AllUnited is KNLTB-gecertificeerd. Het is de snelst groeiende en meest veelzijdige beheeroplossing (multiracket ready) voor tennisverenigingen in Nederland. Nu al maken we het verschil voor ruim 250 tennisclubs en 200.000 leden. We verhogen plezier. We besparen tijd en kosten.

Lees de blog van TV Spitsbergen

Door bestuurders, voor bestuurders

AllUnited is opgestart in 2002 door ondernemende clubbestuurders met een achtergrond in finance, techniek en communicatie. Doel: werkzaamheden van vrijwilligers structureren en drastisch verminderen; terwijl professionaliteit en plezier toenemen.

Een steviger fundament bestaat niet

Wij geloven dat de digitale transformatie nog maar net is begonnen en nieuwe innovaties continue optimalisatie afdwingen. Om dat mogelijk te maken hebben we strategisch geïnvesteerd in het fundament van AllUnited: de leden- en financiële administratie. Een steviger fundament bestaat niet.

Met focus op verenigingen

AllUnited is trotse partner van de KNLTB; Hoe servicegericht de bond ook is, haar belangen lopen niet altijd synchroon met die van haar leden. Wij zoeken balans en stellen het verenigingsbelang centraal bij alles dat we ontwikkelen.

Door samen te werken

AllUnited zoekt elke dag naar mogelijkheden om te verbeteren. Wij zien gebruikerservaringen als de brandstof voor vooruitgang. De samenwerking met verenigingen is procesmatig geborgen in de doorontwikkeling van onze oplossing.

Met transparantie

Een vereniging heeft geen winstoogmerk. Dat maakt het financieel besturen van een vereniging niet makkelijker. Bij gebrek aan buffers is er nauwelijks ruimte voor tegenvallers. Daarom is de pricing van AllUnited niet alleen scherp; deze is ook helder.

Je wordt niet met verborgen kosten geconfronteerd. Beloofd!

Met support door experts

Weet dat AllUnited altijd voor je klaar staat; niet met een call-center student, maar met échte experts.

Bekijk wie jou verder helpen

Door waar te maken wat we beloven

AllUnited staat voor transparantie en doen wat je belooft. We geloven niet valse beloftes en dat vertrouwen wordt gevoed met openheid en het nemen van verantwoordelijkheid. Het resultaat is loyaliteit. Het afgelopen jaar hebben slechts drie verenigingen afscheid genomen.

Niet voor elke vereniging

AllUnited wil zich duurzaam doorontwikkelen en wil het verschil blijven maken vandaag én morgen. Daarom werken we uitsluitend voor verenigingen met ambities die wij mogelijk kunnen maken. Doorgaans zijn dat verenigingen vanaf 300 tot 21.000 leden.. Mogen er ook 100.000 zijn, maar die club bestaat niet.

Onze oplossing groeit

AllUnited biedt de meest complete en flexibele oplossing voor verenigingsbeheer.

Bekijk de meest gewaardeerde producten en services.

AllUnited biedt de meest complete oplossing voor tennisverenigingen op dit moment in de markt als onafhankelijke aanbieder

- Andy Schuurman, TV Barendrecht -

Doorslaggevend in onze keuze was dat wij merkte dat AllUnited een compleet systeem biedt dat ook is voorbereid op de toekomst.

- Stefan Huibers, TV Spitsbergen -

Share This