Skip to main content

Davilex stopt, AllUnited helpt je graag verder

Ben je op zoek naar een nieuw boekhoud of ledenadministratiesysteem nu Davilex is gestopt? AllUnited staat klaar om jouw vereniging te helpen! We bieden het beste alternatief voor Davilex. En dat niet alleen, bij de overstap ontvang je de ClubApp Start gratis én €100 korting op de volledige implementatie.

Voordelen van onze oplossing

Flexibiliteit en maatwerk

Elke vereniging is uniek. Daarom biedt AllUnited flexibiliteit en maatwerkopties. Ons systeem is aan te passen aan de specifieke behoeften van jouw vereniging.

Betrokken en verbonden

AllUnited gaat verder dan alleen ledenadministratie. We streven naar verbinding en betrokkenheid binnen jouw community via onze communicatiemodules.

Naadloze overstap

Ons team begeleidt je bij de migratie. We zorgen ervoor dat al je gegevens veilig worden overgedragen en voor een snelle overstap van Davilex naar AllUnited.
ledenadministratiesysteem voor verenigingen

Compleet en geïntegreerd systeem

AllUnited is veel meer dan alleen een ledenadministratiesysteem. We bieden een alles-in-één oplossing voor verenigingsmanagement. Dat betekent dat je naast relaties beheren, ook activiteiten kunt plannen, de boekhouding kunt beheren en kunt communiceren met je leden. Met AllUnited heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik.
ledenadministratiesysteem voor verenigingen

Gratis ClubApp Start en flinke korting bij overstap naar AllUnited

Als je ervoor kiest om over te stappen naar AllUnited, ontvangt jouw vereniging namelijk de ClubApp Start helemaal gratis. Met deze handige ClubApp hebben je leden direct toegang tot belangrijke informatie, zoals nieuws, evenementen en communicatie van de vereniging, allemaal binnen handbereik op hun smartphone. Maar dat is nog niet alles! We willen jouw overstap naar AllUnited extra aantrekkelijk maken, daarom bieden we je maar liefst €100 korting op de implementatiekosten. Zo kun je direct profiteren van alle voordelen die AllUnited te bieden heeft, zonder dat het je een fortuin kost.

Een greep uit onze oplossingen

Met AllUnited heb je alle tools in handen om efficiënter en succesvoller te zijn in verenigingsbeheer. Onze oplossingen en modules helpen je op het gebied van relatiebheer, organisatie, communicatie en financiën.
 • Ledenadministratie

  Vergeet de kopzorgen van ledenadministratie. We staan voor je klaar met onze extra services, waarmee we het complexe werk versimpelen en jouw community ondersteunen.
 • Boekhouding

  Profiteer van geavanceerd financieel beheer met de Boekhoudmodule! Beheer je verenigingsfinanciën, geldstromen en krijg meer inzicht in de financiële situatie.
 • ClubApp

  Vormt het hart van jouw community. Met de ClubApp deel je berichten, creëer je ledeninteractie, verstuur je pushnotificaties, integreer je social media kanalen en meer!
 • Website

  Met de Websitemodule heb je alle tools in handen om een website te ontwikkelen die perfect bij jouw community past en zowel op mobiel, tablet en desktop functioneert!
 • Facturatie en debiteurenbeheer

  Wil je het debiteurenbeheer en facturatieproces verbeteren? De Facturatie-module biedt de oplossing voor jouw financiële administratie!

  Gebruiksvriendelijkheid staat voorop

  Bij AllUnited geloven we in eenvoud. Ons systeem is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid als prioriteit. Geen technische kennis nodig! Met AllUnited kun je direct aan de slag. We hebben het zo gemaakt dat het gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken is. En als je toch vragen hebt,
  staan we altijd voor je klaar met uitgebreide ondersteuning en training.

  Klaar voor de overstap van Davilex naar AllUnited?

  Veelgestelde vragen

  Wat maakt AllUnited een goed alternatief voor Davilex boekhouden en ledenadministratie?
  AllUnited biedt een geïntegreerde oplossing voor verenigingsmanagement, niet alleen boekhouding of ledenadministratie. Het is een alles-in-één platform met functies zoals financieel, communicatief en organisatorisch beheer, waardoor het een veelzijdige keuze is voor communities.
  Hoe ziet de overstap van Davilex naar AllUnited eruit?

  Stap 1: relatiebestand toevoegen  
  Voeg jouw relatiebestand toe in de documentenkluis van jouw AllUnited systeem.  

  Stap 2: inrichten systeem 
  Wij importeren de bestanden in jouw AllUnited systeem en zorgen dat alle relaties op de juiste manier in het systeem komen te staan. 

  Stap 3: uitleg systeem 
  Wij plannen een online bespreking in om de werking van jouw administratie uit te leggen.  

  Stap 4: feedback geven 
  Na de uitlegsessie is er de mogelijkheid om het systeem zelf te verkennen en te controleren, zodat jullie feedback kunnen geven en gerichte vragen kunnen stellen.  

  Stap 5: feedback verwerken  
  Wij voeren de gewenste correcties door, waarop jullie de laatste wijzigingen nog eens kunnen controleren.  

  Stap 6: start implementatie en aan de slag met AllUnited 
  Gefeliciteerd, je kunt aan de slag met het volledig voor jou ingerichte relatieadministratie!  

  Indien van toepassing zal de financiële implementatie plaatsvinden.  

  Het beheren van jouw vereniging wordt vele malen eenvoudiger en fijner. Houd de ledenadministratie en boekhouding up-to-date, zorg ervoor dat de facturen allemaal netjes op tijd worden gefactureerd, synchroniseer automatisch met de bond en nog veel meer.  

  Ontvang ik korting als ik van Davilex naar AllUnited overstap?

  Bij de overstap ontvangt je vereniging de gratis ClubApp Start, waarmee leden eenvoudig toegang hebben tot belangrijke verenigingsinformatie op hun smartphone. Bovendien bieden we 50% korting op de implementatiekosten, zodat je direct kunt profiteren van alles wat AllUnited te bieden heeft. Maak vandaag nog de overstap en geniet van de voordelen van AllUnited, inclusief de gratis ClubApp Start en korting op implementatie.

  Kunnen wij de administratie uitbesteden?

  Ja, wij bieden het uitbesteden van de administratie aan als een van onze Extra Services. Wij kunnen de meeste uitvoerende taken van de ledenadministrateur en/of penningmeester grotendeels overnemen. Dit gebeurt volledig binnen de eigen administratie en kan op ieder moment weer door de vereniging zelf overgenomen worden.