbij aan het innen van je facturen, het opmaken van jaarrekeningen of het aanmaken van trainingsschema’s. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Gebruikerswensen zijn onze brandstof. AllUnited ontwikkelt, leert en optimaliseert. Elke dag weer.

Bespaar tijd en til jouw vereniging/ stichting naar een hoger niveau

AllUnited helpt verenigingen en stichtingen met het verbeteren van administratieve communicatieve en organisatorische processen, zodat de club makkelijker bestuurbaar wordt en de verbinding met leden verbeterd.

Onze meest gewaardeerde oplossingen

Relatie administratie

Alle leden, vrijwilligers, trainers, sponsoren en relaties in één online bestand

Financiele administratie

Een volledig financiële administratie inclusief boekhouding.

Lessen planning

Plan lessen in op verschillende locaties en werk met wachtlijsten en proeflessen

Diensten planner

Maak (bar)roosters, laat vrijwilligers zichzelf indelen en stuur reminders.

Geïntegreerde website

Moderne clubwebsite geïntegreerd met de administratie

ClubApp

Een applicatie die dichter bij de gebruiker staat en het clubgevoel versterkt

Digitale nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven welke per ontvanger worden samengesteld

ClubCasting

De oplossing voor gerichte communicatie in het clubhuis en de kleedkamers

CRM

Leg alle uitgaande communicatie vanuit jouw administratie per relatie vast

Rapportagetool

De uitgebreide rapportage tool zorgt voor inzicht en overzicht.

z

Automatische berichtgeving

Het systeem stuurt automatisch berichten uit.

Functies en commissies

Beheer je commissies, bestuur en alle andere vrijwilligers

Events

Organiseer events of workshops inclusief iDeal betalingen

Beoordelen

Beoordeel zwemlessen, prestaties, teams, lessen, oefeningen en meer
Z

Digitale presentie

Houdt de presentie digitaal bij van de lesgroepen of de individuele atleten

Baan reserveren

Reserveringssysteem geïntegreerd met de website en de ClubApp. Afhangbord

Of kies uit andere slimme modules zoals:

Agenda’s, Documentenbeheer, Diploma’s, Kluis,
Scheidsrechters en veel meer.

Onze pakketten

Eenvoudig administreren, organiseren en communiceren in één pakket

Club Starter

€0,84

PER LID/JAAR
+ Jaarlijks € 120,–

De basis van de administratie begin met de relatieadministratie. AllUnited biedt de meest uitgebreide relatieadministratiesoftware op de markt, tegen een zeer scherpe prijs. Alle leden, oud-leden, vrijwilligers, sponsoren, trainers en commissies in één online bestand. Met handige inschrijfformulieren. Snel, eenvoudig en geld besparend.

Club Admin

€0,84

PER LID/JAAR
+ Jaarlijks € 444,–

Bovenop de ledenadministratie kan de vereniging ook gebruik maken van de financiële functionaliteiten van het AllUnited Club Starter pakket. Denk aan gemakkelijk online factureren en aanmanen, maar ook aan het inlezen van bankbestanden die automatisch worden vereffend. Bovendien kan je eenvoudig evenementen, trainingen of andere incidentele zaken in rekening brengen. Allemaal automatisch en geïntegreerd.

Club Manager

€1,56

PER LID/JAAR
+ Jaarlijks € 540,–

Complementteer jullie systeem met onze communicatie, organisatie- en planningsmogelijkheden. Communicatie, events, sponsors, vrijwilligersdiensten, plannen en reserveren, beoordelingen en nog veel meer. Een totaaloplossing voor elk type vereniging.

Extra modules (tegen betaling)

Extra module: API

Als vereniging sla je allerlei data op binnen AllUnited. Deze data is soms zeer waardevol om te gebruiken binnen andere software, websites of apps. AllUnited beschikt binnen haar brede scala van functionaliteit over een Json API waarmee allerlei data uit AllUnited richting andere applicaties gecommuniceerd kan worden. Een ideaal verlengstuk om op andere plekken ook gebruik te maken van jouw club data.

Extra module: ClubApp

ClubApp Start
De ClubApp Start is de tool om je leden te bereiken! Toon nieuwsberichten en verstuur automatische notificatie bij het plaatsen van nieuwe berichten. Laat je leden mutaties doorgeven, toon je clubagenda en integreer jouw social media kanalen.

 

ClubApp Plus
Ga de interactie met jouw leden aan via de ClubApp Plus. Laat leden reageren op nieuwsberichten, maak een pol aan en laat leden momenten met elkaar delen via foto’s en berichten.

 

ClubApp Premium
ClubApp Premium is de derde variant waarin de informerende mogelijkheden van ClubApp Start en de interactieve mogelijkheden van ClubApp Plus zijn meegenomen. ClubApp Premium verzorgt dat de vereniging over een eigen ClubApp beschikt in de Apple en Google Stores.

Extra module: ClubCasting

AllUnited biedt een geïntegreerde ClubCasting (narrowcasting) en je kan een onbeperkt aantal schermen aansturen. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je een boodschap uitzendt. Met ClubCasting krijg je een extra waardevol instrument om met leden en bezoekers te communiceren. Daarbij biedt het sponsoren extra ruimte.

 

Eenmalige kosten: € 375,–
Kosten per scherm per maand: € 15,–

Extra module: iDeal

Met de iDeal-module kan je nu nog eenvoudiger de gymnastiek lidmaatschapsgelden, abonnementen, sponsorgelden, contributies e.d. innen. De module voegt simpele betaallinks toe aan:
• Pdf-facturen en e-mails
• De persoonlijke pagina op de clubwebsite
• De ledenmodule

 

Met de iDeal-module wordt het innen van gelden een stuk eenvoudiger. Je hebt wel een payment provider nodig die de iDeal-betalingen voor je af gaat handelen. We koppelen op dit moment met Pay.nl en Rabobank online kassa.

Extra module: Ledenmodule

Werkt jullie vereniging met een AllUnited Club Admin en zijn jullie tevreden met de huidige externe website, maar willen jullie wel voldoen aan de AVG regels? Dan is onze ledenmodule een geschikte oplossing. Een ideaal verlengstuk waar leden toegang krijgen tot hun data en waarbij de mogelijkheid kan worden gegeven om eigen gegevens te beheren, inzage in eigen facturen te geven of privacy instellingen aan te passen.

Voordelen ten opzichte van andere aanbieders

alles eenvoudiger

  • Continue doorontwikkeling & updates
  • Cloudoplossing
  • Een echte app, geen webversie
  • Enige pakket voor individuele sporters!
  • Baan en trainings overzichten
  • Modern lesbeheer
  • Makkelijke rapportages draaien
  • Marketingtools
  • Online support

Wat zeggen onze gebruikers?

Klantvriendelijke efficiënte organisatie die voor een redelijke prijs fantastische software heeft. Echt een aanrader, ook voor verenigingen met alleen leden en een jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage.

Jan Doolhof

Penningmeester, Vereniging van Gepensioneerden Koninklijke Volker Wessels Stevin

Het aangeboden totaalpakket inclusief ledenadministratie, website en boekhouding werkt naar behoren en ontwikkelt zich steeds meer als een solide oplossing. De service op het gebied van conversie vanuit het legacy systeem was voor onze vereniging voldoende. De snelheid van de afhandeling van tickets door AllUnited is voldoende.

Hendrik Gelijk

Penningmeester, OSV NAM

We zijn nu het 3e jaar bezig met AllUnited. De eenvoud waarmee de facturen aangemaakt worden en de ontvangsten via de bank verwerkt worden is gewoon grandioos. Ik zou zeggen verenigingen verenig u en ga over op AllUnited.

Gerard Groenestein

Penningmeester, Nederlandse Bearded Collie Club

Voorbeelden uit de praktijk

Bij AllUnited zoeken wij altijd naar de beste oplossing voor jouw vereniging/stichting wat soms leidt tot interessante constructies of ontwikkelingen. Onderstaand staan een aantal van deze constructies beschreven.

Le Champion

Le Champion is een van de grootste sportverenigingen van Nederland met 20.000 leden en jaarlijks 200.000 deelnemers. Leden passen hun gegevens online aan via een Le Champion web portal.

 

Bij Le Champion kunnen leden zich inschrijven op diverse onderdelen en een goedkoper adres-lidmaatschap hebben. Een slim inschrijfformulier met diverse checks, gekoppeld aan iDeal zorgt voor een foutloos en snel proces.

Imkers Nederland

Imkers Nederland kent verschillende afdelingen verspreid over een groot deel van Nederland. Elke afdeling heeft een eigen administratie.

 

AllUnited faciliteert een administratie op landelijk niveau maar zorgt ook voor een administratie voor de onderliggende clubs zodat er één ledenadministratie is.

Koninklijke Nederlandse Vereniging van Technici op Scheepvaartgebied

De Koninklijke Nederlandse Vereniging van Technici op Scheepvaartgebied gevestigd in Rotterdam, is een vereniging die tot doel heeft om ontwikkelingen te stimuleren in de maritieme techniek.

 

AllUnited maakte enkele aanpassingen in de administratie en maakte een maatwerk website.

Baanvereniging Hoorn

Baanvereniging Hoorn verhuurt haar schaatsbaan aan schaatsclubs met abonnementen.

 

Baanvereniging Hoorn werkt met verschillende schaatsclubs waarbij iedere club haar abonnementhouders via een upload in AllUnited inlaad. Bij iedere upload wordt er ontdubbeld. Hierdoor kan de baanvereniging de abonnementen factureren richting de clubs en kunnen de clubs de abonnementen aan de clubleden verstrekken. Omdat de baanvereniging met zoveel verschillende clubs en abonnementen werkt is een toegangscontrole van essentieel belang. Daarom ontwikkelde AllUnited een toegangscontrole op basis van abonnementen, zodat mensen aan de poort gecontroleerd kunnen worden en toegang krijgen via een QR-code die op de telefoon getoond kan worden via de BV Hoorn website of in de ClubApp.

Dante Alighieri Rotterdam

Dante Alighieri Rotterdam bestaat al bijna 100 jaar in Rotterdam en heeft inmiddels zo’n 750 leden. Met een uitgebreid programma van Italiaanse taallessen voor beginners en (ver) gevorderden.

 

Dante gebruikt AllUnited voor het beheren en de facturatie van alle lessen die de leden volgen. Van inschrijving tot facturatie.

Koninklijke Nederlandse Vereniging ‘Onze Luchtmacht

De Koninklijke Nederlandse Vereniging ‘Onze Luchtmacht’ (KNVOL) stelt zich ten doel de interesse te stimuleren voor de militaire luchtvaart in het algemeen en die voor de Koninklijke Luchtmacht in het bijzonder. De KNVOL is 1948 opgericht en vierde het 65-jarig bestaan tegelijk met het jubileumjaar van 100 jaar militaire luchtvaart in Nederland van 1 juli 2013 tot 1 juli 2014.

 

De KNVOL werkt met landelijke districten en factureert alle leden persoonlijk. Leden worden lid van de KNVOL. De districten kunnen hun ledenlijsten zien, maar zelf niet de administratie voeren. Districten kunnen wel zelf evenementen aanmaken die verschijnen op de landelijke website.

Overstappen? Snel en makkelijk!

Stap 1: Vraag demo aan

Bekijk de video en vraag een demo aan. Je ontvangt meteen meer informatie per mail. 

Stap 2: Online meeting inplannen

Wil je meer informatie of een online meeting? Dan plannen we deze in. 

Stap 3: Wij helpen je op weg!

De behoeften en wensen vanuit de vereniging brengen we in kaart, vervolgens komen we met een plan en offerte.