Voor vandaag en morgen

Dé oplossing voor jouw tennisvereniging

AllUnited is KNLTB-gecertificeerd. Het is de snelst groeiende en meest veelzijdige beheeroplossing voor tennisverenigingen multiracket ready in Nederland. Nu al maken we het verschil voor ruim 250 tennisclubs en 200.000 leden. We verhogen plezier. We besparen tijd en kosten. Is jouw tennisvereniging al toekomstproof?

Vanaf € 0,84 per lid een moderne en veilige oplossing

Leg eenvoudig relaties vast, voeg je functies toe, maak een lesplanning, stuur je facturen, laat banen reserveren, maak een bardienstplanning en communiceer via jouw ClubApp.

GRATIS

Digitaal afhangbord ‘Advantage’

Een digitaal afhangbord moet meer zijn dan een online reserveringssysteem van banen. Advantage is slim en maakt het leven van vrijwilligers makkelijker. Speel in op de behoeftes van je leden en optimaliseer de bezettingsgraad van de tennisbanen. Daarnaast is Advantage een unieke manier om je sponsoren te etaleren! Gebruikerswensen zijn onze brandstof. AllUnited ontwikkelt, leert en optimaliseert. Elke dag weer.

Reserveer vanuit huis of waar je ook bent.

Of eenvoudig op de club

Bespaar tijd en til jouw vereniging naar een hoger niveau

AllUnited helpt tennisverenigingen met het verbeteren van administratieve communicatieve en organisatorische processen, zodat de club makkelijker bestuurbaar wordt en de verbinding met leden verbeterd.

Onze meest gewaardeerde oplossingen

Relatie administratie

Alle leden, vrijwilligers, trainers, sponsoren en relaties in één online bestand

Financiele administratie

Een volledig financiële administratie inclusief boekhouding.

Lessen planning

Plan lessen in op verschillende locaties en werk met wachtlijsten en proeflessen

Diensten planner

Maak (bar)roosters, laat vrijwilligers zichzelf indelen en stuur reminders.

Geïntegreerde website

Moderne clubwebsite geïntegreerd met de administratie

ClubApp

Een applicatie die dichter bij de gebruiker staat en het clubgevoel versterkt

Digitale nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven welke per ontvanger worden samengesteld

ClubCasting

De oplossing voor gerichte communicatie in het clubhuis en de kleedkamers

CRM

Leg alle uitgaande communicatie vanuit jouw administratie per relatie vast

Rapportagetool

De uitgebreide rapportage tool zorgt voor inzicht en overzicht.

z

Automatische berichtgeving

Het systeem stuurt automatisch berichten uit.

Functies en commissies

Beheer je commissies, bestuur en alle andere vrijwilligers

Events

Organiseer events of workshops inclusief iDeal betalingen

Beoordelen

Beoordeel zwemlessen, prestaties, teams, lessen, oefeningen en meer
Z

Digitale presentie

Houdt de presentie digitaal bij van de lesgroepen of de individuele atleten

Baan reserveren

Reserveringssysteem geïntegreerd met de website en de ClubApp. Afhangbord

Onze Tennisclub pakketten

Eenvoudig administreren, organiseren en communiceren in één pakket

Club Starter

VANAF

€0,84

PER LID/JAAR

De basis van de administratie begin met de relatieadministratie. AllUnited biedt de meest uitgebreide relatieadministratiesoware op de markt, tegen een zeer scherpe prijs. Alle leden, oud-leden, vrijwilligers, sponsoren, trainers en commissies in één online bestand. Met handige inschrijfformulieren. Snel, eenvoudig en geld besparend.

Club Admin

VANAF

€0,84

PER LID/JAAR

Bovenop de ledenadministratie kan de vereniging ook gebruik maken van de financiële functionaliteiten van het AllUnited Club Starter pakket. Denk aan gemakkelijk online factureren en aanmanen, maar ook aan het inlezen van bankbestanden die automatisch worden vereffend. Bovendien kan je eenvoudig evenementen, trainingen of andere incidentele zaken in rekening brengen. Allemaal automatisch en geïntegreerd.

Club Manager

VANAF

€1,20

PER LID/JAAR

Complementteer jullie systeem met onze communicatie, organisatie- en planningsmogelijkheden. Communicatie, events, sponsors, vrijwilligersdiensten, plannen en reserveren, beoordelingen en nog veel meer. Een totaaloplossing voor elk type vereniging.

Extra tennisclub modules (tegen betaling)

Extra module: API

Als vereniging sla je allerlei data op binnen AllUnited. Deze data is soms zeer waardevol om te gebruiken binnen andere software, websites of apps. AllUnited beschikt binnen haar brede scala van functionaliteit over een Json API waarmee allerlei data uit AllUnited richting andere applicaties gecommuniceerd kan worden. Een ideaal verlengstuk om op andere plekken ook gebruik te maken van jouw club data.

Extra module: ClubApp

ClubApp Start
De ClubApp Start is de tool om je leden te bereiken! Toon nieuwsberichten en verstuur automatische notificatie bij het plaatsen van nieuwe berichten. Laat je leden mutaties doorgeven, toon je clubagenda en integreer jouw social media kanalen.

 

ClubApp Plus
Ga de interactie met jouw leden aan via de ClubApp Plus. Laat leden reageren op nieuwsberichten, maak een pol aan en laat leden momenten met elkaar delen via foto’s en berichten.

 

ClubApp Premium
ClubApp Premium is de derde variant waarin de informerende mogelijkheden van ClubApp Start en de interactieve mogelijkheden van ClubApp Plus zijn meegenomen. ClubApp Premium verzorgt dat de vereniging over een eigen ClubApp beschikt in de Apple en Google Stores.

Extra module: ClubCasting

AllUnited biedt een geïntegreerde ClubCasting (narrowcasting) en je kan een onbeperkt aantal schermen aansturen. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je een boodschap uitzendt. Met ClubCasting krijg je een extra waardevol instrument om met leden en bezoekers te communiceren. Daarbij biedt het sponsoren extra ruimte.

Extra module: iDeal

Met de iDeal-module kan je nu nog eenvoudiger de gymnastiek lidmaatschapsgelden, abonnementen, sponsorgelden, contributies e.d. innen. De module voegt simpele betaallinks toe aan:
• Pdf-facturen en e-mails
• De persoonlijke pagina op de clubwebsite
• De ledenmodule

 

Met de iDeal-module wordt het innen van gelden een stuk eenvoudiger. Je hebt wel een payment provider nodig die de iDeal-betalingen voor je af gaat handelen. We koppelen op dit moment met Pay.nl en Rabobank online kassa.

Extra module: Ledenmodule

Werkt jullie vereniging met een AllUnited Club Admin en zijn jullie tevreden met de huidige externe website, maar willen jullie wel voldoen aan de AVG regels? Dan is onze ledenmodule een geschikte oplossing. Een ideaal verlengstuk waar leden toegang krijgen tot hun data en waarbij de mogelijkheid kan worden gegeven om eigen gegevens te beheren, inzage in eigen facturen te geven of privacy instellingen aan te passen.

Voordelen ten opzichte van andere aanbieders

alles eenvoudiger

 • Continue doorontwikkeling & updates
 • De enige echte flexibele afhangoplossing
 • Flexibel in te stellen per baan, lid of tijdsperiode
 • Afhangen via de ClubApp, website of de Terminal in het clubhuis
 • 29 dedicated werknemers
 • Ruim 250 tennisverenigingen aangesloten
 • Makkelijke rapportages draaien
 • Marketingtools
 • Online support

Wat zeggen onze gebruikers?

“Ik heb AllUnited ervaren als een snelle, leuke, vriendelijke, accurate en zeer deskundig bedrijf dat weet wat de gebruikers willen om zo leden meer te bedienen. Verder hebben ze een prima werkend systeem waarin veel mogelijk is. Top voor elkaar!”
Marten Perdok

Vrijwilliger, LTV Randenbroek

AllUnited is onze partner voor de ledenadministratie, de website, de ClubApp, statistieken, online reserveren, ondersteund met een helpdesk. Wij zijn deze zomer (2020) de meest succesvolle tennisclub van Nederland met 200 nieuwe leden en wij danken AllUnited voor de adequate service! Alsof wij de enige klant zijn.

Paul Kok

Voorzitter, SV Kampong Tennis

“Voor ons is AllUnited prima toegankelijk en bereikbaar. De ondersteuning  is vriendelijk, begripvol en geduldig. De geleverde software en ClubApp past prima bij onze vereniging en voldoet aan onze wensen.Het gebruiksgemak van het AllUnited-pakket voor de diverse commissies en de bediening van het afhangbord is van meerwaarde voor onze Tennisclub.”
Gert van Eijk

Vrijwilliger, HTC Hillegom

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Elke maand onze laatste update!

Continue doorontwikkeling

Bij AllUnited zijn we continue aan het doorontwikkelen. Zo helpen we jouw vereniging met het verbeteren van administratieve communicatieve en organisatorische processen. Bekijk hieronder een greep uit de toekomstige ontwikkelingen.

Planning 2020:

Drag and drop plannen
 • Deelnemers bij lessen
 • Lessen bij accomodaties
Verbeteren digitale presentie
 • Persoonlijke web profiel
 • App
Bardienstenmodule in ClubApp

Het inschrijven van bardiensten verloopt tot op heden enkel via de clubwebsite of ledenmodule. Met deze ontwikkeling wordt het mogelijk dat leden zich ook via de ClubApp kunnen inschrijven voor een bardienst.

Reeds opgeleverd:

Maart 2020: Leg uitgaande communicatie vast

‘Waar kan ik nagaan wanneer er naar een lid een bepaald bericht is verstuurd?’ bleek een prettige uitbreiding van onze mogelijkheden. En wens je jouw financiële communicatie slechts inzichtelijk te maken voor jullie financieel verantwoordelijke(n), dan hebben we hier in de autorisaties ook gelijk rekening mee gehouden. Het is nu mogelijk om dit via een logboek bij te houden voor de volgende communicatiemiddelen:

 • Verzonden e-mails
 • Verzonden facturen
 • Verzonden nieuwsbrieven
 • Eigen notities van bijvoorbeeld telefonisch gemaakte afspraken
Februari 2020: Akkoordverklaring bij lessen
Vanuit de AVG is een akkoordverklaring verplicht bij het inschrijven op lessen of evenementen. Bij de inschrijvingen zie je nu per deelnemer op welke verklaring er akkoord is gegeven. Schrijft een lid zich in voor lessen in het nieuwe seizoen (of extra lessen in het huidige seizoen) en heeft het lid akkoord gegeven op een oudere versie? Dan wordt het lid gevraagd om met de nieuwe verklaring akkoord te gaan.
Januari 2020: Factureren op lesuur
Een belangrijke stroom binnen het factureren betreffen de lessen. Hier spelen nog wel eens complexe facturatie regels, die zelfs over verschillende lestypes heen een behoorlijke hoeveelheid werk opleveren voor de penningmeester. Vandaar dat wij deze facturatie regels automatiseren zodat de penningmeester dit niet handmatig hoeft te corrigeren. Scheelt weer tijd! Nu mogelijk – facturatie op basis van: het aantal lessen, tijdsduur van de lessen (ook met lessen van afwijkende tijdsduur), een persoonlijke staffel (bijv. 1e uur € 50, 2e uur € 45, 3e uur € 45, 4e uur € 38, etc.) of individuele presentie.
Januari 2020 Verbeteren les administratie
 • Factureren op lesuur 
December 2019: Persoonlijke betalingstermijnen
Verenigingen zijn in staat hun eigen betalingstermijnen te realiseren. Een voorbeeld uit de praktijk: jullie seizoen duurt 12 maanden. Vanuit de vereniging is het wenselijk om niet in 12 maandelijkse termijnen de contributie te betalen, maar in 10  termijnen te betalen. Bij de laatste 2 maanden is het innen van contributie dan niet meer nodig, wat bij een eventuele opzegging van een lid nog wel eens tot conflicten leidden tussen vereniging en het toekomstige oud-lid.
November 2019: iDeal voor inschrijfgeld (wachtlijst)

Een aantal verenigingen hanteren inschrijfgeld alvorens potentiële leden op de wachtlijst worden gezet. De betalingswijze iDeal verzorgt dat het inschrijfgeld al binnen is en achteraf geen factuur of betaling meer benodigd is. 

November 2019: Massaal anonimiseren oud-leden

Sommige verenigingen wensen hun oud-leden op te schonen vanaf een bepaalde datum. Via massaal anonimiseren is dit nu mogelijk gemaakt.

Oktober 2019: Splitsen van lessen en evenementen + Meer mogelijkheden contributiesleutels bij toegestane groepen

Splitsen van lessen en evenementen Vanuit de wensen van gymnastiekverenigingen bleek dat lessen en evenementen beter gesplitst kan worden om toekomstige wensen en autorisaties aan te kunnen. Deze ontwikkeling hebben we, met het oog op de toekomst, alvast doorgevoerd.

Meer mogelijkheden contributiesleutels bij toegestane groepen

Binnen een contributiesleutel kunnen meerdere regels spelen, maar binnen toegestane groepen was dit nog beperkter. Ook bij de toegestane groepen beschikken we nu ook over mogelijkheden om meerdere regels toe te passen (“AND”) of één van de regels toe te passen (“OR”).

Overstappen? Snel en makkelijk!

Stap 1: Vraag informatie aan

Samen brengen wij de behoefte/ wensen in kaart en zoeken wij naar de meest geschikte oplossing.

Stap 2: Keuze valt op AllUnited

De overeenkomst(en) worden opgesteld en ondertekend, zodat de implementatie kan starten.

Stap 3: Wij helpen je op weg!

Na het ontvangen van de documenten zullen wij jullie nieuwe systeem naar wens inrichten en ontvangen de gebruikers een korte opleiding.

FAQs

Veelgestelde vragen over AllUnited

Is er een koppeling met de KNLTB?
Ja, AllUnited is een van de twee leveranciers die een koppeling heeft met de KNLTB. Het betreft hier een uitwisseling van de ledendata en de competitie data.
Is er een vergelijkingsdocument tussen de twee leveranciers?

Helaas hebben wij niet een standaard document waarin de vergelijking wordt gemaakt tussen de beide systemen die door de KNLTB worden ondersteund. Dit hebben wij bewust niet, omdat de wensen per organisatie verschillen en beide systemen continue worden doorontwikkeld.

Uiteraard kunnen wij jou wel de voordelen van AllUnited aangeven.

AllUnited is de grootste onafhankelijke vereniging automatiseringssoftware leverancier in Nederland en heeft al ruim 15 jaar haar pakket ontwikkeld voor en met verenigingen. Inmiddels werken er al ruim 850 verenigingen met het pakket, waarvan 250 tennisverenigingen/ parken. Hierin zien wij dat vooral de grotere/ commerciëlere clubs voor ons kiezen, doordat zij andere wensen hebben dan een “standaard” vereniging.

 
Focus op verenigingen/ parken 
Vanzelfsprekend is integratie met de KNLTB belangrijk voor de ledenadministratie en competitiedata, maar onze focus ligt echter 100% op het belang en de identiteit van de vereniging. Daarom kijken wij verder dan alleen KNTLB leden en zijn wij uitermate geschikt voor commerciële parken die ook parkleden hebben en mogelijk nog andere lidmaatschappen aanbieden.
 
 
Geen vereniging is gelijk
Er bestaat niet iets als dé tennisvereniging. Er bestaat daarom ook niets als dé oplossing. Vanuit die visie hebben wij ons Advantage ontwikkeld, het afhangbord van AllUnited dat standaardoplossingen overstijgt. Advantage is dermate flexibel ontwikkeld dat het zich aanpast aan de specifieke behoeftes van een individuele tennisvereniging die jaarlijks veranderen. Zo hebben veel van onze clubs het afhangbord zo ingezet dat het mogelijk is dat de jeugdleden een baan kunnen reserveren via de website of ClubApp, zonder dat zij in aanraking komen met andere mensen of gebruik moeten maken van het fysieke afhangbord op de club.
 
 
Totale integratie
Bij AllUnited is ook de verenigingsboekhouding opgenomen welke geheel is ontwikkeld naar de specifieke wensen van (ook OMNI) verenigingen. Wij kunnen hierdoor complexe contributiestructuren aan. Denk hierbij aan verschillende soorten lidmaatschappen (KNLTB, Park, Padel, studenten e.d.), maar ook aan familiekortingen.
 
 
ClubApp volledig naar wens in te richten 
Iedere vereniging krijgt een eigen beheer omgeving van de ClubApp. In dit beheer kan de app volledig naar wens ingericht worden. Denk hierbij aan de huisstijl, maar ook het menu en de verschillende modules waar jullie gebruik van willen maken. Hierdoor is geen een ClubApp hetzelfde en is ook dit communicatiemiddel volledig afgestemd op jullie vereniging.
Wat is een goed moment om over te stappen?
Als tennisvereniging kan je het hele jaar overstappen op de applicatie van AllUnited. Bespreek binnen jouw vereniging wanneer jullie klaar zijn voor een overstap, dan zijn wij dat ook.
Welke functionaliteit biedt de app?
Via de ClubApp hebben je leden eenvoudig toegang tot het laatste clubnieuws en activiteiten. Ze kunnen een tennismaatje zoeken, of een baan reserveren. Uitslagen van competities en toernooien zijn ook zichtbaar. Download hier onze brochure voor alle informatie over de ClubApp.
Welke kosten zijn er verbonden aan het afhangbord?
Inrichting op maat
Advantage bedient jouw op wenken. Er kan veel. Dat betekent wel dat onze afhangoplossing speciaal voor jouw behoeften moet worden geconfigureerd. Daar hoef jij je niet druk over te maken. Wij regelen alles voor je in.
 
Kosten soware
De soware oplossing van Advantage is volledig inbegrepen in jouw AllUnited pakket. Advantage is al vanaf het Club Starter pakket te gebruiken inclusief KNLTB koppeling.
 
Kosten hardware
De hardware wordt via de KNLTB aangeschaft. 
De bond hanteert een drietal opties:
 
€ 0,00 per jaar 100% advertenties KNLTB
€ 200,00 per jaar 50% advertenties KNLTB & 50% advertenties Club
€ 500,00 per jaar 100% advertenties Club