Beheer jouw

voetbalvereniging

met AllUnited

Een moderne voetbalvereniging doet haar contributie-inning met iDeal, verhuurt haar velden aan scholen, gebruikt een geavanceerd bardienst-plansysteem, maakt gebruik van een drag&drop-systeem voor haar veldplanning en besteed de contributie-inning desgewenst uit. Is jouw club voldoende voorbereid en klaar voor de toekomst?

AllUnited is de cluboplossing voor voetbalverenigingen van de toekomst. Van klein tot groot. De oplossing voor iedere club die op zoek is naar eenvoudigere processen, betere verbinding en professionele slagkracht. AllUnited is alles in 1. Jouw one-stop-shop voor je ledenadministratie, financiële administratie, planning, eventing, website, ClubApp en veel meer. Toegankelijk via alle apparaten.

Hoe wij het

verschil maken

Met oprechte intenties

AllUnited is opgestart in 2002 door ondernemende leden met een achtergrond in finance, techniek en communicatie. Wij willen werkzaamheden van vrijwilligers structureren en drastisch verminderen; dat terwijl professionaliteit en plezier toenemen.

Met een toekomstbestendig fundament

Wij geloven dat de digitale transformatie nog maar net is begonnen en nieuwe innovaties continue optimalisatie afdwingen. Om dat mogelijk te maken hebben we strategisch geïnvesteerd in het fundament van AllUnited: de leden- en financiële administratie.

Met focus op verenigingen

Hoe service gericht de bond ook is; haar belangen lopen niet altijd synchroon met die van haar leden. Wij zoeken een balans en stellen het verenigingsbelang centraal bij alles wat wij ontwikkelen.

Wij leveren software met diensten

We kunnen jouw vereniging helpen met boekhoudkundige vraagstukken, het doen van een facturatie of een ledentevredenheidsonderzoek uitvoeren. Tevens kan je deelnemen aan diverse gebruikerscursussen en workshops.

Door samen te werken

AllUnited zoekt elke dag naar mogelijkheden om te verbeteren. Wij zien gebruikerservaringen als de brandstof voor vooruitgang. De samenwerking met verenigingen is procesmatig geborgen in de doorontwikkeling van onze oplossing.

Vrijwilligers en werving

Het werven en behouden van vrijwilligers en leden wordt steeds lastiger. Zonder nieuwe aanwas heeft iedere club een probleem.
AllUnited helpt ook daarmee. Naast efficiëntere processen voor bestuurders- en commissieleden, zorgen wij voor een beter communicatieplatform voor (nieuwe) leden, vrijwilligers en sponsoren.

Met transparante kosten

Een vereniging heeft geen winstoogmerk. Dat maakt het financieel besturen van een vereniging niet makkelijker. Bij gebrek aan buffers is er nauwelijks ruimte voor tegenvallers. Daarom is de pricing van AllUnited niet alleen scherp; deze is ook helder. Je wordt niet met verborgen kosten geconfronteerd. Beloofd!

Met support door experts

Weet dat AllUnited altijd voor je klaar staat; niet met een call-center student, maar met échte experts.

> Bekijk wie je verder helpen

Door te werken met AllUnited is alles overzichtelijker geworden. Vrijwilligers hebben inzicht in de gegevens die voor hen van toepassing zijn. De hoeveelheid werk vermindert hierdoor en bespaart een hoop tijd en geld.

Simon Kloos, VV Katwijk
> Lees zijn verhaal

Maatwerk

het kan

AllUnited voorziet nu al in bijna alles wat er speelt binnen de club. Maar we ontwikkelen door en staan open voor ideeën van buiten.
Zo ontwikkelen wij nu een specifieke ClubApp voor DSV Concordia en maken wij in opdracht van Koninklijke VV SBC het mogelijk de kleedkamer indeling op de narrowcasting te tonen.Voor clubs die op zoek zijn naar specifiek maatwerk is AllUnited ook het juiste adres.

Onze oplossing groeit

AllUnited biedt de meest complexe en flexibele oplossing voor verenigingsbeheer.
Bekijk de meest gewaardeerde producten en services.

Ledenadministratie

Alle leden, oud-leden, vrijwilligers, sponsoren, trainers en commissies in één online bestand.

Verenigingsorganisatie

Organiseer cursussen, lessen en houdt de vrijwilligersadministratie bij.

b

Digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrieven welke per ontvanger worden samengesteld.

Financiële administratie

Een volledig geïntegreerde financiële administratie inclusief geïntegreerde boekhouding.

ClubApp

Jouw vereniging in je broekzak.

ClubCasting

De oplossing voor gerichte communicatie in het clubhuis.

Verenigingswebsite

Moderne clubwebsite geïntegreerd met de verenigingsadministratie en mobielvriendelijk.

“Echt value for money”

De Koninklijke HFC werkt al jaren met de AllUnited applicatie. Een voetbalclub met een eigentijdse koers, een rijke historie en moderne kijk op voetbal.

Sandrine Laureau - Koninklijke HFC
> Lees haar verhaal

Neem

contact

met ons

op

Ik wil een demo aanvragen