Jouw vereniging
in jouw broekzak

Samen met onze clubs, trendwatchers, usability experts en applicatieontwikkelaar Socie is onze ClubApp ontstaan. Een applicatie die rekening houdt met de wensen van nu en de toekomst. Je managet je volledige verenigingsleven vanuit je broekzak. Een applicatie die niet alleen informeert, maar ook entertaint en zorgt voor gemak. Een applicatie die dichter bij de gebruiker staat en het clubgevoel versterkt. De ClubApp is helemaal zelf samen te stellen uit diverse modules zodat jij zelf kiest wat bij je club past. Daarbij wordt de ClubApp regelmatig vernieuwd met nieuwe modules.

Een unieke ClubApp

Klaar voor de toekomst van verenigingen

De AllUnited ClubApp is uniek. Wat speelt er op de club? Wanneer mag ik spelen? Wat doen mijn favoriete teams? Wat zijn de uitslagen van afgelopen weekend? Wanneer moet ik rijden? Wat is er op de club te doen?

De AllUnited ClubApp geeft antwoord op al deze vragen. Kortom, de leden zijn altijd geïnformeerd. De applicatie waar je als club bepaalt hoe de app eruit ziet en welke informatie je de leden toont. Daarbij wordt de app voor 90% gevuld vanuit de verenigingsadministratie en externe data. Geen dubbel werk dus!

Drie succesfactoren

De ClubApp brengt gemak, actualiteit en fun. Deze drie succesfactoren en de mogelijkheid om de leden meer met elkaar in contact te brengen , zorgen voor betrokkenheid op de club. Met de ClubApp hebben leden snel toegang tot actueel nieuws, uitslagen en agenda’s. Daarnaast informeer je leden over de speciale avonden of stuur je ze push notificaties. Daarom kun je ze met elkaar in contact brengen en delen ze recente foto’s. Onmisbaar in deze wereld waar de nieuwe generatie niet meer zonder mobiel kan.

De Clubapp die nooit klaar is & meegroeit met de clubs

Onze ClubApp is uniek en kan opgebouwd worden uit allerlei bouwstenen die nu beschikbaar zijn of straks beschikbaar komen. Dit maakt iedere ClubApp uniek omdat deze zelf wordt samengesteld. Hierdoor blijft jouw clubidentiteit gewaarborgd en gebruik je alleen de modules die je wilt gebruiken.

De ClubApp biedt gemak en verbinding. Met de ClubApp krijgt men toegang tot o.a. ‘het vinden van maatjes’, clubagenda, reserveren, push notificaties, competitie inclusief standen en uitslagen, landelijk- en clubnieuws, ledenlijst, sociale-media-integratie, statistieken en nog veel meer.

De juiste ClubApp voor jouw vereniging?

ClubApp Start

ClubApp ‘Start’ zegt het al. De start versie van onze ClubApp voor verenigingen die hun leden willen informeren met nieuws en hun agenda. Een al complete ClubApp welke uiteraard zelf te stijlen is naar de Club huisstijl. En uiteraard kun je push notificaties sturen! Een mooie start, toch?

ClubApp Plus

ClubApp Plus gaat verder! Alles wat de ClubApp Start heeft, maar dan nog veel meer. Geef leden de mogelijkheid tot interactie, plaats sponsoren in de ClubApp, verdien de maandelijkse fee terug en bekijk teampagina’s met uitslagen, spelers en standen.

ClubApp Premium

ClubApp Premium is volledig gepersonaliseerd! Alles wat de ClubApp Plus heeft, maar dan nog een stapje verder. De ClubApp Premium heeft een eigen applicatie met eigen logo in de App Store en Google Play.