Alles voor de atletiekvereniging van vandaag

AllUnited is dé cluboplossing voor hardloop- en atletiekverenigingen. De oplossing voor iedere club die vanuit haar eigen identiteit opzoek is naar eenvoudigere processen, betere verbinding, altijd en overal. De kracht van AllUnited ligt in de volledige integratie van een gespecialiseerde verenigingsadministratie met een Club Management Systeem, clubwebsite & ClubApp. Toegankelijk via alle apparaten. Eenvoud en plezier, daar geloven wij in. Samen met onze clubs maken wij steeds meer mogelijk.

AllUnited koppelt met de KNAU ledenadministratie en is OMNI geschikt!

Klaar voor een Head start?

Met AllUnited neem je als vereniging een stap vooruit. Met het systeem maak je de vereniging professioneler en klaar voor de toekomst. Daarbij zorg je voor meer continuïteit & veiligheid. En iedereen op je club wordt er mee geholpen. Van penningmeester en ledenadministratie tot trainers en de sponsorcommissie. En vergeet ook de leden niet! Zij hebben altijd en overal toegang tot het laatste verenigingsnieuws en hun lessen trainingen en meer.

Waarom AllUnited voor mijn atletiekvereniging?

Ons pakket groeit en onze visie op atletiek spreekt aan! Is jouw vereniging al klaar voor de toekomst? Binnenkort bieden wij het grootste onafhankelijke sportplatform met mobiele apps, koppelingen en handige dienstverlening, zodat jouw vereniging toekomstbestendig en onderscheidend is. Met coole partners die jij en jouw club nog meer verenigingsoplossingen bieden.

Altijd in verbinding met jouw leden

Communicatie is essentieel en bepalend voor elke succesvolle atletiekclub. Daarom bieden wij als eerste op de atletiekmarkt mobiel vriendelijke websites aan, gekoppeld aan jouw systeem. Clubnieuws bekijken, competitie-uitslagen opvragen, inschrijven voor evenementen, bardienstenplanner & nog veel meer.

Wekelijks nieuwe features en de coolste Atletiek ClubApp

AllUnited biedt de meest complete oplossing voor atletiekverenigingen. Wij bieden nu al volledige leden- en vrijwilligersadministratie, de meest uitgebreide financiële administratie, evenementen, sponsormodule, laddercompetitie, (baan & locatie) reserveringen, atletiektrainingen, coachingmodule, nieuwsbrieven, sms, push notificaties, een mobielvriendelijke website, clubcasting, de atletiek ClubApp en nog veel meer.

No Worries, wij nemen graag werk uit handen

Even geen invulling voor de penningmeestersfunctie? AllUnited No Worries is een extra service waarbij we de uitvoerende financiële taken van de penningmeester met betrekking tot facturatie & debiteurenadministratie grotendeels overnemen. Wij doen dit volledig binnen jouw eigen pakket! De club behoudt altijd het overzicht wat er gebeurt.

Koppeling met de Atletiekunie

De uitgebreide ledenadministratie (gekoppeld aan de Atletiekunie) en de complete financiële administratie, maakt AllUnited tot het pakket voor de Nederlandse atletiekvereniging.

Prijsvriendelijk

AllUnited hanteert al jaren verenigingsvriendelijke prijzen.

AllUnited, een prachtig geïntegreerd systeem voor verenigingen. Makkelijk te leren en te bedienen voor alle leden binnen de vereniging.

- Peter Bos, PAC Rotterdam -

De service desk van AllUnited is goed ingericht: er wordt snel gereageerd en de medewerkers denken mee met de situatie van jouw vereniging. Daarom zijn zij sterk in hun dienstverlening.

- Carl Weijer, Omnia 2000 -

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Share This