Beheer jouw Atletiekvereniging met AllUnited

AllUnited is Atletiekunie-gecertificeerd. Het is de snelst groeiende en meest veelzijdige beheeroplossing voor atletiekverenigingen in Nederland. Nu al maken we het verschil voor meer dan 100 atletiekverenigingen en loopgroepen. We verhogen plezier en besparen tijd en kosten.

Hoe wij het verschil maken

Met oprechte intenties

AllUnited is opgestart in 2002 door ondernemende leden met een achtergrond in finance, techniek en communicatie. Wij willen werkzaamheden van vrijwilligers structureren en drastisch verminderen; dat terwijl professionaliteit en plezier toenemen.

 

Met een toekomstbestendig fundament

Wij geloven dat de digitale transformatie nog maar net is begonnen en nieuwe innovaties continue optimalisatie afdwingen. Om dat mogelijk te maken hebben we strategisch geïnvesteerd in het fundament van AllUnited: de leden- en financiële administratie.

Met focus op verenigingen

AllUnited is trotse partner van de Atletiekunie; Hoe service gericht de bond ook is; haar belangen lopen niet altijd synchroon met die van haar leden. Wij zoeken een balans en stellen het verenigingsbelang centraal bij alles wat wij ontwikkelen.

Door samen te werken

AllUnited zoekt elke dag naar mogelijkheden om te verbeteren. Wij zien gebruikerservaringen als de brandstof voor vooruitgang. De samenwerking met verenigingen is procesmatig geborgen in de doorontwikkeling van onze oplossing.

Met transparante kosten

Een vereniging heeft geen winstoogmerk. Dat maakt het financieel besturen van een vereniging niet makkelijker. Bij gebrek aan buffers is er nauwelijks ruimte voor tegenvallers. Daarom is de pricing van AllUnited niet alleen scherp; deze is ook helder. Je wordt niet met verborgen kosten geconfronteerd. Beloofd!

Met support door experts

Weet dat AllUnited altijd voor je klaar staat; niet met een call-center student, maar met échte experts.

> Bekijk wie je verder helpen

Mijn complimenten naar AllUnited als organisatie en speciaal naar Bea Logtenberg. Zij heeft mij geholpen gedurende het traject en al mijn vragen beantwoord. Sommige antwoorden kreeg ik zelfs maandagavond laat nog binnen. Welke vraag ik ook stelde ze werden altijd volledig en duidelijk beantwoord.

Tim de Hoog – A.T.V. Scorpio

Lees zijn verhaal

Niet voor elke vereniging

AllUnited wil zich duurzaam doorontwikkelen en wil het verschil blijven maken vandaag én morgen. Daarom werken we uitsluitend voor verenigingen met ambities die wij mogelijk kunnen maken. Doorgaans zijn dat verenigingen vanaf 200 tot 21.000 leden.. Mogen er ook 100.000 zijn, maar die club bestaat niet.

Share This